A
Asi30
אורח
- 0
- 0
נק' מוניטין:
0
- 0
- 0
חח מצחיק אותי שאתה כל הזמן מנסה להצדיק את זה שקנית את הדיסק במחיר מלא, אני לא אופתע אם בסוף התברר שאתה דיווחת להם על ההעתקה 🤣 🚔
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חח מצחיק אותי שאתה כל הזמן מנסה להצדיק את זה שקנית את הדיסק במחיר מלא, אני לא אופתע אם בסוף התברר שאתה דיווחת להם על ההעתקה 🤣 🚔
הבחור? מאיפה לעזאזל הזמנת? רק אל תגיד לי eBayאני בכלל חושב שבצעו בי אונס וגנבו לי את הכסף, הבחור לא עונה למיילים כבר שבועיים, לא שלח לי מספר מעקב ולא נעליים.
אני מתחיל ממש להתעצבן.
הבחור? מאיפה לעזאזל הזמנת? רק אל תגיד לי eBay
ואתה לא יכול לבקש את הכסף שלך בחזרה? אתה בטח יכול לעשות משהו, תן לי שנייה את הכתובת של האתרהלוואי eBay, הייתי מקבל את כספי בחזרה ממזמן.
הזמנתי מהאתר כוויכול הרישמי של GI, התשלום נלקח לפני כ-3 חודשים מכיוון שבצעתי את ה-Pre Order.
ואתה לא יכול לבקש את הכסף שלך בחזרה? אתה בטח יכול לעשות משהו, תן לי שנייה את הכתובת של האתר
הלוואי eBay, הייתי מקבל את כספי בחזרה ממזמן.
הזמנתי מהאתר כוויכול הרישמי של GI, התשלום נלקח לפני כ-3 חודשים מכיוון שבצעתי את ה-Pre Order.
אתה לא היחיד יש עוד הרבה כמוך בפייסבוק , שהחבילות שלהם לא הגיעו בזמן או בכלל אם הם נשלחו 🫤
אין קבוצות , פשוט אני קורא חלק מתגובות של אנשים בעמוד פייסבוק שלהם והם עצבניים רצח עליהם שאין מענה בכלל אליהםיש קבוצה בפייסבוק? אשמח אם תפרסם פה את הכיוון שלך.
אין קבוצות , פשוט אני קורא חלק מתגובות של אנשים בעמוד פייסבוק שלהם והם עצבניים רצח עליהם שאין מענה בכלל אליהם
https://www.facebook.com/GenerationIron?fref=ts
Kerry Wood
Still waiting on answer to emails or refund of $161 !!!
Don't buy from them
הינה במקרה תגובה של מישהו^^
אני גם הוספתי תגובה נחמדה, אפנה לבנק שלי לבדוק אופציה לביטול התשלום. זו שערורייה.
דווקא כל מה שקשור לשירות של אמריקאים יש להם אחלה שירות , די מאכזב לראות כזה דבר.
לא שילמת דרך פייפל?
שילמתי רגיל דרך האתר שלהם.
אוקי , אני מקווה שזה יסתדר לך:)
תודה רבה, אגב התשלום מופיע אצלי באפליקציה של לאומי. נראה איך אתקדם עם זה הלאה.
צפה בקובץ המצורף 16772
לפי דעתי תן לזה עד סוף החודש , יש לך עיכוב של שבוע וחצי .
לדעתי היה להם פול הזמנות ולא ידעו לספק לכולם בו זמנית
אבל שווה לחכות , זה אחלה סרט:)
הפתעה במייל, ישר עזבתי את הכל והרמתי טלפון. ענה לי בחור מאוד נחמד שהסב לי מעט נחת.
צפה בקובץ המצורף 16784
צפה בקובץ המצורף 16782
אתה יודע אולי אם הסרט יהיה מוקרן בבתי הקולנוע פה בארץ? ואם כן, באיזה תאריך?