הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טסט לצורך trt

• פותח/ת השרשור RTO
  • פורסם בתאריך

RTO

משתמש מתחיל
48
5
נק' מוניטין:
8
48
5
בסייקל הראשון שלי על פרימו (500 לשבוע למשך 12 שבועות)שעתיד להתחיל בסוף החודש אני מתכונן לקחת טסט אנטט רפואי במינון של 150 עד 200 לשבוע כ trt ,יש לי 12 אמפולות של 250 , השאלה היא איך אני מחלק את החומר? הרי צריך להזריק שלישי בבוקר ושישי בערב .....
האם יש דרך לשמר את הטסט שנשאר באמפולה?
תודה

אתה צודק אבל בתכלס ברגע שאתה שובר את האמפולה של טסט רפואי או פרגניל גם נכנס לשם אוויר , לדעתי אין קשר לאוויר ובקטריה שיכול לגרום לזיהום , פשוט צריך להזריק במקום סטרילי ונקי לחטא מקום הזרקה וחיטוי הגומי של הויאל
יש מגע עם אוויר, אבל זה לדקות ספורות בניגוד לימים ואפילו שבועות (ריכוז הבקטריה יכול לעלות עם הזמן).

כבר עברנו על זה...
אתה בוודאי מבין שאין קשר בין שימוש במחט פילטר להימנעות מזיהום עקב שברי זכוכית בשבירת אמפולה להחלפת מזרקים/מחטים.
אתה יכול להחליף 100 פעמים מחט, במידה ולא פילטלת את חלקיקי הזכוכית אם היו הם עדיין קיימים.
לא קשה להשיג מחט פילטר וגם לא ויאל ריק. אתה יכול להחליט שאתה לא מפלטר ולא שומר בויאל ולהתמודד עם הסיכון בזיהום ופתוגניה (הרוב בוחרים באופציה הזאת).

שאלת מינון:
התחלתי יום שישי את הסייקל , באמפולת הטסט אנטט יש 1 CC של חומר המכיל 250 מ"ג של טסט , האם לצורך הזרקה של 50 מ"ג (פעמיים בשבוע לצורך TRT) אני צריך לשאוב 0.2 CC של חומר מהאמפולה ? כך עשיתי , רציתי לוודא שאני בסדר.
תודה

שאלת מינון:
התחלתי יום שישי את הסייקל , באמפולת הטסט אנטט יש 1 CC של חומר המכיל 250 מ"ג של טסט , האם לצורך הזרקה של 50 מ"ג (פעמיים בשבוע לצורך TRT) אני צריך לשאוב 0.2 CC של חומר מהאמפולה ? כך עשיתי , רציתי לוודא שאני בסדר.
תודה
למה להזריק פעמיים בשבוע? תעשה פעם בשבוע.

שאלת מינון:
תודה
ברפואה נותנים אמפולה אחת כל שבועיים -שלוש.

ראה את השרשור ואת ההמלצה של תום , אם יש דיון נוסף אשמח לתגובות למרות שתום נתן לי סימוכין בנושא.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית