הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון שימוש בשורפי שומן זה לא לרמות את עצמכם לדעכם?

• פותח/ת השרשור touro
  • פורסם בתאריך

touro

משתמש פעיל
300
31
נק' מוניטין:
77
300
31
פרופיט בת ים
אני בדיוק התחלתי להשתמש באפדרין, אבל אני לא מרגיש לגמרי "מוסרי" עם זה חחח,
זה לא סוג של לרמות קצת לדעתכם?

בכללי מדבר על אפדרין, קלן ויוהמבין

את מי בדיוק אתה מרמה?

זה לדעתי משהו בינך לבין עצמך. מישהו הגיע למטרה שלו בלי שורפי שומן? כל הכבוד לו.
מישהו אחר הגיע למטרה שלו עם שימוש בשורפי שומן? כל הכבוד גם לו.
יש מין טרנד כזה לקפוץ ולהתחיל להעביר ביקורת על אנשים שכן משתמשים בחומרים או לא משתמשים בחומרים, תכלס את מי זה מעניין? כל עוד הבן אדם עושה את זה בצורה נבונה תוך כדי הפחתת הסיכונים כמה שאפשר... באמת שלא רואה את הבעיה.

לא מרגיש מוסרי כלפי מי? כלפי החברה? כלפי מתאמנים? כלפי החוק?
כל אלו לא שווים מאומה כל עוד אתה מרגיש מוסרי כלפי עצמך. תהיה אמתי עם עצמך.
אם השימוש בשורפי שומן מפריע לך מבחינה מוסרית, אני חושב שאתה צריך להפסיק. תעשה מה שאתה אוהב. רק מה שאתה אוהב.
לשאלתך; לא, זה לרמות את עצמי, לדעתי, אם כי עדיין לא עשיתי שימוש בחומרים כאלה, אז אני לא יודע איזה ערך יש לתשובה שלי בשבילך.

אני בדיוק התחלתי להשתמש באפדרין, אבל אני לא מרגיש לגמרי "מוסרי" עם זה חחח,
זה לא סוג של לרמות קצת לדעתכם?

בכללי מדבר על אפדרין, קלן ויוהמבין
אין כאן שאלה של מוסר. העובדה שהחומרים אינם חוקיים במידה מסויימת אינה הופכת את השימוש בהם לפחות מוסרי. החוק לא קובע מוסר אובייקטיבי.
הדבר נכון גם לגבי סטרואידים, ייתכן שבלתי מוסרי להשתמש כאשר אדם מתחרה מול אלה שאינם ותוך כדי הסתרה אך כאשר כולם משתמשים היכן מצוי חוסר המוסר? אם היתה גלולה שהופכת אדם לחכם יותר האם אין זה מוסרי להשתמש בה? ואם מדובר בגלולה שהופכת אדם למוסרי יותר האם אז הדבר מוסרי?

אין כאן שאלה של מוסר. העובדה שהחומרים אינם חוקיים במידה מסויימת אינה הופכת את השימוש בהם לפחות מוסרי. החוק לא קובע מוסר אובייקטיבי.
הדבר נכון גם לגבי סטרואידים, ייתכן שבלתי מוסרי להשתמש כאשר אדם מתחרה מול אלה שאינם ותוך כדי הסתרה אך כאשר כולם משתמשים היכן מצוי חוסר המוסר? אם היתה גלולה שהופכת אדם לחכם יותר האם אין זה מוסרי להשתמש בה? ואם מדובר בגלולה שהופכת אדם למוסרי יותר האם אז הדבר מוסרי?
דווקא יש גלולה (כדור) כזה , לפחות יש משהו שהוא די קרוב רטלין קונצרטה . הוא לא יעשה אותך חכם אבל עצם המחשבה שהוא יזרז לך את חוט המחשבה זה כבר התחלה טובה ...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית