הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה| תחליף לפרה וורקאוט

BreakingBadSuck

משתמש פעיל
831
225
נק' מוניטין:
736
831
225
שלום, אני משמתמש כבר מספר חודשים במגוון רחב של כל הפורמולות למינהן כמו: Jack3d micro, 1.M.R., Craze, C4.
אני משתמש ב2 סקופים לכל אימון ובתקופה האחרונה אני מרגיש ירידה חדה בהשפעה של אותם חומרים.
אני מחפש תוסף שישמש אותי כתחליף לזמן של כחודש עד אשר הסבילות של הגוף לפרה ווראקטים תחזור למצב הקודם.

התוסף שאני מעוניין להשתמש הוא בו הוא מגביר טסטרון Purus Labs D-pol אך אשמח לקבל עוד המלצות לתוספים שיעזרו לי למקסם את הביצועים באימון.
(הפסקת שימוש בתוספים אלה למיניהן לא באה בחשבון, אני לא מוכן כרגע לרדת במשקלי העבודה)
תודה

תעשה התנזרות מכל החומרים האלו לתקופה ואז תחזור לקחת , ותראה איך ההשפעה חוזרת בגדול.
נ.ב התוסף שהזכרת? עדיף לזרוק כסף לפח

שלום, אני משמתמש כבר מספר חודשים במגוון רחב של כל הפורמולות למינהן כמו: Jack3d micro, 1.M.R., Craze, C4.
אני משתמש ב2 סקופים לכל אימון ובתקופה האחרונה אני מרגיש ירידה חדה בהשפעה של אותם חומרים.
אני מחפש תוסף שישמש אותי כתחליף לזמן של כחודש עד אשר הסבילות של הגוף לפרה ווראקטים תחזור למצב הקודם.

התוסף שאני מעוניין להשתמש הוא בו הוא מגביר טסטרון Purus Labs D-pol אך אשמח לקבל עוד המלצות לתוספים שיעזרו לי למקסם את הביצועים באימון.
(הפסקת שימוש בתוספים אלה למיניהן לא באה בחשבון, אני לא מוכן כרגע לרדת במשקלי העבודה)
תודה
מאז שהוציאו את הDMAA מהחומרים האלה זה כמו לשתות קפאין בטעם. עדיף לך להתחיל לקחת כדורי קפאין זה יצא לך הרבה יותר משתלם פר מנה.
ואם בכל זאת אתה לא מעוניין להפסיק לקחת את הממריצים האלו תתנזר מהם ומכל מוצר קפאין למשך שבוע ואז תחזור לקחת..

שים את הכסף בתוכנית חיסכון (למרות שעם הריבית היום לא כזה משתלם).

בכל אופן בזבוז כסף.

מוסיקה יכולה למקסם ביצועים, אפשר להשתמש גם בקפאין. בטא אלנין.

דברים אחרים שעוזרים באמת זה כבר באשכולות סטרואידים.

• פותח/ת השרשור
חבל שכל כך הרבה מכם רואים בפרה וורקאוט תוסף שהוא ביזבוז כסף (גם כן ביזבוז, 6 שקל לאימון "ביג פאקינג דיל").
כיאלו שכדורי קפאין שעולים 4 סנט, יכולים לתת לך את אותו פאמפ שנותן C4, את הפוקוס המטורף שבא מCRAZE, או הדחף העז לביצוע סקוואט עד לנקודה שהרגליים כבר לא זזות.

ולנושא, אני בשלב מתקדם בSS, אני לא רואה תעצמי מתנזר לחודש מהתוספים ומביא לירידה דרמטתית בביצועים.
אם מישהו מכיר איזה שהוא תוסף ממריץ שהוא לא על בסיס קפאין, קריאטין וכל השאר, אשמח לשמוע.

או שתקח יותר סקופים ( לא לקחת מעבר לכמות המומלצת! ) או שתעשה הפסקה, אתה גם יכול לקחת על בטן ריקה כדי לקבל את ההשפעה בצורה יותר פתאומית.

שאלה אחת רק, איך אתה יודע שזה משפיע פחות? כי אין לך רעידות? החומר יכול לעשות את שלו גם אם אתה לא מודע לזה.

חבל שכל כך הרבה מכם רואים בפרה וורקאוט תוסף שהוא ביזבוז כסף (גם כן ביזבוז, 6 שקל לאימון "ביג פאקינג דיל").
כיאלו שכדורי קפאין שעולים 4 סנט, יכולים לתת לך את אותו פאמפ שנותן C4, את הפוקוס המטורף שבא מCRAZE, או הדחף העז לביצוע סקוואט עד לנקודה שהרגליים כבר לא זזות.

ולנושא, אני בשלב מתקדם בSS, אני לא רואה תעצמי מתנזר לחודש מהתוספים ומביא לירידה דרמטתית בביצועים.
אם מישהו מכיר איזה שהוא תוסף ממריץ שהוא לא על בסיס קפאין, קריאטין וכל השאר, אשמח לשמוע.
מדובר על התנזרות לשבוע מן התוספים והאמת שלהוציא 6 שקל על אימון זה מטורף אני מוציא 0.5-1 שקל באימון עם כדורי קפאין ככה שאתה מבין את הפער?

פלסבו- ההוכחה שהתת-מודע הרבה יותר חזק ממה שחושבים. אישית אני לא מאמין בחומרים האלה. למה להכניס לגוף דברים שהם כל כך סינטטיים, ובעיקר שאין להם "הוכחה" ליעילות?

Back
למעלה תחתית