עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
עודף טסט שהוכנס במערכה הראשונה יומר לאסטרוגן במערכה השלישית...הרגע הגיעו בדיקות הדם. משתמש בטסטוג׳ל.
הכל תקין למעט test total המקסימום 28.1 יצא 29, לא קריטי מדי.
האסטרוגן פי 2 מהמקסימום (270 במקום 135).
התכוונתי להתחיל סייקל דיבול, אני חושב שלא כדאי?
מה עושים במצב כזה?
קיימת המרה מתמדת של טסט לאסטרוגן באמצעות אנזים הארומטאז. ככל שרמות הטסט גבוהות יותר כך ההמרה רבה יותר וכך עולות גם רמות האסטרוגן (אלא אם נעשית פעילות יזומה להגבלת ההמרה).אפשר הסבר קצת פשוט יותר?
יכול להיות, אני מאוד מרוצה מאז תחילת הטיפול, ההתאוששות והעלייה במשקלי עבודה ומשקל גוף מטורפת יחסית לפעם (מן הסתם). מישהו יכול לעזור לי בבקשה לגבי האסטרוגן במהלך הסייקל?10 קילו שרובם שריר ? קצת הזוי מה שאתה כותב , אתה מתבלבל בין שריר לנוזלים כתוצאה מאסטרוגן גבוהה ועלייה בא״ש
שמע אם הוא לא כל כך גבוה אתה לא צריך להוריד אותו כי צריך קצת אסטרוגן , בכל מקרה תעשה בדיקות ותראה מה הרמות אסטרוגן שלך , בכללי לא הייתי צריך להיות מודאג וללכת לעשות בדיקות אם אין לך איזה שהם בעיות בריאותיותיכול להיות, אני מאוד מרוצה מאז תחילת הטיפול, ההתאוששות והעלייה במשקלי עבודה ומשקל גוף מטורפת יחסית לפעם (מן הסתם). מישהו יכול לעזור לי בבקשה לגבי האסטרוגן במהלך הסייקל?
מדובר כאן בטסט טוטאל שהוא מדד מוגבל לטסט החופשי. בהנחה שגם הטסט החופשי גבוה (אם הקורלציה טובה ואינה מושפעת מ-SHBG גבוה מדי למשל) לדעתי אין סיבה שתחזיק ברמות טסט גבוהות מדי במהלך TRT ולזמן ממושך. המטרה של TRT אינו סייקל אנבולי לתקופה ארוכה.יכול להיות, אני מאוד מרוצה מאז תחילת הטיפול, ההתאוששות והעלייה במשקלי עבודה ומשקל גוף מטורפת יחסית לפעם (מן הסתם). מישהו יכול לעזור לי בבקשה לגבי האסטרוגן במהלך הסייקל?
ניתן להוסיף ארימידקס במינון שאינו עולה על 0.25mg/eod.ברור שאני אלך לאנדוקרינולוג שלי שהוא יחליט מה לעשות, אבל בנתיים אני מתכנן להיכנס לסייקל, אז אני לא אוריד בנתיים את רמות הטסט.
השאלה הייתה מכוונת לסייקל עצמו ולרמות האסטרוגן שגם ככה גבוהות ויעלו עוד במהלך הסייקל ובסופו.
השאלה הייתה במה לתסף כדי למנוע את זה.