הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פרגניל במקרר

• פותח/ת השרשור RTO
  • פורסם בתאריך

RTO

משתמש מתחיל
48
5
נק' מוניטין:
8
48
5
כשאני מערבב את הפרגניל 5000 יחידות ואני רוצה להזריק 500 בשבוע , האם ניתן להשאיר את המזרק במקרר עם החומר וכל פעם להחליף מחט ולהזריק את הכמות הרצויה? אני שואל את זה כי ראיתי הנחייה להזריק את החומר מיד לאחר הפתיחה.
תודה

כשאני מערבב את הפרגניל 5000 יחידות ואני רוצה להזריק 500 בשבוע , האם ניתן להשאיר את המזרק במקרר עם החומר וכל פעם להחליף מחט ולהזריק את הכמות הרצויה? אני שואל את זה כי ראיתי הנחייה להזריק את החומר מיד לאחר הפתיחה.
תודה
ניתן להכין את הפרגניל לויאל סטרילי תוך שימוש במים בקטריוסטטיים ולשמור עד 60 יום בקירור.

• פותח/ת השרשור
תודה תום ,
הכנתי את הפרגניל (ערבבתי את שתי האמפולות - האבקה והנוזל) האם לזה אתה מתכוון מים בקטריוסטטים?
שאבתי למזרק ונתתי כבר זריקה ,עשירית מהכמות שיצא לי כלומר 500 יחידות , אז אני משאיר במקרר - המזרק......
האם לזה התכוונת?
תודה

תודה תום ,
הכנתי את הפרגניל (ערבבתי את שתי האמפולות - האבקה והנוזל) האם לזה אתה מתכוון מים בקטריוסטטים?
שאבתי למזרק ונתתי כבר זריקה ,עשירית מהכמות שיצא לי כלומר 500 יחידות , אז אני משאיר במקרר - המזרק......
האם לזה התכוונת?
תודה
לא, זאת לא הכוונה שלו, המים שמגיעים עם הפרגניל הם מים סטרלים ולא מים בקטריוסטטים, החומר נהרס איתם הרבה יותר מהר, הוא התכוון שתיקנה ויאל ריק סטרילי אחר, ותכין שם את הפרגניל עם מים אחרים שמכילים בנזיל אלכוהול, רוב הסיכויים שלא תוכל להשתמש שבוע הבא בחומר שהכנת עכשיו, אבל חכה שטום ייתן לך את התוקף המדויק עם מים סטריליים כי אני לא זוכר...

• פותח/ת השרשור
תודה לך על התשובה , אמתין לתגובה של תום תודה תום ,
קראתי את השרשור ואכן אזמין או אנסה להשיג בבית חולים את המים הבקטריוסטטים.

תום , בינתיים כמה ימים יש לי להזריק את מה שנשאר במזרק בלי להסתבך.....
החומר במקרר ולא יצא משם אפילו לדקה.
המים הם סטרילים והחומר הוא פרגניל מבית מרקחת (אריזה בצבע כחול לבן)
תודה

לא, זאת לא הכוונה שלו, המים שמגיעים עם הפרגניל הם מים סטרלים ולא מים בקטריוסטטים, החומר נהרס איתם הרבה יותר מהר, הוא התכוון שתיקנה ויאל ריק סטרילי אחר, ותכין שם את הפרגניל עם מים אחרים שמכילים בנזיל אלכוהול, רוב הסיכויים שלא תוכל להשתמש שבוע הבא בחומר שהכנת עכשיו, אבל חכה שטום ייתן לך את התוקף המדויק עם מים סטריליים כי אני לא זוכר...
צודק בהחלט.
תודה לך על התשובה , אמתין לתגובה של תום תודה תום ,
קראתי את השרשור ואכן אזמין או אנסה להשיג בבית חולים את המים הבקטריוסטטים.

תום , בינתיים כמה ימים יש לי להזריק את מה שנשאר במזרק בלי להסתבך.....
החומר במקרר ולא יצא משם אפילו לדקה.
המים הם סטרילים והחומר הוא פרגניל מבית מרקחת (אריזה בצבע כחול לבן)
תודה
כפי שנכתב הפרגניל מגיע עם מים סטריליים. האפשרויות שעומדות הן לרכוש מים בקטריוסטטיים שהם מים סטריליים בצרוף בנזיל אלכוהול או להכינם בעצמך ע"י הוספת בנזיל אלכוהול כפי שמוסבר בקישור. שמירת הפרגניל עם מים סטריליים אינה אפשרית מעבר למספר שעות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית