עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הטסט של בודי ריסרץ'. הוא מצויין.![]()
מוכר ?
מגיע שני סוגים:
20 מק"ג - כדורים קטנים מאוד כחולים
40 מק"ג כדורים ניתנים לחלוקה בצבע ירוק
קלן שעובד מצויין, השתמשתי בשני הסוגים, לאומת האחרים, בקלן הזה אי אפשר לעבור את 80 מק"ג ביום, הוא עובד מאוד חזק. תקפיד על שתייה מרובה, תתחיל ממינון קטן ותעלה בהדרגה.
כן, הכאבי ראש והתכווצויות, דפיקות לב לחץ דם ועד שלל תופעות לוואי. באופן אישי, לא אוהב קלן מהרבה סיבות, זמן שימוש מוגבל, לא נותן אנרגיה כמו אפדרין, תופעות לוואי שמקשות בפעילות היום יומית, לא ניתן לקחת סמוך לאימון ודי קשה על הגוף.
קלן זהו סוג של פיניש של חיטוב, לא משהו שאפשר לקחת לאורך זמן בניגוד לאפדרין שאפשר למשוך איתו 3 חודשים ואף יותר.
ההמלצה שלי לשימוש בקלן היא רק לסיום סייקל בשלב של ה-PCT ישנם פרוטוקולים אנטיקטבולים ל PCT ושם אני משלב למתאמנים את הקלן.
מה זאת אומרת ״אני משלב למתאמנים״ , אתה בונה לאנשים תוכניות אימונים ו/או סייקלים וכו׳ או שדיברת על הפורוםכן, הכאבי ראש והתכווצויות, דפיקות לב לחץ דם ועד שלל תופעות לוואי. באופן אישי, לא אוהב קלן מהרבה סיבות, זמן שימוש מוגבל, לא נותן אנרגיה כמו אפדרין, תופעות לוואי שמקשות בפעילות היום יומית, לא ניתן לקחת סמוך לאימון ודי קשה על הגוף.
קלן זהו סוג של פיניש של חיטוב, לא משהו שאפשר לקחת לאורך זמן בניגוד לאפדרין שאפשר למשוך איתו 3 חודשים ואף יותר.
ההמלצה שלי לשימוש בקלן היא רק לסיום סייקל בשלב של ה-PCT ישנם פרוטוקולים אנטיקטבולים ל PCT ושם אני משלב למתאמנים את הקלן.