הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שימוש בדיבול אוראלי

dany1881

משתמש מתחיל
6
0
נק' מוניטין:
0
6
0
במידה ואני רוצה להתחיל בשימוש של הכדורים
זה הכדור:
wzzzmgrcnu3t.jpg
הסבירו לי שהמינון הנכון לסייקל ראשון הוא 2 כדורים ליום,אחד בבוקר ואחד אחרי אימון. השאלה שלי היא אם אני מעדיף להוריד את המינון לכדור ביום והאימון שלי בערב עדיף לי לשתות אותו אחרי האימון או בבוקר ?ועד כמה זה ישנה את ההשפעה שלהם?
אם יש למישהו הצעות אחרות אשמח לשמוע

נערך לאחרונה:
חבר עזוב.. תרד מכל העסק, תקרא קצת ואז רק תעשה את הסייקל.
סייקל של דיבול לבד לא ייתן לך כלום ואפילו יעשה לך רע.

• פותח/ת השרשור
לפי כל מה שקראתי הבנתי שאני צריך את טסט אינסט הזה איך שלא קוראים לזה ואני בדיוק מחפש איפה לקנות. ואסי קראתי פה מלא אני מהבוקר קורא
דרך אגב ראיתי תוצאות יפות אצל חברים רק מהכדור הזה ותזונה נכונה.

לפי כל מה שקראתי הבנתי שאני צריך את טסט אינסט הזה איך שלא קוראים לזה ואני בדיוק מחפש איפה לקנות. ואסי קראתי פה מלא אני מהבוקר קורא
דרך אגב ראיתי תוצאות יפות אצל חברים רק מהכדור הזה ותזונה נכונה.
טסט אננטט קוראים לזה, חובה לשלב בשביל באמת להשיג תוצאות.
ואם אתה אומר שקוראים לטסט אננטט טסט אינסט אז כנראה שלא קראת מספיק..

• פותח/ת השרשור
זה באמת חשוב איך אני קורא לזה ? העיקר שהבנתי את זה שחייב לשלב את זה . עכשיו השאלה מה יקרה אם אני אוריד את המינון לכדור ביום או שאתם מציעים משהו אחר

זה באמת חשוב איך אני קורא לזה ? העיקר שהבנתי את זה שחייב לשלב את זה . עכשיו השאלה מה יקרה אם אני אוריד את המינון לכדור ביום או שאתם מציעים משהו אחר
אני לא מכיר את הכדור. נראה כמו tbol של בריטיש דראגון שלא קיים יותר...
בכל אופן מעבר לכך שביצוע סייקל סולו הוא רעיון גרוע, מינון הנמוך מ- 30mg/ed הוא נמוך מדי.
מעבר לכך, לא הזכרת מה ה-pct המתוכנן...

• פותח/ת השרשור
אין עדיין pct כי עוד לא החלטתי שאני שותה אותו בכלל אבל אם כן אז אני אדאג להכל מראש שלא יהיו פאדיחות רציניות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית