הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון דדליפט 210 ק"ג ל-2.5 חזרות 😃 סרטון אחרון עד התחרות.

Leviathan

משתמש פעיל
756
225
נק' מוניטין:
2,184
756
225
כן אני יודע שאני מעלה כל יומיים סרטון, אבל זהו, עד התחרות אני יורד למחתרת.
קצב ההתקדמות שלי בחודש האחרון:
שבוע ראשון של ליניארית: דדליפט 190X3 [זה היה מקסימום, גם את זה בקושי סגרתי], משקל גוף 81 ק"ג.
שבוע שני של ליניארית: דדליפט 200X3, 205X2 [אין לי מושג איך קפצתי ב-15 ק"ג בשבוע], משקל גוף 80 ק"ג.
שבוע שלישי של ליניארית: דדליפט 210X2.5, משקל גוף 78 ק"ג.

אני באמת לא יודע להסביר את ההתקדמות הזו. אין לי מושג.
קטע אחד המביכים שקרה לי: בחזרה האחרונה המנהל משום מה החליט לכבות את המוזיקה, ברגע שנתתי את הצרחה של החיים פתאום היה שקט וכל המכון הסתובב ונעץ בי מבט בזמן שאני נאבק לנעול. פאדיחה!

בעזהי"ת

מאמין שבלי הסחת הדעת בשלישית, היית נועל.
התקדמות פסיכית!

• פותח/ת השרשור
בעזהי"ת

מאמין שבלי הסחת הדעת בשלישית, היית נועל.
התקדמות פסיכית!
כן המבטים של יותר מ-30 איש והשתיקה המלחיצה לא באמת תרמו למצב... אבל בסדר זה מה יש.
תודה אחי, נתראה ונפציץ בתחרות!

• פותח/ת השרשור
אני היחיד ששם לב שיש בצד שמאל בחורה עם חגורה של אינזר שעושה פשיטת כתף כנגד גומיות ?
אין לה חגורה של אינזר אלא חגורה רגילה מגומי שמוכרים במכונים, ואל תזכיר אותה, היא פנתה אליי וביקשה שלא אעלה את הסרטון הזה לאינטרנט כי היא מופיעה בו ואני פוגע לה בפרטיות ואם לא היא תגיש נגדי תביעה - וכמובן שמתי עליה ***.

אין לה חגורה של אינזר אלא חגורה רגילה מגומי שמוכרים במכונים, ואל תזכיר אותה, היא פנתה אליי וביקשה שלא אעלה את הסרטון הזה לאינטרנט כי היא מופיעה בו ואני פוגע לה בפרטיות ואם לא היא תגיש נגדי תביעה - וכמובן שמתי עליה ***.
חחחחח איזה עצוב זה, איך היא אפילו ידעה שהיא שם ?

• פותח/ת השרשור
חחחחח איזה עצוב זה, איך היא אפילו ידעה שהיא שם ?
כי היא קלטה שמישהו מצלם ואז באה אליי בסוף הסרטון ואמרה "לא שמתי לב שהוא מצלם ובטח רואים אותי בצד", ובשיא חוצפתה עוד שאלה "אולי תעשה את הסט הזה עוד פעם ותצלם?" ואני הייתי כזה 🤣

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית