הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טכנולוגיה, אימונים ותזונה

protein partisan

משתמש מתחיל
23
13
נק' מוניטין:
30
23
13
אני מתעסק בטכנולוגיה למחייתי, כך שאני נחשף לא מעט לחידושים מעניינים שאולי יעניינו גם את חברי הפורום הנכבדים.
הרשתי לעצמי לפתוח פה איזה פוסט כדי לקשר לכל מיני טכנולוגיות שקשורות לעולם הכושר והתזונה. ואם זה מעניין - אמשיך.

לאחרונה כל התחום של מחשוב לביש נתן זינוק מרשים מאד ומדי יום צצים עוד ועוד גאדג'טים שאמורים לסייע ללובשים לקבל מידע על מדדים גופניים שונים.
צמידי שמודדים הוצאת קלוריות יש לא מעט, אבל ה-Healbe GoBe מתעתד למדוד גם צריכת קלוריות, שומנים ופחמימות.

הפרויקט נמצא כרגע באתר גיוס ההמונים indiegogo ונכון לרגע כתיבת הפוסט נותרו עוד 13 ימים לסיום חלון המימון שלו, כשהיעד של 100,000$ שיאפשר למפתחים לצאת לדרך נראה ריאלי מאד.

https://www.indiegogo.com/projects/healbe-gobe-the-only-way-to-automatically-measure-calorie-intake

שיהיו בריאים ניסיתי להבין בסרטון הצגה של המוצר את מה שהבחור שם דיבר ולא הבנתי מילה.

רמת הגלוקוז שזה מסיק מהעור יכולה להגיד כמה חלבון פחמימה ושומן אכלנו?

רמת הגלוקוז שזה מסיק מהעור יכולה להגיד כמה חלבון פחמימה ושומן אכלנו?
הם מדברים שם על כמות הגלוקוז בתאים, אבל הם לא מגלים איך בידיוק הם מחשבים את כמות הגלוקוז בתאים.

מה גם שזה לעולם לא יהיה 100% כי זה לא עיניין רגעי, זה לא קורה בשניות המעבר הזה מאוכל עד גלוקוז בתא, ומתוך זה אם אפשר לדעת כמה שומן\חלבון\פחמימה אכלנו, בכלל אני בספק. אשמח לשמוע הסבר קצת יותר טכני.

שלום חבר,
מה התפקיד שלך בדיוק בתחום הטכנולגיה? אני שואל כי בימים אלה אני בודק אפשרות לפיתוח/שימוש בטכנולוגיה מסויימת שאולי תקל על רבים מאיתנו העוסקים בספורט.
אשמח אם תיצור קשר.

• פותח/ת השרשור
אני מנהל מוצר. אין לי דרך לשלוח לך הודעות פרטיות כי עוד אין לי 30 הודעות בפורום הזה. שלח לי מייל לכתובת בבלוג שלי (קישור למטה).

מילת המפתח בהרבה מאד טכנולוגיות שקשורות לחיים שלנו היא פרסונליות. ההתאמה האישית והמדויקת לכל אדם ואדם היא הגביע הקדוש: ברפואה (תרופות מותאמות ספציפית לאדם), בפרסום (מודעות שיתאימו ספציפית לתחומי העניין של כל צופה), במדיה (תכנים שונים המתאימים אך ורק למה שיעניין את צורך התוכן) וכו'.
בחזון של סטארט אפ בשם Genetrainer גם אימון ממוקד ואישי המבוסס על הגנטיקה של כל מתאמן.
Genetrainer מתבססים על ה-API של 23andMe, חברה ותיקה יחסית ומוכרת שמבצעת בדיקות DNA (ונמצאת במאבק לא קטן עם ה-FDA בימים אלו) ומציעה לקבל תוכנית אימונים אישית המתבססת על ניתוח ה-DNA שבוצע ועל המטרות האישיות של המתאמן.

מכיוון שהמהימנות של 23andMe אינה יציבה במיוחד על פי ה-FDA, לא הייתי ממהר לבנות תוכנית אימונים אישית ב-Genetrainer, אבל מעניין לראות לאן הולך העולם הזה. סביר להניח שבאמצעות שילוב של מחשוב לביש ואימונים מבוססי גנטיקה בעתיד כל אחד מאיתנו יוכל לבנות לעצמו תוכניות אימונים מדויקות ואפקטיביות הרבה יותר.

http://www.genetrainer.com

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית