הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

שמחה שיש אתר כזה ❤️

ג׳וליה

משתמש מתחיל
18
0
נק' מוניטין:
-7
18
0
שלוםם, אני רוצה להירשם לחדר כושר , ולא יודעת מאיפה להתחיל ! אני רוצה להשגיע יותר בחיטובים אז מה אתם ממלצים לי ? וכמה זמן לוקח עד שיש שינוי , המשקל שלי הוא 62 והגובהה 174 .. אני אשמח לקבל תשובה !!!

היי ג'וליה וברוך הבא לפורום 😃

לשאלה שלך מאיפה להתחיל אני אענה במאמר. תקראי את המאמר הבא : http://www.kilogram.co.il/1092/מה-נשים-יודעות-אבל-לא-רוצות-להבין/

אחרי שתקראי את המאמר הזה תוכלי להחליט בוודאות אם את צריכה חיטוב או מסה. (לפי המשקל ביחס לגובה אני לא בטוח שאת צריכה חיטוב אך זה לשיקול דעתך בלבד)

המאמר לחיטוב נמצא כאן: http://www.kilogram.co.il/70/המדריך-השלם-להורדת-השומן-וחיטוב-הגוף/

הוא יעזור לך להבין הכול.

לגבי כמה זמן זה תלוי מאוד בבן אדם, וגם בשאלה של מה זה מבחינתך תוצאות?

• פותח/ת השרשור
מבחנתי תוצאות זה לחטב את הישבן ואת הירכיים בקיצור כל האיזור מאחורה !!

אם תביאי תמונה של מה בערך המטרה שלך נוכל לכוון אותך יותר האם אתה צריכה לחטב או להוסיף מסת שריר וכמה מכל אחד וכו׳

חיטוב קורה בכל הגוף. אין אפשרות (למרות כל ההצעות של רמאים למינהם) להוריד שומן מאזורים ספציפיים. אלא מורידים את אחוז השומן הכללי בגוף, ע"י עבודה עם משקולות אנחנו משמרים את השריר הקיים ורק שורפים את השומן מסביב.

ממליץ לך בחום לעבור על שני המאמרים ששמתי למעלה, כשתסיימי אותם השאלות שלך יהיו ממוקדות יותר

• פותח/ת השרשור
.. אני לא רוצה לעשות דיאטה ! אני רוצה לחטב את הישבן ולהרם קצת ! יש שהמליצו לי לעשות סקוואט ! נסיתי בבית לא הרגשתי שינוי .. אולי לא עשיתי אותה בדרך נכונה ! קראתי את המאמר תודה

. אני לא רוצה לעשות דיאטה ! אני רוצה לחטב את הישבן ולהרם קצת !
חיטוב = דיאטה = לאכול פחות ממה שהגוף צריך = לרדת באחוזי שומן.

מסה = לאכול יותר ממה שהגוף צריך = לעלות במסת השריר + לעלות גם קצת שומן (אין מה לעשות זה בא ביחד.)

שוב ממליץ לך להתחיל מלקרוא את המאמרים. חסר לך המון ידע בסיסי, המאמרים הם פשוטים לקריאה ומכילים המון מידע חשוב ומעניין.

יש שהמליצו לי לעשות סקוואט ! נסיתי בבית לא הרגשתי שינוי .. אולי לא עשיתי אותה בדרך נכונה !
סקוואט זה התרגיל שחייב ליהיות בכל תוכנית אימון. מבחינת ביצוע תוכלי למצוא את המאמר עליו גם בפורטל (www.kilogram.co.il)

• פותח/ת השרשור
סליחה על התמונה .. מה אני צריכה לעשות בשביל להגיע לתוצאה כמו שבתמונה ?

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 22.9 · צפיות: 254
סליחה על התמונה ..
זה בסדר 😃

ה אני צריכה לעשות בשביל להגיע לתוצאה כמו שבתמונה ?
תלוי מה המצב שלך כרגע, סביר להניח שאת צריכה לעלות במסת השריר תוך מתן דגש על עבודה חזקה בסקוואט (כל תוכנית FBW = full body workout תתן לך את זה) ולאחר מכן לחטב את הגוף (זאת אומרת לעשות דיאטה) על מנת להוריד את עודפי השומן שנצברים בזמן מסת השריר, כמו כן, גנטיקה משחקת משחק לא קטן בשאלה של היכן יצטברו השרירים\שומן. ולכן אי אפשר להגיד במאה אחוז שלתוצאה מדויקת זו את תגיעי אך תמיד אפשר לשאוף למקום מסוים ולהמשיך עד שמגיעים לאותו מקום או לפחות קרוב מספיק בשביל ליהיות מרוצים.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה , אתה לא מכיר מישהו בחיפה שהוא יכול לעזור לי להגיע למצב שכזה ! שיעזור לי ו שיעודד אותי !!! כי נמאס לי תמיד להתאמן לבד ולא לראות שינוי!

תודה רבה , אתה לא מכיר מישהו בחיפה שהוא יכול לעזור לי להגיע למצב שכזה ! שיעזור לי ו שיעודד אותי !!! כי נמאס לי תמיד להתאמן לבד ולא לראות שינוי!
אני לא מכיר, אבל אולי מישהו פה באתר יכיר.

בכל מקרה, תקראי תלמדי ותתאמני זה כיף וזה בטוח מביא תוצאות טובות

היי ג'וליה וברוכה הבאה

כמו שיוגב רשם לך - יש כאן מספיק מידע ומאמרים שאת יכולה לקרוא ולצבור מהם ידע כהתחלה. בהמשך אם תיתקלי "בבעיות" ויהיו לך שאלות נוספות יש כאן מספיק אנשים שיוכלו לענות לך.

ברגע שאת תתחילי להבין מה ואיך לעשות , "המטלה" לא תראה יותר ככזאת והיא תהפוך לכיף.

אישית אני לא מחיפה אבל יש כאן דיי הרבה כאלה שהם מאזור הצפון וכן גם חיפה את פשוט צריכה למצוא אותם.

הי ג'וליה,
כעקרון מה שצריך לעשות כדי להראות כמו חצי מהתמונות שמועלות באתר זה פשוט לקנות תכנת פוטושופ, ואני כותבת 'מחצית' רק כדי לא להעליב את כל מי שקורע את עצמו באימונים מפרכים.
אבל ברצינות, את לא רואה תוצאות משתי סיבות עיקריות, עבודה לא נכונה ומשקלים נמוכים.
את צריכה משהו שידריך אותך מה ואיך לבצע, את יכולה להרשם ליעוץ באתר או למצוא מדריך טוב בצפון (מקווה שמשהו ימליץ כאן).
לגבי חיטוב או מסה צריך לראות ולבחון את הנתונים שלך אבל מנסיון את יכולה לראות תוצאות יפות תוך 2-3 חודשים של עבודה אינטנסיבית ותזונה.

כמה מהמנהלים כאן ומשתמשים עם וותק הם מאזור הצפון אבל אני לא אנדב אותם, אם הם ירצו לעזור הם יענו.

אופק בן ציון, חד משמעית.
לא מכיר הרבה חבר׳ה בכל הארץ בעלי רקע כמו שלו.
@obzion

סקוואט חייב להיות תרגיל בסיס, וההמלצה שקיבלת מצויינת. ממליץ לך לעבור על הקישורים שצירפו כאן, נשים בד"כ לומדות את התרגיל יחסית מהר, בהנחה שהן קיבלו את המידע הדרוש מהאינטרנט \ מאמן, כי נשים ברוב המוחץ של המקרים יותר גמישות ושולטות בגוף שלהן טוב יותר מגברים.
דעתי האישית היא, שתתחילי בקריאה על הנושא קודם כל - ומה שיש בפורטל קילוגרם מאוד מומלץ, לאחר מכן אם תהיי מעוניינת תוכלי להיעזר במאמן, אבל חשוב שיהיה מהתחום ולא סתם מאמן אקראי שלא יודע ללמד את תרגילי הבסיס.
חוץ ממני באיזור חיפה אני מכיר מאמן אחד, כפי שצויין - אופק.

בהצלחה בהמשך.

• פותח/ת השרשור
איפה אתה מאמן בדיוק בחיפה ? בחדר כושר ?

סקווט מעצב את הישבן והירכיים גם אם יורדים עד ל90 מעלות (מקביל לריצפה) או בעיקר אם יורדים עד למטה? במילים אחרות, עדיף יותר משקל ולרדת עד מקביל לריצפה או פחות משקל ולרדת עד הסוף אם המטרה היא מסת שריר?

איפה אתה מאמן בדיוק בחיפה ? בחדר כושר ?

אם בסופו של דבר תקבלי ממנו הדרכה(מקווה מאוד בשבילך שכן) את תרוויחי את אחד מבעלי הידע המעשי והתיאורטי הטובים ביותר שיש. אחלה אופק שבעולם.

Back
למעלה תחתית