הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פרו הורמון וניקוי

• פותח/ת השרשור UDI
  • פורסם בתאריך

UDI

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
אני מעונין לקחת פרו הורמון הבנתי שצריך לבצע ניקוי מישהו יכול ליעץ לי לגבי ניקוי נאות
תודה

• פותח/ת השרשור
אופק אתה צודק אבל יש לי פחד מסוים מהדבר האמיתי מעונין להתחיל בקטן ואז בהמשך אולי נעבור לדבר האמתי לדעתי הבעיה שלי נפוצה הרבה פה בארץ יש פחד מהדבר האמיתי מחפשים תחליפים

אתם יוצרים פה דיון על כלום.
Tribulus הוא צמח שאינו תורם כלום למטרת פיתוח גוף ו/או כל דבר אחר.
DHEA הוא פרו-הורמון המומר לדי הרבה הורמונים אך קצב ההמרה לטסטוסטרון הוא כזה שלא יאפשר אף אפקט אנבולי.

נערך לאחרונה:
בזבוז כסף עדיף לזרוק על אבקות חלבון / גיינר ואוכל , זה הדבר האמיתי בעיניי במקום התוספים האלה

עדיף כבר שתקנה קריאטין, אם אתה רוצה לעשות משהו תלך על סטרואידים ותנסה להתגבר אבל אם זה יותר מדי בשבילך אז פשוט תוותר, לא חייב בכוח.
דרך אגב אני גם פחדתי ממש אבל זה עבר אחרי זריקה ראשונה.

דובר רבות על הבעייתיות שבסייקל אוראלי, לא אחזור שוב. קיימים די הרבה סטרואידים אוראליים, חלקם עדיין נמכרים otc בארה"ב ומחוצה לה באופן חוקי חלקם חזקים מאלה המוכרים והנפוצים.
הבעייתיות בפרו-הורמונים נובעת מקצב המרה לעיתים מאוד נמוך להורמון/סטרואיד עצמו ובכך שההמרה היא לעיתים למספר סטרואידים/הורמונים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית