הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

מה אתם הייתם עושים? (אבקות חלבון בפסח)

• פותח/ת השרשור oz25
  • פורסם בתאריך

oz25

משתמש משקיע
7,975
2,377
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
5,827
7,975
2,377
Space חולון
כמו שאתם יודעים עוד מעט מגיע אלינו פסח

ולרובנו כאן יש אבקות מחו"ל שהן חמץ, אז מה אתם אומרים ? האם תשתמשו בהם במהלך הפסח או לא ?

בתור שומר כשרות, זה לא ממש אכפת לי.
זה לא תופח וכל הקשור בזה.

1) אני שומר מסורת בכל הנוגע לפסח ואין לי בעיה עם זה, אין ברכיבים שום דבר שהוא לא כשר.
2) אני מניח שהאבקה שלך לא כשרה אז סביר להניח שאתה לא דתי אלא גם שומר מסורת.
3) אין לך שום צורך לפתח תלות באבקה. תאכל טונה\מעדנים משהו בסגנון אם זה מפריע לך

אני אישית מגעיל את השייקר ושותה כרגיל.

וברצינות, אני לא שומר אבל חבר למכון ששומר פסח כהלכתו פשוט ויתר על אבקת חלבון במשך החג והוסיף עוד 25-30 ג' חלבון לתפריט שלו בארוחות לאורך היום. מי שמאמין לא מפחד.

אגב, מי שבחיטוב, מומלץ מאד לתזמן את העמסת הפחמימות למימונה.

7ube4.jpg

ביום-יום לרוב האנשים לא מפריע שהאבקה שלהם לא כשרה, אבל בפסח, כולם דתיים.
מבין החגים היותר צבועים שיש.

לנושא:
לא רואה סיבה שאפסיק.

ביום-יום לרוב האנשים לא מפריע שהאבקה שלהם לא כשרה, אבל בפסח, כולם דתיים.
מבין החגים היותר צבועים שיש.

לנושא:
לא רואה סיבה שאפסיק.

שטויות במיץ, אתה סתם מכליל.
זה שאני לא אוכל חמץ זה ממש לא אומר שאני "דתי" או משהו אחר, בסך הכול מנהג מקובל שאני מכבד.
אבקת החלבון שלי לא כשרה דרך אגב.

שטויות במיץ, אתה סתם מכליל.
זה שאני לא אוכל חמץ זה ממש לא אומר שאני "דתי" או משהו אחר, בסך הכול מנהג מקובל שאני מכבד.
אבקת החלבון שלי לא כשרה דרך אגב.
אם תשים לב, לא בדיוק הכללתי. כתבתי 'רוב האנשים', כדי להימנע מהכללה שכזו.
אני פשוט לא אוהב מנהגים כאלו כמו לשים כיפה ביום כיפור וללכת לבית הכנסת כאילו שאתה שם כל שני וחמישי ושאר התחנפויות למסורת, אם תרצה לקרוא לזה כך. אם כל השנה זה לא מספיק חשוב לך, למה בחגים מסוימים (אפילו לא בכל החגים), זה כן?

אני פשוט לא אוהב מנהגים כאלו כמו לשים כיפה ביום כיפור וללכת לבית הכנסת כאילו שאתה שם כל שני וחמישי ושאר התחנפויות למסורת, אם תרצה לקרוא לזה כך. אם כל השנה זה לא מספיק חשוב לך, למה בחגים מסוימים (אפילו לא בכל החגים), זה כן?

חולק עליך,
בכל מקרה, איש באמונתו יחיה וירים משקולות.
נסגור את זה כך.

נערך לאחרונה:
חולק עליך,
בכל מקרה, איש באמונתו יחיה וירים משקולות.
נסגור את,זה כך.
צודק לגמרי, דיון מעט חסר טעם.
כל הכבוד שידעת לעצור אותו בזמן, אני לעתים נסחף עם דיונים הקשורים לאמונה, מצוות וכיו"ב.

זה כמו שתגיד שיום השואה זה רעיון טיפשי וצבוע הרי אם כל השנה זה לא מספיק חשוב, למה דווקא ביום השואה פתאום זה כן?!

דבר שני, בתור עם שהלאום שלו מבוסס על דת, מן הסתם שכל המנהגים שלנו גם יבואו מהדת, ככה שאין שום דבר צבוע בלאכול מצות בפסח בזמן שאתה אוכל לא כשר במהלך השנה, הרי זה לא נעשה בכוונה דתית.

לך לרב והוא יסביר לך
באמת אין ברכיבים שום דבר שהוא לא כשר. מבחינה הלכתית אולי, הם לא כשרים כי הם לא עברו הכשרה של רב, אבל המשתמש שציטטת התכוון לומר שזה לא מפריע לו, כל עוד אין רכיבים שבטאבו אינם כשרים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית