הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך להתאמן עם אנטיביוטיקה?

• פותח/ת השרשור Robson
  • פורסם בתאריך

Robson

משתמש מתחיל
47
0
נק' מוניטין:
0
47
0
אז ככה לא התאמנתי שבוע עקב דלקת באוזניים וקיבלתי אנטיביוטיקה שדיי מחלישה אותי גם נשאר לי לקחת אותה עוד 5 ימים .. התזונה שלי גם התבלגנה בתקופה הזאת.. ירדתי קילו וחצי וגם התיאבון נעצר לי ומרגיש לי שדיי הרסתי לעצמי בלי כוונה, רוצה לחזור להתאמן האם כדאיי לי ואיך לעשות זאת?.. ובעניין התזונה מה לעשות? תודה רבה

לא ממליץ לך לחזור
תנוח עוד 5 ימים ותחזור במתינות
תנסה לאכול כמות קלוריות שתביא אותך למאזן נייטרלי
מה שתרד זה אולי רק נוזלים ותחזיר את המשקל מהר

רק כדי לחזק את מה שנאמר, תאכל כמה שאתה יכול, עדיפות ליהיות נייטרלי, אל תתאמן עם אנטיביוטיקה. מיותר, קח את השבוע מנוחה ותהנה ממנו. תסיים ותחזור בכל הכוח

רק כדי לחדד (מנסיוני האישי בלבד) - יש סוגי אנטיביוטיקה שלא מפריעות לפעילות התקינה של הגוף ו/או של האימונים, לפחות בהרגשה.
לפני שבוע סיימתי לקחת אנטיביוטיקה במשך שבוע. במשך אותו השבוע לא הרגשתי שום שינוי בכוח באימונים ו/או בתאבון או בעצם בכל דבר אחר.

כמובן שבמידה והאנטיביוטיקה שאתה לוקח מחלישה אותה - שכב לנוח. עדיף להיות בריא בהקדם ללא עלייה במסת שריר, לעומת חולה לזמן ממושך יותר וכתוצאה מכך אף איבוד מסת שריר וכו'...

תרגיש טוב! 😃

• פותח/ת השרשור
תודה רבה חברים ועוד שאלה קטנה.. יש מקום להידתמש בגיינר זאת אומרת מנה בכל יום?

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית