עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
והיום?פעם מכרו בבית מרקחת.
והיום?
סבבה תודה רק איך שוטפים ויאל?תבקש מהדילר שלך, אולי יש לו איזה בקבוקון ריק שאתה יכול לעשות לו שטיפה קטנה ושיכיל את הHCG.
asi30 איפה אתה גר אם תרצה אתן לך 1 ריק וחדש שהבאתי מחו'ל חינםאיביי
"שטיפה קטנה?״ זה נקרא פתח לזיהומים. סטריליות של ויאל עושים עם חנקן, בתנאי מעבדה.תבקש מהדילר שלך, אולי יש לו איזה בקבוקון ריק שאתה יכול לעשות לו שטיפה קטנה ושיכיל את הHCG.
"שטיפה קטנה?״ זה נקרא פתח לזיהומים. סטריליות של ויאל עושים עם חנקן, בתנאי מעבדה.
ויאלים ריקים (סטרילים) רוכשים מ ebay.
כדאי לרכוש סטוק, אחרת המשלוח לא משתלם:
http://www.ebay.com/itm/10ml-Steril...739?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2eb487a39b
המשלוח הוא 30-40 דולר, לא משנה אם מזימינים 2 ויאלים או 24 ויאלים.
ויאל חדש = ויאל סטרילי ואין צורך לשטוף אותו. במידה והוא לא סטרילי, שטיפה עם אלכוהול על דפנות הויאל לא יעזרו להפוך אותו לסטרילי.שטיפה פנימית (דפנות הויאל) עם בנזיל אלכוהול תעשנה את העבודה. אני מדבר על ויאל חדש לא ויאל שנעשה בו שימוש.
ויאל חדש = ויאל סטרילי ואין צורך לשטוף אותו. במידה והוא לא סטרילי, שטיפה עם אלכוהול על דפנות הויאל לא יעזרו להפוך אותו לסטרילי.
אז כנראה ״עבדו״ עליך בזה שהוא חדש. ויאל חדש הוא בד״כ גם ויאל סטרילי, אלא אם צויין אחרת. בויאל סטרילי/חדש הפקק למעלה סגור וצריך ממש ״לשבור״ אותו כדי לראות את הגומי שדרכו מחדירים את המחט.תתפלא אבל היו לי נסיונות עם ויאלים חדשים ו"מלוכלכים", אבל אני מבין את הנקודה שלך בכל אופן.
אסי הסתדר ועכשיו אני יכול ללכת לישון בשקט.