הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פרגניל

-=D.E=-

משתמש מתחיל
19
0
נק' מוניטין:
0
19
0
שלום לכולם.

אני בסוף סייקל ראשון צריך עזרה לגבי הפרגניל איך אני לוקח ומתי
אמרו לי שמחלקים את הקפסולה של הפרגניל ל 5 זריקות ומזריקים כל 4-5 ימים
מתחילים משבועיים לפני הזריקה האחרונה ועד שבועיים אחרי הזריקה ויום לאחר מכן כבר מתחילים עם הנולבה והכלומיד.

תודה על העזרה.

קפסולה? אולי אמפולה?
אתה אמור לערבב את האמפולה עם מים בקטריוסטטים (לא מה שמביאים עם הפרגניל). המינון המקובל הוא 500IU בשבוע, מחולק ל 1-2 זריקות (עדיף 2, אבל זה לא קריטי).
ככל שתוסיף יותר מים לאבקה, כך המינון של הפרגניל ירד ל-1ml. במקור יש 5000IU/1mL, ככה שאם תוסיף 10mL מים בקטריוסטטים, יהיה לך 500IU לכל 1mL במזרק. לדעתי 10mL זה מיותר ו 5mL יספיק ואז תזריק 0.5mL כל פעם.

שלום לכולם.

אני בסוף סייקל ראשון צריך עזרה לגבי הפרגניל איך אני לוקח ומתי
אמרו לי שמחלקים את הקפסולה של הפרגניל ל 5 זריקות ומזריקים כל 4-5 ימים
מתחילים משבועיים לפני הזריקה האחרונה ועד שבועיים אחרי הזריקה ויום לאחר מכן כבר מתחילים עם הנולבה והכלומיד.

תודה על העזרה.
אתה לא אמור לקחת בסוף הסייקל אלא מתחילתו (וזה תלוי באסטרים החומר) , כל 3.5 יום הזרקה של 250iu עצה שלי תעשה את זה תמיד במהלך הסייקל אם אתה רוצה לשמור על התוצאות . במידה ולא לקחת במהלך הסייקל אז לוקחים 2500iu כל 4 ימים למשך שבועיים

• פותח/ת השרשור
כל מה שקשור לכל הסייקל לא רלוונטי אלי אני היום שבועיים לפני הזריקה האחרונה, נתנו לי 3 אמפולוט של המים הסטריליים האלה אמרו לערבב עם כל המים את הפרגניל ולחלק את זה ל 5 זריקות שהזריקה הראשונה אמורה להיות שבועיים לפני הזריקה האחרונה של הטסט שזה בערך היום.
ולהזריק כל 5 ימים

מים סטרילים או מים בקטריוסטטים? אלו דברים שונים. מים סטרילים יכולים להחזיק עד 24 שעות מרגע הפתיחה, מים בקטריוסטטים בערבוב עם פרגניל יכולים להישמר בקירור עד 60 יום.
אם כל אמפולה של מים זה 1mL זה 3mL מים ל-5000IU . עכשיו חלק 3mL חלק ל-5 זריקות, זה 0.6 מ״ל כל זריקה שזה 1000IU לזריקה - יותר מידי בגדול לזריקה כל 5 ימים. המנה המומלצת היא 500IU בשבוע (חצי ממה שהמליצו לך).

• פותח/ת השרשור
אין לי 10 שבועות להזריק את הפרגניל אני שבועיים לפני הזריקה האחרונה של הטסט ..אני שאלתי כמה אנשים שהשתמשו ומשתמשים ואמרו לי כולם פה אחד את אותו הדבר כולל את הבן אדם שגם מכר לי את כל החומרים.
עד כמה זה קריטי אם אני אזריק 1000IU בזריקה אחת כל 5 ימים? ומהמצב הנוכחי שלי מה האופציה הכי טובה שיש לי? אני כבר הכנתי את המזרק עם החומר מעורבב אין לי מאיפה להשיג את המים הבקטריוסטטים וגם אם היה מאיפה כבר אין זמן את הזריקה הראשונה של הפרגניל לפי הזמנים אני צריך לעשות כבר מחר.

קפסולה? אולי אמפולה?
אתה אמור לערבב את האמפולה עם מים בקטריוסטטים (לא מה שמביאים עם הפרגניל). המינון המקובל הוא 500IU בשבוע, מחולק ל 1-2 זריקות (עדיף 2, אבל זה לא קריטי).
ככל שתוסיף יותר מים לאבקה, כך המינון של הפרגניל ירד ל-1ml. במקור יש 5000IU/1mL, ככה שאם תוסיף 10mL מים בקטריוסטטים, יהיה לך 500IU לכל 1mL במזרק. לדעתי 10mL זה מיותר ו 5mL יספיק ואז תזריק 0.5mL כל פעם.
הכל נכון. הבעיה היא שהוא שכח מפרגניל וכבר נגמר הסייקל...
אין לי 10 שבועות להזריק את הפרגניל אני שבועיים לפני הזריקה האחרונה של הטסט ..אני שאלתי כמה אנשים שהשתמשו ומשתמשים ואמרו לי כולם פה אחד את אותו הדבר כולל את הבן אדם שגם מכר לי את כל החומרים.
עד כמה זה קריטי אם אני אזריק 1000IU בזריקה אחת כל 5 ימים? ומהמצב הנוכחי שלי מה האופציה הכי טובה שיש לי? אני כבר הכנתי את המזרק עם החומר מעורבב אין לי מאיפה להשיג את המים הבקטריוסטטים וגם אם היה מאיפה כבר אין זמן את הזריקה הראשונה של הפרגניל לפי הזמנים אני צריך לעשות כבר מחר.
אתה בסוף סייקל ראשון, היית אמור להכניס פרגניל במהלכו. כרגע נשארת עם אפשרות לblast בסיום. אני לא יודע מי מייעץ לך אבל הוא לא עושה לך שירות טוב. איך מסתדר לך להזריק 1000iu/eo5d? אתה מנסה להיכנס עם הפרגניל ל- pct ולהרוס גם אותו?
כרגע, כשרמות הטסט גבוהות נשארת עם אפשרות רעה אחת ל-1000iu/eod ולסיים שבוע לפני ה-pct (הרי אין ערך בשימוש בכלומיד בזמן השפעת ה-HCG שבאופן עקיף אמור לגרות ייצור LH כשבו זמנית אתה משתק ייצורו ע"י מתן HCG). ייתכן שכדאי לשקול הוספת 20mg/ed נולבה במהלך הפיצוץ בכדי להוריד הסיכון מהשפעת קפיצה אפשרית ברמות אסטרוגן לקראת סיום הפיצוץ.

• פותח/ת השרשור
ממה שהסבירו לי הבנתי שאני צריך להזריק את הפרגניל שבועיים לפני הזריקה האחרונה של הטסט ועד שבועיים אחרי הזריקה האחרונה של הטסט זאת אומרת שבועיים לאחר הזריקה האחרונה של הטסט הוא יוצא מהגוף ושם אני גם מסיים עם הפרגניל וישר מתחיל עם הכלומיד והנולבה אז לא יוצא שאני לוקח את הפרגניל והנולבה בו זמנית.

ממה שהסבירו לי הבנתי שאני צריך להזריק את הפרגניל שבועיים לפני הזריקה האחרונה של הטסט ועד שבועיים אחרי הזריקה האחרונה של הטסט זאת אומרת שבועיים לאחר הזריקה האחרונה של הטסט הוא יוצא מהגוף ושם אני גם מסיים עם הפרגניל וישר מתחיל עם הכלומיד והנולבה אז לא יוצא שאני לוקח את הפרגניל והנולבה בו זמנית.
אתה צריך להשאיר 5 ימים לפחות בין הזריקה
האחרונה של הפרגניל לבין ה-pct.
לא רשמתי שיש בעיה עם העובדה שתיקח את הנולבה והפרגניל בו זמנית, אלא שזה לא pct. מה שכן, כפי שהסברתי בתגובה קודמת אין טעם לקחת כלומיד כל עוד קיימת השפעה של פרגניל.

• פותח/ת השרשור
זאת אומרת להספיק להזריק את כל הפרגניל בצורה כזאת ש 14 יום אחרי הזריקה האחרונה של הטסט אני יוכל להתחיל עם הכדורים אבל הזריקה האחרונה של הפרגניל תהיה 5 ימים לפני כן? או שזה לא משנה מתי אתחיל עם הכדורים כל עוד יש לי פרגניל בגוף ואז לא חייב להתחיל עם הכדורים בדיוק 14 יום אחרי הזריקה האחרונה של הטסט

זאת אומרת להספיק להזריק את כל הפרגניל בצורה כזאת ש 14 יום אחרי הזריקה האחרונה של הטסט אני יוכל להתחיל עם הכדורים אבל הזריקה האחרונה של הפרגניל תהיה 5 ימים לפני כן? או שזה לא משנה מתי אתחיל עם הכדורים כל עוד יש לי פרגניל בגוף ואז לא חייב להתחיל עם הכדורים בדיוק 14 יום אחרי הזריקה האחרונה של הטסט
כעיקרון ה-pct אמור להתחיל 17-20 יום לאחר זריקה אחרונה של טסט (250mg כל יום שלישי או רביעי) לכן פחות או יותר הבנת מה התכוונתי.

• פותח/ת השרשור
אם אתחיל עכשיו את הפרגניל ואסיים אותו בערך כ 12 יום אחרי הזריקה האחרונה של הטסט אין שום בעיה להתחיל את הכדורים 5 ימים לאחר מכן מה שגם יוצא 17 ימים לאחר הזריקה האחרונה של הטסט זה תקין ? מבחינה בריאותית וכאלה הכוונה לא יהיו לי סיבוכים אחרי זה ?

אם אתחיל עכשיו את הפרגניל ואסיים אותו בערך כ 12 יום אחרי הזריקה האחרונה של הטסט אין שום בעיה להתחיל את הכדורים 5 ימים לאחר מכן מה שגם יוצא 17 ימים לאחר הזריקה האחרונה של הטסט זה תקין ? מבחינה בריאותית וכאלה הכוונה לא יהיו לי סיבוכים אחרי זה ?
בהנחה שהטסט שהזרקת היה במינון מתאים זו האפשרות הטובה ביותר לאחר שלא השתמשת בפרגניל במהלך הסייקל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית