הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מעוניין לקצת מידע לגבי TESTOSTERONE ENANTHATE

מצב
השרשור נעול

golagol

מושעה
645
21
נק' מוניטין:
-44
645
21
powerteck בבית
קראתי קצת על הטסטסטורון ENANTHATE הבנתי שהוא למתחילים ושאפשר לקחת אותו לבד בלי כלום ככה אני לא יסתבך ויגרום לעצמי לכל מיני בעיות לא רצויות עקב חוסר הבנה ,
רציתי לדעת אם הטסטסטורון הזה לבד יכול לעזור לי במשך כל הקריירה שלי בתחום פיתוח הגוף ופאורליפטינג ? גם חיטוב וגם מסה ?
עוד אני מעוניין לדעת זה איזה בעיות זה יכול לגרום אם לוקחים אותו במינונים ממש ממש קטנים ?
תודה רבה
חשוב לי להדגיש שבחיים לא השתמשתי בכלום ואני גם כנראה לא הולך להשתמש אם יש איזה שהן סיכונים כלשהם ,
אני בקרוב הולך לעשות בדיקת טסטסטורון ורק אם הוא נמוך מהממוצע אני כנראה יקח על מנת שיהיה לי טיפה קצת מעל הממוצע לא יותר מזה ,

ומה הסיכוי לקבל ג'ינו או כל תופעת לוואי אחרת אם אני לוקח HCG , ו NOLVADEX ?
גם לשני החומרים האלה יש תופעות לוואי
בקיצור אין אפשרות לקחת משהו שיעלה במקצת את הטסטוסטרון בלי להוסיף את ה NOLVADEX וה hcg גם לא במינונים קטנים

אין קשר לHCG.

נולבדקס = טמוקסיפן.
כלומיד = איקקלמין.

חבר, האשכול הזה לא יגמר לעולם תגש בבקשה לקרוא נעוצים והסברים אתה תבין פי כמה וכמה יותר טוב מאשר לעבוד עפ״י שאלה תגובה.

כשתרגיש מוכן נפשית ופיזית להכנס לסייקל ותדע את הבסיס תפתח אשכול, עד אז ה׳ גדול.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית