הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון Generation Iron - הסרט המלא

• פותח/ת השרשור WeaKid
  • פורסם בתאריך
חח מצחיק אותי שאתה כל הזמן מנסה להצדיק את זה שקנית את הדיסק במחיר מלא, אני לא אופתע אם בסוף התברר שאתה דיווחת להם על ההעתקה 🤣 🚔

אני בכלל חושב שבצעו בי אונס וגנבו לי את הכסף, הבחור לא עונה למיילים כבר שבועיים, לא שלח לי מספר מעקב ולא נעליים.

אני מתחיל ממש להתעצבן.

אני בכלל חושב שבצעו בי אונס וגנבו לי את הכסף, הבחור לא עונה למיילים כבר שבועיים, לא שלח לי מספר מעקב ולא נעליים.

אני מתחיל ממש להתעצבן.
הבחור? מאיפה לעזאזל הזמנת? רק אל תגיד לי eBay

מותר לדון כאן על הסרט או שזה ספויילרים? 🙄

הבחור? מאיפה לעזאזל הזמנת? רק אל תגיד לי eBay

הלוואי eBay, הייתי מקבל את כספי בחזרה ממזמן.

הזמנתי מהאתר כוויכול הרישמי של GI, התשלום נלקח לפני כ-3 חודשים מכיוון שבצעתי את ה-Pre Order.

הזמנתי מהאתר כוויכול הרישמי של GI, התשלום נלקח לפני כ-3 חודשים מכיוון שבצעתי את ה-Pre Order.
ואתה לא יכול לבקש את הכסף שלך בחזרה? אתה בטח יכול לעשות משהו, תן לי שנייה את הכתובת של האתר

אתה לא היחיד יש עוד הרבה כמוך בפייסבוק , שהחבילות שלהם לא הגיעו בזמן או בכלל אם הם נשלחו 🫤

אתה לא היחיד יש עוד הרבה כמוך בפייסבוק , שהחבילות שלהם לא הגיעו בזמן או בכלל אם הם נשלחו 🫤

יש קבוצה בפייסבוק? אשמח אם תפרסם פה את הכיוון שלך.

יש קבוצה בפייסבוק? אשמח אם תפרסם פה את הכיוון שלך.
אין קבוצות , פשוט אני קורא חלק מתגובות של אנשים בעמוד פייסבוק שלהם והם עצבניים רצח עליהם שאין מענה בכלל אליהם
https://www.facebook.com/GenerationIron?fref=ts
Kerry Wood
Still waiting on answer to emails or refund of $161 !!!
Don't buy from them

הינה במקרה תגובה של מישהו^^

אין קבוצות , פשוט אני קורא חלק מתגובות של אנשים בעמוד פייסבוק שלהם והם עצבניים רצח עליהם שאין מענה בכלל אליהם
https://www.facebook.com/GenerationIron?fref=ts
Kerry Wood
Still waiting on answer to emails or refund of $161 !!!
Don't buy from them

הינה במקרה תגובה של מישהו^^

אני גם הוספתי תגובה נחמדה, אפנה לבנק שלי לבדוק אופציה לביטול התשלום. זו שערורייה.

אני גם הוספתי תגובה נחמדה, אפנה לבנק שלי לבדוק אופציה לביטול התשלום. זו שערורייה.

דווקא כל מה שקשור לשירות של אמריקאים יש להם אחלה שירות , די מאכזב לראות כזה דבר.
לא שילמת דרך פייפל?

דווקא כל מה שקשור לשירות של אמריקאים יש להם אחלה שירות , די מאכזב לראות כזה דבר.
לא שילמת דרך פייפל?

שילמתי רגיל דרך האתר שלהם.

אוקי , אני מקווה שזה יסתדר לך:)

תודה רבה, אגב התשלום מופיע אצלי באפליקציה של לאומי. נראה איך אתקדם עם זה הלאה.

image.jpg

תודה רבה, אגב התשלום מופיע אצלי באפליקציה של לאומי. נראה איך אתקדם עם זה הלאה.

צפה בקובץ המצורף 16772

לפי דעתי תן לזה עד סוף החודש , יש לך עיכוב של שבוע וחצי .
לדעתי היה להם פול הזמנות ולא ידעו לספק לכולם בו זמנית

אבל שווה לחכות , זה אחלה סרט:)

תוריד מTHEPIRATEBAY הורדתי משם אחד שלא היה מסונכרן ואיכות לא 100 אחוז, אבל אחד אחר ששקל יותר(2.93 גיגה) גם מסונכרן גם איכות מעולה. היה אחלה סרט למען האמת למרות שאני לא מתחבר לבודיבילדינג בכללי עדיין נהניתי לראות את הסרט.

לפי דעתי תן לזה עד סוף החודש , יש לך עיכוב של שבוע וחצי .
לדעתי היה להם פול הזמנות ולא ידעו לספק לכולם בו זמנית

אבל שווה לחכות , זה אחלה סרט:)

הפתעה במייל, ישר עזבתי את הכל והרמתי טלפון. ענה לי בחור מאוד נחמד שהסב לי מעט נחת.

image.jpg

image.jpg

Back
למעלה תחתית