עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אותה המידה שאתה נועל באדידס רגילותאז מה השיטה הטובה ביותר לוודא איזה מידה אני צריך להזמין?
אז ללכת לחנות נעליים למדוד אדידס?אותה המידה שאתה נועל באדידס רגילות
אם אין לך אדידס בבית (לרוב כל זוג) אז תמדוד בחנות שתהיה לך אינדיקציה למידה שלךאז ללכת לחנות נעליים למדוד אדידס?
יש לך את הנעלים האלו?
אם אין לך אדידס בבית (לרוב כל זוג) אז תמדוד בחנות שתהיה לך אינדיקציה למידה שלך
יש לי דגם אחר של אדידס משקולות אבל זה אותו המידה ברוב הדגמים (חוץ מADIPOWER שהיא צרה במקצת)
אתה בטוח שיושב עליך פיקס או שיש איזה סנטים וחצי בסוף הנעל חופשיים ?אני באדידס 45 ולקחתי גם את הפאוורליפט 2.0 במידה 45 ויושב פיקס
פיקס!!! יציב מאוד גם עם גרב דקה. אבל אולי זה רק אני.אתה בטוח שיושב עליך פיקס או שיש איזה סנטים וחצי בסוף הנעל חופשיים ?
אחלה תודה רבה 😃אני באדידס 45 ולקחתי גם את הפאוורליפט 2.0 במידה 45 ויושב פיקס
על איזה דגם מדובר?אל תעשה את הטעות שאני עשיתי , אני קניתי אותה מידה שאני באדידס רגילות אתה צריך לקנות אותה מידה בדיוק כמו שאתה בנעלי אדידס שהקצה של הבוען שלך נוגעת בסוף הנעל שירגיש טיפה לחוץ ולא משוחרר כמו שהיית קונה
adidas powerlift 2 הנעליים כמו של dan green הן מתאימות לי בול אבל הייתי מעדיף שיהיו בלי סנטים בסוף כמו עכשיועל איזה דגם מדובר?
קצת מוזרadidas powerlift 2 הנעליים כמו של dan green הן מתאימות לי בול אבל הייתי מעדיף שיהיו בלי סנטים בסוף כמו עכשיו
הנעל יושבת עלי ממש טוב שלא תבין לא נכון פשוט יש מרווח של סנטימטר וקצת שהייתי שמח אם הוא היה רק חצי סנטים,קצת מוזר
אני מדדתי את אותה מידה כמו באדידס רגילות בדגמים POWERLIFT 1 ובIRONWORK III וזה התאים כמו שצריך
נדיר ביותר שמשתמשים בנעל לדדליפט , דדליפט אני מעדיף לעשות בלי נעליים בכלל וכל שאר התרגילים חוץ מסקואט ולחיצת כתפיים תשתמש עם נעלי ספורט רגילות , פשוט תביא תיק אתך לנעליים מגבת וכו.....@nlr666 תגיד רגע עוד משהו, אתה משתמש בנעל הזאת להכול? כי ראיתי שיש כאלו שמשתמשים בה לסקוואט ולדדליפט לא
כי נראלי מוגזם לבוא למכון עם כמה זוגות נעלים חח
אני משתמש בנעליים לכל התרגילים,כולל דדליפט@nlr666 תגיד רגע עוד משהו, אתה משתמש בנעל הזאת להכול? כי ראיתי שיש כאלו שמשתמשים בה לסקוואט ולדדליפט לא
כי נראלי מוגזם לבוא למכון עם כמה זוגות נעלים חח
ואין צורך אמיתי להחליף נעלים נכון? (דדליפט, סקאווט בנץ פרס זה הכבדים אצלי השאר לא קשורים כל כך)אני משתמש בנעליים לכל התרגילים,כולל דדליפט
ברגע שאני מסיים את המורכבים אני מחזיר לנעלי ריצה וממשיך לתרגילים אחרים שלא מצריכים נעל משקולות/אירובי/הביתהואין צורך אמיתי להחליף נעלים נכון? (דדליפט, סקאווט בנץ פרס זה הכבדים אצלי השאר לא קשורים כל כך)
למה?ברגע שאני מסיים את המורכבים אני מחזיר לנעלי ריצה וממשיך לתרגילים אחרים שלא מצריכים נעל משקולות/אירובי/הביתה