עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם תביאי תמונה של מה בערך המטרה שלך נוכל לכוון אותך יותר האם אתה צריכה לחטב או להוסיף מסת שריר וכמה מכל אחד וכו׳מבחנתי תוצאות זה לחטב את הישבן ואת הירכיים בקיצור כל האיזור מאחורה !!
מבחנתי תוצאות זה לחטב את הישבן ואת הירכיים בקיצור כל האיזור מאחורה !!
חיטוב = דיאטה = לאכול פחות ממה שהגוף צריך = לרדת באחוזי שומן.. אני לא רוצה לעשות דיאטה ! אני רוצה לחטב את הישבן ולהרם קצת !
סקוואט זה התרגיל שחייב ליהיות בכל תוכנית אימון. מבחינת ביצוע תוכלי למצוא את המאמר עליו גם בפורטל (www.kilogram.co.il)יש שהמליצו לי לעשות סקוואט ! נסיתי בבית לא הרגשתי שינוי .. אולי לא עשיתי אותה בדרך נכונה !
זה בסדר 😃סליחה על התמונה ..
תלוי מה המצב שלך כרגע, סביר להניח שאת צריכה לעלות במסת השריר תוך מתן דגש על עבודה חזקה בסקוואט (כל תוכנית FBW = full body workout תתן לך את זה) ולאחר מכן לחטב את הגוף (זאת אומרת לעשות דיאטה) על מנת להוריד את עודפי השומן שנצברים בזמן מסת השריר, כמו כן, גנטיקה משחקת משחק לא קטן בשאלה של היכן יצטברו השרירים\שומן. ולכן אי אפשר להגיד במאה אחוז שלתוצאה מדויקת זו את תגיעי אך תמיד אפשר לשאוף למקום מסוים ולהמשיך עד שמגיעים לאותו מקום או לפחות קרוב מספיק בשביל ליהיות מרוצים.ה אני צריכה לעשות בשביל להגיע לתוצאה כמו שבתמונה ?
אני לא מכיר, אבל אולי מישהו פה באתר יכיר.תודה רבה , אתה לא מכיר מישהו בחיפה שהוא יכול לעזור לי להגיע למצב שכזה ! שיעזור לי ו שיעודד אותי !!! כי נמאס לי תמיד להתאמן לבד ולא לראות שינוי!
אופק בן ציון, חד משמעית.תודה רבה , אתה לא מכיר מישהו בחיפה שהוא יכול לעזור לי להגיע למצב שכזה ! שיעזור לי ו שיעודד אותי !!! כי נמאס לי תמיד להתאמן לבד ולא לראות שינוי!
איפה אתה מאמן בדיוק בחיפה ? בחדר כושר ?