הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל - חוסר אנרגיה

נביעות

משתמש פעיל
383
141
נק' מוניטין:
333
383
141
בוקר טוב,

אני בשבוע השני של סייקל טסט + דיבול . בשבוע הראשון לקחתי 40 מ"ג של דיבול ביום והרגיש לי חזק מדיי אז בשבוע השני ירדתי ל 30 מ"ג. יש לי את התופעות לוואי הכי שכיחות :
  • טסט פלו בשבוע הראשון (משהו מגעיל)
  • לחץ דם גבוה מדי פעם
  • כאבי ראש
  • חוסר אנרגיה
  • חרמנות שיא 😃

יש לי תפריט מסה מסודר של 3400 קלוריות, הסקייל ניפח אותי מאוד מהר כנראה בנוזלים, אני צריך להיאבק עם עצמי בשביל לאכול. אני מרגיש מלא ושבע כל הזמן. אני מתאמן 4 פעמים בשבוע A/B ואתמול הגעתי למצב שהתחלתי אימון והרגשתי שאני חייב להפסיק, גם חוסר אנרגיה וגם הרגשתי שאם אני אמשיך אני אפצע (הגוף לא דחף).
מה גורם לחוסר אנרגיה המטורף הזה ? אני יודע שזאת תגובה של הגוף לרעלים אבל האם אפשר למקד את זה ? דיבול או טסט ?
יש מה לעשות כנגד החוסר אנרגיה ? האם כל הסייקל זה ככה ?

תודה

** אני מצרף תמונה של הטסט והדיבול לחוות דעת.

קבצים מצורפים

• IMG_20140402_103109.jpg
    IMG_20140402_103109.jpg
    KB 44.8 · צפיות: 205
טסט רפואי והנפוסים של וורמודג' - בסדר גמור.
העייפות קשורה לרוב בסטרואיד האוראלי והמאמץ על הכבד חלק מהאנשים סובלים מכך לעיתים. ייתכן שבהורדת המינון זה יוקל ובכל מקרה אין סיבה שיימשל כל הסייקל.

מוזר, אני עושה אותו סייקל בדיוק עם אותם החומרים (מלבד הטסט, הוא של ורמודג׳) ואני מרגיש בוסט מטורף, העליתי 15 קילו בבנץ׳ ומצפה לעוד, אני לוקח 30 מ״ג דיבול, מעלה בהדרגה עד ל50 הדיבול שלי הגיע בקופסאת קרטון של 100 כדורים, מישהו יודע למה?

מוזר, אני עושה אותו סייקל בדיוק עם אותם החומרים (מלבד הטסט, הוא של ורמודג׳) ואני מרגיש בוסט מטורף, העליתי 15 קילו בבנץ׳ ומצפה לעוד, אני לוקח 30 מ״ג דיבול, מעלה בהדרגה עד ל50 הדיבול שלי הגיע בקופסאת קרטון של 100 כדורים, מישהו יודע למה?
ככה זה אמור להגיע בכרטיסייה ולא בקופסא

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית