הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שוטר שובר לנער את היד

• פותח/ת השרשור WeaKid
  • פורסם בתאריך
לפרוק למישהו שזרק בקת"ב את הכתף זה סבבה כי הוא עשה את זה במטרה להרוג.
לפרוק למישהו את הכתף כי הוא קצת קפץ כשניסית לאזוק אותו (במיוחד בהתחשב בעובדה שכבר הורדת אותו לרצפה) זה פשע.

זה לא נכון להגיד שכל השוטרים ככה כי הרוב הם באמת אנשים טובים שרוצים לשמור על סדר , באותה נשימה אני יכול להגיד שאותו מיעוט של אותם אנשים שראיתם בסרטון שהעלה בי צמרמורת הם אנשים מגעילים שצריך לאסור ילא לוותר בעונש , מזה עוזר שבשביל לעשות סדר ולמנוע אלימות הם משתמשים באלימות ומנצלים את תפקידם פשוט גועל נפש כואב לי לראות דברים כאלה
ואתה לא חושב שיהיו גם שוטרים שינצלו את התפקיד שלהם וירביצו ללא כל סיבה לאזרחים תמימים?
כאילו שעכשיו אין...
יהיו תמיד, פשוט לשם שינוי הם יוכלו לטפל בדברים שבאמת צריך בכוח ולא בזיוני שכל ואיומים עם רובה מים...
שיוכלו להוריד רוכבי טרקטורוניפ שעושים להם בית ספר על הכביש, פשוט בום והוא מרוח על הכביש.
ככה יורידו אחד או שניים והיה סבבה!

כאילו שעכשיו אין...
יהיו תמיד, פשוט לשם שינוי הם יוכלו לטפל בדברים שבאמת צריך בכוח ולא בזיוני שכל ואיומים עם רובה מים...
שיוכלו להוריד רוכבי טרקטורוניפ שעושים להם בית ספר על הכביש, פשוט בום והוא מרוח על הכביש.
אני מסכים בנוגע לזה שצריך לפעול בידיים כלפי אנשים כאלה אבל יכול לקרות הרבה מקרים ששוטרים ינצלו את זה לרעה ויפגעו יתר על המידה באזרחים ובמדינה כמו שלנו דבר כזה לא יחזיק

• פותח/ת השרשור
זה לא נכון להגיד שכל השוטרים ככה כי הרוב הם באמת אנשים טובים שרוצים לשמור על סדר , באותה נשימה אני יכול להגיד שאותו מיעוט של אותם אנשים שראיתם בסרטון שהעלה בי צמרמורת הם אנשים מגעילים שצריך לאסור ילא לוותר בעונש , מזה עוזר שבשביל לעשות סדר ולמנוע אלימות הם משתמשים באלימות ומנצלים את תפקידם פשוט גועל נפש כואב לי לראות דברים כאלה
ואתה לא חושב שיהיו גם שוטרים שינצלו את התפקיד שלהם וירביצו ללא כל סיבה לאזרחים תמימים?
מהניסיון שלי אני יכול להגיד לך ששוטר סתם איים עליי
למה? כי מישו אמר לו שעשיתי בלאגן בלי לברר בכלל
וכשאני אומר איים הוא אשכרה איים
ויש לי מזל שלא חטפתי מכות ממנו ומשותפו

כאילו שעכשיו אין...
הכל טוב ויפה עד שאתה חווה את התוקפניות הזאת על בשרך זאת לא קלישאה-לכל אחד זה יכול לקרות אמנם לא בסרטון הנל אבל במצבים מסוימים כן

הכל טוב ויפה עד שאתה חווה את התוקפניות הזאת על בשרך זאת לא קלישאה-לכל אחד זה יכול לקרות אמנם לא בסרטון הנל אבל במצבים מסוימים כן
בכל מקום יש שוטרים שעושים שטויות ומשתמשים בכח לא כשצריך באמת.
אני רק רוצה שבמצבים כשבאמת צריך להשתמש בכח ולשבור איזה ערס צעצוע, הם באמת יהיו רשאיים לעשות את זה, בניגוד למה שהם בדרך כלל עושים - לוקחים לתחנה, מזיינים קצת את המח ומשחררים.
חבל...

בלי להכנס לדיון שהתפתח, השוטר הזה פרק לו את הכתף בכוונה. אחרי שהילד היה מנוטרל לחלוטין. גם אם התפרע זה לא אומר שהיה צורך לעקם אותה עד למצב של נזק כזה חמור. בקיצור שוטר מטומטם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית