בגרות + תואר עולה כמה עשרות אלפי שקליםמה עולה עשרות אלפי שקלים להשלים בגרות?
אתם עושים צחוק?
חסר לי כולה מתמטיקה תנך ועוד איזה 2יחידות של מגמה זה הכל לא שאן לי בגרות בכלל..
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בגרות + תואר עולה כמה עשרות אלפי שקליםמה עולה עשרות אלפי שקלים להשלים בגרות?
אתם עושים צחוק?
חסר לי כולה מתמטיקה תנך ועוד איזה 2יחידות של מגמה זה הכל לא שאן לי בגרות בכלל..
מי ששאוף בינונות לא מגיע רחוק (=למה אתה חושב ככה? המסלול שאתה מתאר לוקח כחמש שנים ויעלה כמה עשרות אלפי שקלים ואפילו הרבה יותר אם מתחשבים באובדן ההכנסה בזמן הלימודים.
יש לא מעט מקצועות שלא דורשים את המסלול הזה כתנאי לקבלה לעבודה, לדוגמא איש מכירות.
לכן חשוב שהוא ידע במה הוא טוב ומה מעניין אותו ואז לבחור איך.
אם הוא יחליט שהוא רוצה להיות עו'ד אז כמובן שמה שכתבת הוא הנכון.
טוב שלום חברה השתחררתי מהצבא לא מזמן עכשיו אני במצב שאני לא ממש יודע מה לעשות עם החיים שלי..
מצב ההשכלה שלי לא משהו(אן לי בגרות מלאה חסר לי מתמטיקה תנך ומגמה)
ואני לא ממש יודע מה לעשות עם עצמי.
הבנתי שהיום כבאי מתחיל מקבל משכורת של 8-9אלף שקל אז חשבתי אולי להתגייס לשם כי לא צריך השכלה ולא צריך בגרות בישביל זה..
או חשבתי על משטרת ישראל שגם התנאים דומים לפי מה שהבנתי שוטר מתחיל מקבל 7אלף ..
השאלה מה אתם ממליצים? לדעתכם היום כדי להתגייס למשטרת ישראל או לשירותי הכבאות?
או שלדעתכם עדיף לי להשלים תבגרות שחסרה לי במתמטיקה/תנך/מגמה ולחפש מקצוע רציני יותר וללמוד?
אני פשוט עובד עצות ולא ממש יודע מה לעשות עם עצמי כרגע אשמח לעצות מחברי הפורום הבוגרים שפה:).
רובאי 02 מאזור המרכז מבשרת ליד ירושליםמה הרובאי שלך ? מאיפה אתה בארץ ? יש לך תיקים כאלה ואחרים במשטרה ?
רובאי 02 מאזור המרכז מבשרת ליד ירושלים
ואן תיקים במשטרה
למה זה חשוב?
אם הייתה לך הכשרה קרבית הייתי אומר לך לנסות להגיע ליחידות המיוחדות של המשטרה כמו הגדעונים או ימ״מ..מרוויחים שם אחלה.
מי שאן לו הכשרה קרבית לא יכול להגיע ליחידות כאלו?
למה ?
מי שאן לו הכשרה קרבית לא יכול להגיע ליחידות כאלו?
למה ?
עד לפני כמה שנים זה לא היה קיים, גם אני איך שהשתחררתי קיבלתי זימון לימ"מ כשבסוף לא הלכתי.
כיום צריך שיהיה לך מינימום רובאי 05.
או שאתה מתבלבל או שאתה מדבר שטויות.
בחיים לא היה דבר כזה שלקחו אנשים עם רובאי מתחת ל05, ובטח ובטח שהם לא שולחים זימונים לאף אחד. מהיחידות שאתה פונה אליהם, לא הם אלייך.
צודק...כי עושים את הדברים האלה בשביל כסף. אגב ביחס להקרבה, הכסף לא כזה בשמים.אם הייתה לך הכשרה קרבית הייתי אומר לך לנסות להגיע ליחידות המיוחדות של המשטרה כמו הגדעונים או ימ״מ..מרוויחים שם אחלה.
הדבר היחיד שהתבלבלתי בו זה שהציעו לי מהיס"מ ולא מהימ"מ. היה דבר כזה ולי שלחו "מכתב התעניינות", רשמו שאני מתאים לזה ובלה בלה בלה.
צודק...כי עושים את הדברים האלה בשביל כסף. אגב ביחס להקרבה, הכסף לא כזה בשמים.
כדי לדייק, לימ"מ צריך ליהיות בעל תעודת לוחם ובעל הכשרה פיקודית(קורס מ"כים). אחד הסיפורים המפורסמים זה המ"כ משריון שהפך ליהיות לוחם בימ"מ(לא זוכר פרטים אבל יש ספר על הבחור)
לימ"מ לא צריך לקבל זימון, אם אתה עומד בתנאים אתה רשאי לגשת לגיבוש. מי שמקבל זימון זה כי בפוטנציאל הוא מתאים (יותר) ואולי הוא בעל הכשרה חיונית ליחידה כגון חבלן צה"לי(יהל"ם).