הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל ראשון

• פותח/ת השרשור animal
  • פורסם בתאריך

animal

משתמש מתחיל
47
2
נק' מוניטין:
5
47
2
היי אני בן 24 גובה 1.80 שוקל 78 מתאמן במכון כבר 3 שנים כאשר לפני חודש עשיתי הפסקה של חודשיים (בגלל תקופת מבחנים קשה בלימודים וכאלה לפני שהפסקתי הייתי 84 מחוטב) וחזרתי לאימונים סדירים לתוכנית חיטוב כדי להוריד שומן שנצבר יש המלצה לסייקל ראשון מה לקחת כמה ואיך?ואם יש כמה מאמרים שאפשר לקרוא שאתם ממליצים אשמח....בעיקרון חבר אמר לי דיבול +טוסט

• פותח/ת השרשור
קראתי את הנעוצים ועוד מאמרים מבחוץ בכל מקרה הבנתי שמומלץ להתחיל רק עם טסט סייקל ראשון ואז שני לשלב.....יש בעיה עם זה שכבר בסייקל הראשון אני אשתמש במה שנתתי??(ברור שלבסוף יהיה PCT)

קראתי את הנעוצים ועוד מאמרים מבחוץ בכל מקרה הבנתי שמומלץ להתחיל רק עם טסט סייקל ראשון ואז שני לשלב.....יש בעיה עם זה שכבר בסייקל הראשון אני אשתמש במה שנתתי??(ברור שלבסוף יהיה PCT)
עדיף להתחיל עם טסט בלבד בסייקל ראקון ולו בכדי להכיר את תגובת גופך לטסט ממקור חיצוני. די הרבה משלבים דיבול מאחר והטסט בסייקל ראשון הוא בד"כ מוצמד לאסטר ארוך, משוחרר בקצב איטי יותר ועל כן לוקח מעט יותר זמן לחוש בהשפעתו. הדיבול עם זמן מחצית חיים קצר פועל מאוד מהר. כך ניתן לתת קיק לסייקל.
ללא קשר דיבול הוא סטרואיד טוב מאוד לעלייה במסה ובכח, זול ולכן מאוד אהוד. הוא נגזרת של טסט ולכן בעל קצב המרה גבוה לאסטרוגן וכסטרואיד אוראלי גם בעל רעילות לכבד ומכאן שתקופת הצריכה מוגבלת למספר שבועות בודדים. דיבול אינו מצטיין בהיקשרות לרצפטור האנדרוגני (הצד החיובי בכך הוא השבתה מופחתת אך קיימת לציר) אלא דווקא בסינטזת החלבון המוגברת ושיפור המאזן החנקתי ולכן תלוי מאוד בתזונה ובמאזן קלורי חיובי בנוסף תכונת ההיקשרות הקלה הופכת אותו למתאים לשילוב עם טסט ו-nor19 המצטיינים בהיקשרות לרצפטור.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית