הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ויאל ריק

• פותח/ת השרשור Asi30
  • פורסם בתאריך
תבקש מהדילר שלך, אולי יש לו איזה בקבוקון ריק שאתה יכול לעשות לו שטיפה קטנה ושיכיל את הHCG.
"שטיפה קטנה?״ זה נקרא פתח לזיהומים. סטריליות של ויאל עושים עם חנקן, בתנאי מעבדה.
ויאלים ריקים (סטרילים) רוכשים מ ebay.
כדאי לרכוש סטוק, אחרת המשלוח לא משתלם:
http://www.ebay.com/itm/10ml-Steril...739?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2eb487a39b

המשלוח הוא 30-40 דולר, לא משנה אם מזימינים 2 ויאלים או 24 ויאלים.

"שטיפה קטנה?״ זה נקרא פתח לזיהומים. סטריליות של ויאל עושים עם חנקן, בתנאי מעבדה.
ויאלים ריקים (סטרילים) רוכשים מ ebay.
כדאי לרכוש סטוק, אחרת המשלוח לא משתלם:
http://www.ebay.com/itm/10ml-Steril...739?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2eb487a39b

המשלוח הוא 30-40 דולר, לא משנה אם מזימינים 2 ויאלים או 24 ויאלים.

שטיפה פנימית (דפנות הויאל) עם בנזיל אלכוהול תעשנה את העבודה. אני מדבר על ויאל חדש לא ויאל שנעשה בו שימוש.

שטיפה פנימית (דפנות הויאל) עם בנזיל אלכוהול תעשנה את העבודה. אני מדבר על ויאל חדש לא ויאל שנעשה בו שימוש.
ויאל חדש = ויאל סטרילי ואין צורך לשטוף אותו. במידה והוא לא סטרילי, שטיפה עם אלכוהול על דפנות הויאל לא יעזרו להפוך אותו לסטרילי.

ויאל חדש = ויאל סטרילי ואין צורך לשטוף אותו. במידה והוא לא סטרילי, שטיפה עם אלכוהול על דפנות הויאל לא יעזרו להפוך אותו לסטרילי.

תתפלא אבל היו לי נסיונות עם ויאלים חדשים ו"מלוכלכים", אבל אני מבין את הנקודה שלך בכל אופן.

אסי הסתדר ועכשיו אני יכול ללכת לישון בשקט.

תתפלא אבל היו לי נסיונות עם ויאלים חדשים ו"מלוכלכים", אבל אני מבין את הנקודה שלך בכל אופן.

אסי הסתדר ועכשיו אני יכול ללכת לישון בשקט.
אז כנראה ״עבדו״ עליך בזה שהוא חדש. ויאל חדש הוא בד״כ גם ויאל סטרילי, אלא אם צויין אחרת. בויאל סטרילי/חדש הפקק למעלה סגור וצריך ממש ״לשבור״ אותו כדי לראות את הגומי שדרכו מחדירים את המחט.

יש אפשרות לעקר ויאל גם חדש גם לא חדש במידה וצריך לפתוח ויאל לא חדש שהיה בשימוש צריך לאטום אותו אחרי וזה כבר בעיה אחרת למי שאין את הכלים , בנזיל אלכוהול כן יכול לנקות וגם אלכוהול 70% לחיטוי וכדי לעקר אותו סופית צריך להכניס אותו לתנור עם מחט בתוך הגומי לרבע שעה על 200 מעלות
כמובן שזה לא כמו אוטוקלאב אבל בערך זה אותו הדרך

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית