עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
איזה ממתיק הכי טוב?(בריאות, כסף, איכות המתקה)
אני השתמשתי בסוכרלוז עד עכשיו אבל הבנתי שסטיביה יותר טוב, מה דעתכם?
השימוש שלי זה בישול/תה .
בעקרון זה שאלה של טעם, יש שיגידו שלסטיביה יש טעם לוואי וזה הורס להם את הכול.
בעקרון סטיביה (אם אני זוכר נכון) מתוקה פי 300 מסוכר וסוכרלוז פי 600.
מבחינת בריאות יש כל מני שמועות על סטיביה לא יודע עד כמה הן נכונות כי לא ראיתי מחקר, לגבי סוכרלוז אם הבנתי נכון מה קורה שם אז הוא לא מתעכל בגוף ומופרש החוצה (בגלל החלק הכוהלי שלו הגוף לא מצליח לפרק אותו..אבל אני לא סגור על ההסבר)
השאלה היחידה שיש לי היא איפה קנית סוכרלוז? כי כל מה שמצאתי זה פשוט חברות שקוראים להן סוכרלוז\סטיביה\סוכרזית...ובתכלס ברכיבים יש דקסטרוז + קצת סוכרלוז\סטיביה..ככה שזה פשוט לשים סוכר בכמות מדודה..
קודם כול תודה .
ולגבי הסוכרלוז,קניתי של מרמולייט רשום על בסיס סוכרלוז אז יש מצב שיש עוד מרכיבים כמו שאמרתה.
נראה לי אני יעבור לסטיביה עדיף
בכייף 😃
אז תבדוק ברכיבים אם אני זוכר נכון זה בעיקר סוכר.
ואל תעשה משהו כי "בילדרים עושים ככה" תקרא תבין ואז תחליט אם לעשות או לא.
מה עדיף את הנוזל או את האבקה?
של איזה חברה?יש לי אבקת סטיביה, בינתיים כבר כ4-5 חודשים אצלי והשתמשתי בקושי ברבע.
יש קצת טעם לוואי, אבל מתרגלים אליו.
של איזה חברה?
תבדוק הרכיבים ותגיד לי מה רשום
של איזה חברה?
תבדוק הרכיבים ותגיד לי מה רשום
רשום ברכיבים שזה מופק מעלי סטיביה ועלול להכיל erythritol
אה הבנתי. אז כן יש מצב שזה אמיתי. בארץ לא מצאתי אף חברה שבאמת מוכרת אבקה של סטיביה, ובגלל זה אני משתמש בנוזלשל ויטקוסט
אה הבנתי. אז כן יש מצב שזה אמיתי. בארץ לא מצאתי אף חברה שבאמת מוכרת אבקה של סטיביה, ובגלל זה אני משתמש בנוזל
אותה בעיה כמו עם הסוכרלוז, אני היום לא מצאתי סטיביה אמיתי באבקה. בכל החברות זה 95% סוכרוז (סוכר לבן)\דקסטרוז (סוכר ענבים) + 5% סטיביה.
אני אישית משתמש בנוזל, יש לי בקבוק קטן כבר המון זמן, אין לי מושג כמה..יותר מחצי שנה ואני משתמש בו כל יום לפחות פעם אחת, וכל המשפחה גם משתמשת בו לקפה.
מבחינת טעם אני לא מרגיש טעם לוואי אבל יכול ליהיות כי התרגלתי.
מאיפה אני קונה את הסטיביה הנוזלית? ואיך אני יודע בוודאות שזה האמיתי?
ושל איזה חברה יש לך