עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ביום-יום לרוב האנשים לא מפריע שהאבקה שלהם לא כשרה, אבל בפסח, כולם דתיים.
מבין החגים היותר צבועים שיש.
לנושא:
לא רואה סיבה שאפסיק.
אם תשים לב, לא בדיוק הכללתי. כתבתי 'רוב האנשים', כדי להימנע מהכללה שכזו.שטויות במיץ, אתה סתם מכליל.
זה שאני לא אוכל חמץ זה ממש לא אומר שאני "דתי" או משהו אחר, בסך הכול מנהג מקובל שאני מכבד.
אבקת החלבון שלי לא כשרה דרך אגב.
אם תשים לב, לא בדיוק הכללתי. כתבתי 'רוב האנשים', כדי להימנע מהכללה שכזו.
אני פשוט לא אוהב מנהגים כאלו כמו לשים כיפה ביום כיפור וללכת לבית הכנסת כאילו שאתה שם כל שני וחמישי ושאר התחנפויות למסורת, אם תרצה לקרוא לזה כך. אם כל השנה זה לא מספיק חשוב לך, למה בחגים מסוימים (אפילו לא בכל החגים), זה כן?
צודק לגמרי, דיון מעט חסר טעם.חולק עליך,
בכל מקרה, איש באמונתו יחיה וירים משקולות.
נסגור את,זה כך.
אם תשים לב, לא בדיוק הכללתי. כתבתי 'רוב האנשים', כדי להימנע מהכללה שכזו.
אני פשוט לא אוהב מנהגים כאלו כמו לשים כיפה ביום כיפור וללכת לבית הכנסת כאילו שאתה שם כל שני וחמישי ושאר התחנפויות למסורת, אם תרצה לקרוא לזה כך. אם כל השנה זה לא מספיק חשוב לך, למה בחגים מסוימים (אפילו לא בכל החגים), זה כן?
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח1) איןברכיבים שום דבר שהוא לא כשר.
אשמח לשמוע מה מצחיק.חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
לך לרב והוא יסביר לךאשמח לשמוע מה מצחיק.
באמת אין ברכיבים שום דבר שהוא לא כשר. מבחינה הלכתית אולי, הם לא כשרים כי הם לא עברו הכשרה של רב, אבל המשתמש שציטטת התכוון לומר שזה לא מפריע לו, כל עוד אין רכיבים שבטאבו אינם כשרים.לך לרב והוא יסביר לך