הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נעלי אדידס

• פותח/ת השרשור yogevnn
  • פורסם בתאריך

yogevnn

משתמש משקיע
7,906
2,086
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
5,125
7,906
2,086
שלום לכולם,

אני רוצה בקרוב לקנות את הנעלים של אדידס להרמת משקולות. הPowerlift 2.0 ואני זוכר שראיתי פעם משהו שקשור למידות ולא מצאתי. אז מה השיטה הטובה ביותר לוודא איזה מידה אני צריך להזמין?

אז ללכת לחנות נעליים למדוד אדידס?
יש לך את הנעלים האלו?
אם אין לך אדידס בבית (לרוב כל זוג) אז תמדוד בחנות שתהיה לך אינדיקציה למידה שלך
יש לי דגם אחר של אדידס משקולות אבל זה אותו המידה ברוב הדגמים (חוץ מADIPOWER שהיא צרה במקצת)

• פותח/ת השרשור
אם אין לך אדידס בבית (לרוב כל זוג) אז תמדוד בחנות שתהיה לך אינדיקציה למידה שלך
יש לי דגם אחר של אדידס משקולות אבל זה אותו המידה ברוב הדגמים (חוץ מADIPOWER שהיא צרה במקצת)

אחלה, תודה רבה 😃

אל תעשה את הטעות שאני עשיתי , אני קניתי אותה מידה שאני באדידס רגילות אתה צריך לקנות אותה מידה בדיוק כמו שאתה בנעלי אדידס שהקצה של הבוען שלך נוגעת בסוף הנעל שירגיש טיפה לחוץ ולא משוחרר כמו שהיית קונה

אל תעשה את הטעות שאני עשיתי , אני קניתי אותה מידה שאני באדידס רגילות אתה צריך לקנות אותה מידה בדיוק כמו שאתה בנעלי אדידס שהקצה של הבוען שלך נוגעת בסוף הנעל שירגיש טיפה לחוץ ולא משוחרר כמו שהיית קונה
על איזה דגם מדובר?

adidas powerlift 2 הנעליים כמו של dan green הן מתאימות לי בול אבל הייתי מעדיף שיהיו בלי סנטים בסוף כמו עכשיו
קצת מוזר
אני מדדתי את אותה מידה כמו באדידס רגילות בדגמים POWERLIFT 1 ובIRONWORK III וזה התאים כמו שצריך

קצת מוזר
אני מדדתי את אותה מידה כמו באדידס רגילות בדגמים POWERLIFT 1 ובIRONWORK III וזה התאים כמו שצריך
הנעל יושבת עלי ממש טוב שלא תבין לא נכון פשוט יש מרווח של סנטימטר וקצת שהייתי שמח אם הוא היה רק חצי סנטים,
המידה שמדדת באדידס זה היה נעל שצמודה לך ממש לרגל או נעל שהיית קונה אם היית רוצה נעל ריצה ?
מקווה שהבנת אותי חח

• פותח/ת השרשור
@nlr666 תגיד רגע עוד משהו, אתה משתמש בנעל הזאת להכול? כי ראיתי שיש כאלו שמשתמשים בה לסקוואט ולדדליפט לא

כי נראלי מוגזם לבוא למכון עם כמה זוגות נעלים חח

@nlr666 תגיד רגע עוד משהו, אתה משתמש בנעל הזאת להכול? כי ראיתי שיש כאלו שמשתמשים בה לסקוואט ולדדליפט לא

נדיר ביותר שמשתמשים בנעל לדדליפט , דדליפט אני מעדיף לעשות בלי נעליים בכלל וכל שאר התרגילים חוץ מסקואט ולחיצת כתפיים תשתמש עם נעלי ספורט רגילות , פשוט תביא תיק אתך לנעליים מגבת וכו.....

אני משתמש בנעליים לכל התרגילים,כולל דדליפט

ואין צורך אמיתי להחליף נעלים נכון? (דדליפט, סקאווט בנץ פרס זה הכבדים אצלי השאר לא קשורים כל כך)
ברגע שאני מסיים את המורכבים אני מחזיר לנעלי ריצה וממשיך לתרגילים אחרים שלא מצריכים נעל משקולות/אירובי/הביתה
אתה יכול להישאר ואתה יכול להחליף,מה שנוח לך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית