כאבים במרפק הימני חלק אחורי בחיבור ליד אחורית

eeeeeMakarena

מושעה
291
27
נק' מוניטין:
45
291
27
אני הרגשתי את זה בשני אימונים האחרונים שלי אחרי הסקוואט, לא יכלתי להזיז את היד בידיוק אחרי הסט השלישי בזמל (או שלא)
אני ניסיתי לחשוב ואני מתאר לעצמי מספר אפשרויות שגרמו לפציעה:
1- החלק הימני של הגב שלי נמתח ,בהתחלה הסקוואט שלי היה עקום, צד ימין יותר נמוך עם הזמן סידרתי את זה אבל יכול להיות שנהיה לחץ על המרפק הימני?
2- הרחבתי אחיזה במתח
3- החלפתי ספה בבנץ' ליותר צרה
יכול להיות שניפצעתי והסקוואט מחריף את זה? או שזה מהסקואט כפי שתאירתי באפשרות מס 1
בכל מקרה בכל פעם הפסקתי מיד אחרי הסט השלישי
אגב יד שמאל כואב לי לפעמים , לא אחרי סקוואט לא באותה עוצמה אבל מרגישים אותה ממש בקטנה לפעמים(יכול להיות שזה יעזור)
איך לטפל, מה לעשות ממה זה נבע איך למנוע
תודה לעוזרים

היה לי כאב דומה במפרקים, הרגשתי אותו פחות בסקוואט ויותר בשאר התרגילים (בנץ', פרס...) וזה בילבל אותי לגבי מאיפה זה נובע.

אצלי לפחות זה היה בגלל האחיזה בסקוואט והרבה יותר לחץ ממה שחשבתי היה מופעל על הידיים. בסט אפ הרגיש בסדר אבל עם הירידה הלחץ על היד גבר בגלל הזוית שהשתנתה...תבדוק אם זה קורה לך.

• פותח/ת השרשור
היה לי כאב דומה במפרקים, הרגשתי אותו פחות בסקוואט ויותר בשאר התרגילים (בנץ', פרס...) וזה בילבל אותי לגבי מאיפה זה נובע.

אצלי לפחות זה היה בגלל האחיזה בסקוואט והרבה יותר לחץ ממה שחשבתי היה מופעל על הידיים. בסט אפ הרגיש בסדר אבל עם הירידה הלחץ על היד גבר בגלל הזוית שהשתנתה...תבדוק אם זה קורה לך.
זה בידיוק מה שקורה לי איך עברת את זה? חשבתי לעבור להיי באר:thumbdown:

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית