הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ABS בסטריט וורקאוט

נווה

משתמש מתחיל
6
0
נק' מוניטין:
0
6
0
אהלן אני בסטריט וורקאוט
יש לי בעיה אני לא מה שאני צריך ליום רביעי
אני ככה רציתי
יום שני חזה ובטן
יום רביעי גב ידיים כתפיים ובטן
יום שבת רגליים ובטן
אוקיי הבעיה היא היום רביעי אני לא מוצא בMADBARZ תכנית שמרכזת את הידיים כתפיים וגב
אז רציתי אימון לזה
ואני לא יודע איך לבנות אימון לזה
לא יודע איזה מתח צריך או איזה שכיבות אני חייב עזרה מחר האימון ואני לא יודע מה לעשות:suicide:
תודה מראש:)

לא הבנתי מה השאלה שלך

אהלן אני בסטריט וורקאוט
אני ככה רציתי
יום שני חזה ובטן
יום שבת רגליים ובטןתכתוב street work
אוקיי הבעיה היא היום רביעי אני לא מוצא בMADBARZ תכנית שמרכזת את הידיים כתפיים וגב
אז רציתי אימון לזה
לא יודע איזה מתח צריך או איזה שכיבות אני חייב עזרה מחר האימון ואני לא יודע מה לעשות:suicide:
אהלן אני בסטריט וורקאוט
אני ככה רציתי
יום שני חזה ובטן
יום שבת רגליים ובטן
אז רציתי אימון לזה
תכתוב סטריט וורקאוט ביוטוב יהיה לך שם מלא סרטונים של כל מיני ךרגילים.אני אישית ליד קדמית עושה מתח בפוך ןליד אחורית מקביליםוכתפיים שכיבותשמיכה בשיפוע ממש גבוה

• פותח/ת השרשור
תכתוב סטריט וורקאוט ביוטוב יהיה לך שם מלא סרטונים של כל מיני ךרגילים.אני אישית ליד קדמית עושה מתח בפוך ןליד אחורית מקביליםוכתפיים שכיבותשמיכה בשיפוע ממש גבוה
עשיתי ככה
DIPS 8x4
pull ups 5X4
WIDE pull ups 4X4
chin ups 5X4
negative chin ups 5X4
push ups 10X4
ובקושי הרגשתי
יש לי בעיה שאני עושה די מהר כדי להספיק את כל החזרות ולא ליפול
חשבתי לשנות את מספר החזרות וכל חזרה תהיה איטית ככה שלוש שניות

עשיתי ככה
DIPS 8x4
pull ups 5X4
WIDE pull ups 4X4
chin ups 5X4
negative chin ups 5X4
push ups 10X4
ובקושי הרגשתי
יש לי בעיה שאני עושה די מהר כדי להספיק את כל החזרות ולא ליפול
חשבתי לשנות את מספר החזרות וכל חזרה תהיה איטית ככה שלוש שניות
קודם כל תתחיל לעשות את התרגילים בצורה נכונה וטובה.אם אתה סתם מפמפם אתה לא עושה בזה הרבה.הכי חשוב לבצע את התרגיל נכון,מתח תעלה עד למעלה כמונשצריך בלי להזיז את הרגלים ולקפץ איתם שיהיו ישרות ולא לקפץ.על המתח לעשות חזרות כמו שצריך.
שכיבות שמיכה גם כן כל פעם לרדת עד הסוף ולעלות בקצב סביר שהשריר יפעל כמו שצריך.מקבילים לרדת כמו שצריך 90 מעלות.
תעשה את החזרות עד חזרה אחתמלפני שאתה מרגיש שאתה נופל.
וזה כל התכנית התכנית.מה שאתה עושה בכל אימון?

• פותח/ת השרשור
קודם כל תתחיל לעשות את התרגילים בצורה נכונה וטובה.אם אתה סתם מפמפם אתה לא עושה בזה הרבה.הכי חשוב לבצע את התרגיל נכון,מתח תעלה עד למעלה כמונשצריך בלי להזיז את הרגלים ולקפץ איתם שיהיו ישרות ולא לקפץ.על המתח לעשות חזרות כמו שצריך.
שכיבות שמיכה גם כן כל פעם לרדת עד הסוף ולעלות בקצב סביר שהשריר יפעל כמו שצריך.מקבילים לרדת כמו שצריך 90 מעלות.
תעשה את החזרות עד חזרה אחתמלפני שאתה מרגיש שאתה נופל.
וזה כל התכנית התכנית.מה שאתה עושה בכל אימון?
לא
זה היה אמור להיות ידיים כתפיים וגב
ובטן גם עשיתי אבל לא הכללתי
ביום שני חזה+בטן
ביום רביעי זה ובטן
יום שבת רגליים ובטן

Back
למעלה תחתית