הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון הפסקה מאפדרין + בדיקות דם

• פותח/ת השרשור touro
  • פורסם בתאריך

touro

משתמש פעיל
300
31
נק' מוניטין:
77
300
31
פרופיט בת ים
אני כרגע בחיטוב, התחלתי לקחת אפדרין:
2 כדורים של 8 מ״ג כל אחד + 200 מ״ג קפאין
אחרי 3-4 שעות אותו דבר,
ככה פעמיים ביום, סוגר 32 מ״ג אפדרין ביום (חבילה של 50 כדורים אז צריך להתחסכן חח זה יקר)..

רציתי לדעת מה קורה לגוף אחרי הפסקה עם האפדרין,
כי כמה אנשים אמרו לי שאחרי שימוש בקלן/אפדרין עולים הכל בחזרה ומהר.

דבר שני, אחרי כמה זמן אפדרין נעלם מהמחזור דם במקרה שאני צריך לעשות בדיקות דם?

תודה

אני כרגע בחיטוב, התחלתי לקחת אפדרין:
2 כדורים של 8 מ״ג כל אחד + 200 מ״ג קפאין
אחרי 3-4 שעות אותו דבר,
ככה פעמיים ביום, סוגר 32 מ״ג אפדרין ביום (חבילה של 50 כדורים אז צריך להתחסכן חח זה יקר)..

רציתי לדעת מה קורה לגוף אחרי הפסקה עם האפדרין,
כי כמה אנשים אמרו לי שאחרי שימוש בקלן/אפדרין עולים הכל בחזרה ומהר.

דבר שני, אחרי כמה זמן אפדרין נעלם מהמחזור דם במקרה שאני צריך לעשות בדיקות דם?

תודה

לא קורה לגוף שום דבר, במידה ותמשיך עם תפריט מסודר, תשלב אירובי וכדומה אתה תשמור על התוצאות שלך.

שנית, אפדרין נעלם ממחזור הדם לאחר כשבועיים עד שלושה שבועות - בדיקת דם שגרתית לא תמצא שאריות אפדרין בדם רק אם יש חשד ויחפשו את זה ספציפית(בדיקות דם לספורטאים).

• פותח/ת השרשור
לא קורה לגוף שום דבר, במידה ותמשיך עם תפריט מסודר, תשלב אירובי וכדומה אתה תשמור על התוצאות שלך.

שנית, אפדרין נעלם ממחזור הדם לאחר כשבועיים עד שלושה שבועות - בדיקת דם שגרתית לא תמצא שאריות אפדרין בדם רק אם יש חשד ויחפשו את זה ספציפית(בדיקות דם לספורטאים).
קודם כל תודה רבה, דבר שני יש לי נדודי שינה (התחלתי לקחת לפני יומיים), לא נרדם חחח, ואני מרגיש את הלב דופק קצת ומרגיש כמו פרפרים בבטן כזה.. אני קצת בלחץ מזה האמת.. להפסיק לדעתך?
שוב, אני שוקל הרבה (88 על 180) ואני לוקח מינון הרבה יותר נמוך מהמומלץ.. זה יעבור?

קודם כל תודה רבה, דבר שני יש לי נדודי שינה (התחלתי לקחת לפני יומיים), לא נרדם חחח, ואני מרגיש את הלב דופק קצת ומרגיש כמו פרפרים בבטן כזה.. אני קצת בלחץ מזה האמת.. להפסיק לדעתך?
שוב, אני שוקל הרבה (88 על 180) ואני לוקח מינון הרבה יותר נמוך מהמומלץ.. זה יעבור?

יש לך את תסמונת ״הכל פתאום קורה לי״.

קודם כל תרגע, דבר שני תבדוק את הלחץ דם שהוא בגדר הנורמה.

דבר שלישי ומאוד חשוב, לא לקחת אפדרין וקפאין לאחר השעה 5 אחה״צ.

על סמך שיעורי בית שעשיתי, זה הטריד אותי בעבר ובדקתי את הסוגיה.
יש לך מקור? מאיפה הנתון?

ברשת רשומים דברים שונים - בין יומיים ל10 ימים. מה שבטוח, ע"פ ויקיפדיה זמן מחצית החיים הינו 3-6 שעות. אשמח לקבל קצת מידע. תודה רבה =]

מה לגבי קוצר נשימה מאוד קטן בזמן שאני לא באמצע אימון? מרגיש טיפונת מאמץ בשביל לשאוף אוויר, וגם ממש ממש טיפה רעד בכפות ידיים

רעד זה חלק מתופעות הלוואי שמורגשות בעת לקיחת הקלן, ונתפסק כשלושה עד ארבעה ימים בד״כ לאחר מכן.

לגבי הקוצר נשימה, תבדוק לחץ דם - הקלן מעלה את הדופק. בגדול אתה יכול להיות רגוע ולא להיות מוטרד.

עצם העובדה ששאלת על הרעד מצביעה על כך שלא עשית שיעורי בית לפני לקיחת הקלן, הכי חשוב שעכשיו אתה יודע.

בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
רעד זה חלק מתופעות הלוואי שמורגשות בעת לקיחת הקלן, ונתפסק כשלושה עד ארבעה ימים בד״כ לאחר מכן. לגבי הקוצר נשימה, תבדוק לחץ דם - הקלן מעלה את הדופק. בגדול אתה יכול להיות רגוע ולא להיות מוטרד. עצם העובדה ששאלת על הרעד מצביעה על כך שלא עשית שיעורי בית לפני לקיחת הקלן, הכי חשוב שעכשיו אתה יודע. בהצלחה.
רעד זה חלק מתופעות הלוואי שמורגשות בעת לקיחת הקלן, ונתפסק כשלושה עד ארבעה ימים בד״כ לאחר מכן. לגבי הקוצר נשימה, תבדוק לחץ דם - הקלן מעלה את הדופק. בגדול אתה יכול להיות רגוע ולא להיות מוטרד. עצם העובדה ששאלת על הרעד מצביעה על כך שלא עשית שיעורי בית לפני לקיחת הקלן, הכי חשוב שעכשיו אתה יודע. בהצלחה.
חחח אני מןדע לזה שזה קורה בקלן, אבל התבלבלת, אני לוקח אפדרין(:

יש לך מקור? מאיפה הנתון?

ברשת רשומים דברים שונים - בין יומיים ל10 ימים. מה שבטוח, ע"פ ויקיפדיה זמן מחצית החיים הינו 3-6 שעות. אשמח לקבל קצת מידע. תודה רבה =]
זה כמובן תלוי מינון. זמן מחצית חיים הוא אמנם 3-6 שעות אבל במינונים גבוהים (רבים מהמשתמשים עוברים בקלות את ה-50mg/ed ולמשך זמן) זה באמת יכול להגיע למספר ימים עד שירדו הרמות אל מתחת ל-cutoff קרי 5mg/l.

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/1359093

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית