הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בולדנון&דיבול

FirstCycle

משתמש מתחיל
144
14
נק' מוניטין:
15
144
14
סייקל ראשון מסה!,בן 18 כמעט

מה דעתכם על בולדנון ודיבול?
חרשתי את האינטרנט ולא מצאתי מידע על שני החומרים האלו בלבד(כסייקל),אלא רק עם טסט ואני לא מעוניין טסט כרגע.

נ"ב

איזה pct צריך בשביל לשמר את התוצאות?

נערך לאחרונה:
סייקל ראשון מסה!,בן 18 כמעט

חרשתי את האינטרנט ולא מצאתי מידע על שני החומרים האלו בלבד(כסייקל),אלא רק עם טסט ואני לא מעוניין טסט כרגע.

נ"ב

איזה pct צריך בשביל לשמר את התוצאות?
משתמשים בחומרים אחרי גיל 21
כאחד שמכיר מישו מהמשפחה שעושה סייקלים חופשי אני יכול להגיד לך שדיבול עושים עם טסט
אין לי מושג על השני

• פותח/ת השרשור
משתמשים בחומרים אחרי גיל 21
כאחד שמכיר מישו מהמשפחה שעושה סייקלים חופשי אני יכול להגיד לך שדיבול עושים עם טסט
אין לי מושג על השני

תודה גבר,אבל זו החלטה שלי.
כמובן בנוגע לחומרים אני אשמח לדעות.

מה אתה לא מבין כאילו?
ההשפעה לא שווה בלי טסט
אתה תלך בלון מהלך נפוח במים אההה חשבתי התכוונת לטסט
ואחי זה הבריאות שלך
אתה מודע לזה שאתה מסיים לגדול רק בגיל 21 כה?
הסיכון זה שאתה לא תוכל להביא ילדים לעולם
תדפוק את האיזון ההורמונלי בגוף ועוד ועוד ועוד

מה אתה לא מבין כאילו?
ההשפעה לא שווה בלי טסט
אתה תלך בלון מהלך נפוח במים אההה חשבתי התכוונת לטסט
ואחי זה הבריאות שלך
אתה מודע לזה שאתה מסיים לגדול רק בגיל 21 כה?
הסיכון זה שאתה לא תוכל להביא ילדים לעולם
תדפוק את האיזון ההורמונלי בגוף ועוד ועוד ועוד
הרוב ממה שאמרתה זה לא לגמרי נכון וזה בעיקר הפחדות

הרוב ממה שאמרתה זה לא לגמרי נכון וזה בעיקר הפחדות
יש סיכון לפגיעה באיכות הזרע
אומנם יותר נמוך בגיל 18 מאשר 16, אבל עדיין
וכן, עד גיל 21 לא סיימת לגדול, המערכת ההורמונאלית לא מאוזנת ויש סיכון לפגיעה באיזון ההורמונים בגוף

סייקל ראשון,בן 18 כמעט

סייקל בגיל 18 הוא טעות מסוכנת.
סייקל של בולדנון חייב להיות ארוך (14-16 שבועות) בגלל האסטר המאוד ארוך (Undeclynate). בכדי לקבל ממנו תוצאות מרשימות כסטרואיד המוביל צריך בד"כ למשוך מינון ל-800-1000mg/week. במשך הזמן הזה ובמינונים האלה ידוכא הייצור העצמי של טסטוסטרון בפרט וה-hpta בכלל בשלב כלשהו.
מעבר לכך עקב השינוי במבנה המולקולרי המבדיל אותו מטסטוסטרון מדובר בסטרואיד עם קצב המרה נמוך ל-DHT כשהמולקולה מפגינה התנגדות ל-5Reductance ומכאן שמתקבל סטרואיד בעל אנדרוגניות נמוכה בהרבה.
שתי העובדות האחרונות שציינתי עלולות להביא בין תופעות הלוואי האפשריות גם לירידה חדה בתפקוד המיני בסייקל שאינו מכיל טסטוסטרון.
יתר על כן, מאחר ובכל מקרה ייעצר הייצור העצמי של הטסטוסטרון אין ערך של ממש בהתעקשות שלא להוסיף אותו ורצוי להוסיפו במינון של TRT לפחות.

יש סיכון לפגיעה באיכות הזרע
אומנם יותר נמוך בגיל 18 מאשר 16, אבל עדיין
וכן, עד גיל 21 לא סיימת לגדול, המערכת ההורמונאלית לא מאוזנת ויש סיכון לפגיעה באיזון ההורמונים בגוף
הגדילה משתנה מבן אדם לבן אדם, יש כאלו שבגיל 17 כבר יגיעו לשיא שלהם.
וכל מה שאמרתה זה יכול לקרות אבל זה יכול לקרות תמיד, אם עושים כמו שצריך הסיכויים פוחתים משמעותית.
ואתה פוגע באיזון ההורמונאלי לא משנה באיזה גיל, לכן משתמשים בפרגניל ועושים פיסיטי בשביל לנסות לצמצם את הפגיעה הזו.
מה שכן קורה זה שהשלד באמת לא יכול לגדול יותר.
שוב, אני לא ממליץ לו להתחיל אבל בסוף הוא מחליט ואנחנו לא יכולים לשנות את דעתו, לפחות שנעזור לו שיעשה על הצד הטוב ביותר.

הגדילה משתנה מבן אדם לבן אדם, יש כאלו שבגיל 17 כבר יגיעו לשיא שלהם.
וכל מה שאמרתה זה יכול לקרות אבל זה יכול לקרות תמיד, אם עושים כמו שצריך הסיכויים פוחתים משמעותית.
ואתה פוגע באיזון ההורמונאלי לא משנה באיזה גיל, לכן משתמשים בפרגניל ועושים פיסיטי בשביל לנסות לצמצם את הפגיעה הזו.
מה שכן קורה זה שהשלד באמת לא יכול לגדול יותר.
שוב, אני לא ממליץ לו להתחיל אבל בסוף הוא מחליט ואנחנו לא יכולים לשנות את דעתו, לפחות שנעזור לו שיעשה על הצד הטוב ביותר.
למה להסתכן בגיל 17 שאפשר להיות בטוח בגיל 21-22?
והפגיעה בגיל שבו עדיין גודלים תיהיה משמעותית ואולי בלתי הפיכה בניגוד לגיל בו הגוף סיים להתפתח ולגדול

• פותח/ת השרשור
סייקל של בולדנון חייב להיות ארוך (14-16 שבועות) בגלל האסטר המאוד ארוך (Undeclynate). בכדי לקבל ממנו תוצאות מרשימות כסטרואיד המוביל צריך בד"כ למשוך מינון ל-800-1000mg/week. במשך הזמן הזה ובמינונים האלה ידוכא הייצור העצמי של טסטוסטרון בפרט וה-hpta בכלל בשלב כלשהו.
מעבר לכך עקב השינוי במבנה המולקולרי המבדיל אותו מטסטוסטרון מדובר בסטרואיד עם קצב המרה נמוך ל-DHT כשהמולקולה מפגינה התנגדות ל-5Reductance ומכאן שמתקבל סטרואיד בעל אנדרוגניות נמוכה בהרבה.
שתי העובדות האחרונות שציינתי עלולות להביא בין תופעות הלוואי האפשריות גם לירידה חדה בתפקוד המיני בסייקל שאינו מכיל טסטוסטרון.
יתר על כן, מאחר ובכל מקרה ייעצר הייצור העצמי של הטסטוסטרון אין ערך של ממש בהתעקשות שלא להוסיף אותו ורצוי להוסיפו במינון של TRT לפחות.

הבנתי,לא כולכך מעניין אותי התפקוד המיני בזמן הסייקל,לאחר מכן הוא יחזור?

האם חייב שהסייקל יהיה 14שבועות?
אין בעיה לשלב דיבול עם הבולדנון?

מה ה-pct שיהיה צריך?

ד"א

אני סתם שואל שאלות כלליות,יש לי מישהו שעוזר לי בהכול אני רק רוצה להיות בטוח שהוא לא דוחף לי דברים.
למרות שאני סופר סומך עליו.

לפחות שנעזור לו שיעשה על הצד הטוב ביותר.
דבר בשם עצמך כמובן. אני אישית חושב ששימוש בסטרואידים בגיל כזה הוא מסוכן, מיותר, מטופש ונבוב.

דבר בשם עצמך כמובן. אני אישית חושב ששימוש בסטרואידים בגיל כזה הוא מסוכן, מיותר, מטופש ונבוב.
מי שמכוון גבוה יצטרך להתחיל מוקדם אבל כשיתקע באופן הטבעי (רוב הסיכויים שזה גם לא יקרה מתחת לגיל 18 או אפילו 20)

פיט רוביש עומד להוציא סירטון שבו הוא מסביר שבגיל מתחת ל-20 הטסט גם ככה גבוה ואפשר להגיע לתוצאות של ״מוזרק״ (לא באותה מהירות כמובן) והוא טוען שהוא משך 750 פאונד דדליפט טבעי
אני אפרסם ואתייג אותך אולי יעניין אותך...

הבנתי,לא כולכך מעניין אותי התפקוד המיני בזמן הסייקל,לאחר מכן הוא יחזור?

האם חייב שהסייקל יהיה 14שבועות?
אין בעיה לשלב דיבול עם הבולדנון?

מה ה-pct שיהיה צריך?

ד"א

אני סתם שואל שאלות כלליות,יש לי מישהו שעוזר לי בהכול אני רק רוצה להיות בטוח שהוא לא דוחף לי דברים.
למרות שאני סופר סומך עליו.
אם הוא רומז לך שכדאי לך לעשות סייקל של בולדנון סולו עם דיבול אני לא משוכנע שכדאי לך לסמוך עליו...

אל תעשה את הסייקל ללא טסט במינון TRT לפחות (עדיף שלא תעשה בכלל!!). חשק מיני ירוד זו רק תופעה אחת של טסט נמוך.
(לדעתי אל תעשה בכלל).
לגבי הסיבה לסייקל ארוך כבר עניתי לך, קרא שוב.
אין בעייה לשלב דיבול עם בולדנון.
PCT של נולבה וכלומיד.
להוסיף LIV52 ו-UDCA.

למה להסתכן בגיל 17 שאפשר להיות בטוח בגיל 21-22?
והפגיעה בגיל שבו עדיין גודלים תיהיה משמעותית ואולי בלתי הפיכה בניגוד לגיל בו הגוף סיים להתפתח ולגדול
זה כבר החלטה שלו, למרות שאם כבר מדברים על העיקרון של להכניס חומרים כאלה לגוף בגיל כזה אז לפי דעתי הנערים של היום עושים דברים הרבה יותר גרועים, הם שותים למוות, מעשנים, מתמסטלים, מכים והורסים כל דבר שזז, לאף אחד כמובן לא אכפת כי כבר התרגלנו, אבל שנער רוצה לעשות משהו כזה אז פתאום זה לא בסדר? שיעשה מה שהוא רוצה, לפחות שיעשה טוב וכמו שצריך אם הוא כבר עושה, אני לא רוצה לשמוע עוד כמה זמן שקרה לו משהו כי הוא הקשיב לדילר במכון ולקח רק דיבול.
ולך מר ״פירסט סייקל היקר״, תחשוב טוב טוב לפני שאתה מתחיל.
כמובן טום שאני מדבר אך ורק בשם עצמי, אני חושב שמיותר לציין זאת..

או שהם מוציאים לסטרואידים שם רע עקב שימוש מגוכך
כאלה לא חסר וזה לא רק ילדים, בדרך כלל זה מבוגרים שחושבים שהם גיבורים ולא שומרים על סטריליות או לוקחים שילובים מטומטמים כי זה נשמע טוב או מינונים מוגזמים כי כמובן ש-״יותר זה יותר טוב״.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית