הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ הרגשה לא טובה

• פותח/ת השרשור Asi30
  • פורסם בתאריך
A

Asi30

אורח
0
0
נק' מוניטין:
0
0
0
אהלן חברים, אז היום נתתי זריקה של טסט אננטט בערך בשלוש בצהריים, אני מרגיש ממש לא טוב, חם לי כל הזמן יש לי תחושה של הקאה, קושי לנשום (נושם בכבדות), כואב לי האיזור של ההזרקה וגם אני חושב שיש לי חום.
זה מהזריקה? זה מהדיבול? זה סתם וירוס? אני סתם היפוכונדר? אולי.
מי שער ויכול לעזור לי אני ממש אודה לו, אני קצת לחוץ.

סביר להניח פלצבו, שתה מים קרים ותעסיק את המוח במשהו אחר.
כמה זמן אתה לוקח דיבול ?
האם יש לך מחלות כרוניות ?
האם אתה נוטל תרופות מרשם על בסיס קבוע ?
תן קצת יותר פרטים, אני יכול להרגיע אותך ולומר שמטסט זה לא צריך לקרות, מדיבול אולי, הוא מעלה לחץ דם ואצל חלק מהאנשים שרגישים ליתר לחץ דם, בדרך כלל סובלים מחרדות, פאניקה, קשי נשימה, עייפות, תחושת נימנום, עצבנות, פרנויה ועוד..

תלוי איזה חברה ,אני יכול להגיד לך שלי זה קרה כמה פעמים בעבר מסוסטנון רפואי של בית מרקחת מהארץ ניקנה ישירות מהרוקח והיו לי חום כאב באיזור ההזרקה וגוש חם , זה יכול לקרות מהרבה סיבות , שמן אתיל אוליאט בנזיל אלכוהול גבוה

• פותח/ת השרשור
סביר להניח פלצבו, שתה מים קרים ותעסיק את המוח במשהו אחר.
כמה זמן אתה לוקח דיבול ?
האם יש לך מחלות כרוניות ?
האם אתה נוטל תרופות מרשם על בסיס קבוע ?
תן קצת יותר פרטים, אני יכול להרגיע אותך ולומר שמטסט זה לא צריך לקרות, מדיבול אולי, הוא מעלה לחץ דם ואצל חלק מהאנשים שרגישים ליתר לחץ דם, בדרך כלל סובלים מחרדות, פאניקה, קשי נשימה, עייפות, תחושת נימנום, עצבנות, פרנויה ועוד..
אהלן מישל, אני באמת ניסיתי להתרכז במשהו אחר עד שבסוף נרדמתי.
אני לוקח דיבול כבר שבוע והתחלתי על 20 מק״ג ועכשיו אני על 30, תמיד בשעות הערב מתחילה התחושה הרעה הזאת, יכול להיות הבעיה בי?
יש לי אוושה תמימה אבל היא אף פעם לא הפריעה לי ואני זוכר שבצבא אפילו לא החשיבו את זה, אני בן אדם בריא בלי שום מחלות כרוניות בעיניהם, יכול להיות זה קשור? אולי האוושה החמירה מהשימוש בחומרים? אני גם השתמשתי בקלן לפני שהתחלתי את הסייקל וקלן ידוע בכך שהוא מעמיס על המערכת הקרדיווסקולרית, ייתכן שהוא החמיר את מצב האוושה ועכשיו אני עם אוושה בדרגה יותר גבוהה?

אתה בהחלט צודק, קראתי על זה עכשיו

אסי, כמו שאמרתי ואומר שוב יש לך תסמונת הכל קורה לי.

תשב, תרגע, תתרכז בעצמך. אין צורך לפתוח פוסט על כל גירוד שאתה מרגיש באצבע הקטנה של כף רגל.

סומך עליך. 😉

• פותח/ת השרשור
אסי, כמו שאמרתי ואומר שוב יש לך תסמונת הכל קורה לי.

תשב, תרגע, תתרכז בעצמך. אין צורך לפתוח פוסט על כל גירוד שאתה מרגיש באצבע הקטנה של כף רגל.

סומך עליך. 😉
חח כן.. ראיתי שמישל כתב לך את זה אי שם בשלהי 2013 כשאתה עשית סייקל דיבול וטסט.
האמת כבר עברו לי ה״סימפטומים״, די הרגעתם אותי, תודה חבר׳ה.

חח כן.. ראיתי שמישל כתב לך את זה אי שם בשלהי 2013 כשאתה עשית סייקל דיבול וטסט.
האמת כבר עברו לי ה״סימפטומים״, די הרגעתם אותי, תודה חבר׳ה.

כן, לא מתבייש - הייתי כמוך.

לומדים, שיהיה בהצלחה.🙃

ללמוד מטעויות זה הכי טוב מנסיון ולא מלקרא כמה מאמרים בפורומים (מבלי לזלזל באף אחד)

אהלן מישל, אני באמת ניסיתי להתרכז במשהו אחר עד שבסוף נרדמתי.
אני לוקח דיבול כבר שבוע והתחלתי על 20 מק״ג ועכשיו אני על 30, תמיד בשעות הערב מתחילה התחושה הרעה הזאת, יכול להיות הבעיה בי?
יש לי אוושה תמימה אבל היא אף פעם לא הפריעה לי ואני זוכר שבצבא אפילו לא החשיבו את זה, אני בן אדם בריא בלי שום מחלות כרוניות בעיניהם, יכול להיות זה קשור? אולי האוושה החמירה מהשימוש בחומרים? אני גם השתמשתי בקלן לפני שהתחלתי את הסייקל וקלן ידוע בכך שהוא מעמיס על המערכת הקרדיווסקולרית, ייתכן שהוא החמיר את מצב האוושה ועכשיו אני עם אוושה בדרגה יותר גבוהה?
אני לא מעוניין להפחיד אותך מאחר ונראה שאתה באמת מעט חששן יתר על המידה אך בהחלט קיימים סיכונים בשימוש בשורפי שומן וסטרואידים לבעלי איוושה.
להלן קישור הדן בנושא:

http://www.lbs.co.il/threads/48814/#post-615277

• פותח/ת השרשור
אני לא מעוניין להפחיד אותך מאחר ונראה שאתה באמת מעט חששן יתר על המידה אך בהחלט קיימים סיכונים בשימוש בשורפי שומן וסטרואידים לבעלי איוושה.
להלן קישור הדן בנושא:

http://www.lbs.co.il/threads/48814/#post-615277
אבל האוושה שלי היא תמימה, כלומר אין בעיה במבנה הלב או במבנה העורקים או משהו כזה. עדיין קיים סיכון?

אבל האוושה שלי היא תמימה, כלומר אין בעיה במבנה הלב או במבנה העורקים או משהו כזה. עדיין קיים סיכון?
האם קראת את הקישור?
בכדי שתתקיים איוושה חייבת להיות הפרעה לזרימת הדם. עליית לחץ הדם בהחלט יכול להביא להתגברות האיוושה.
אולי כדאי להוסיף שהסיכון המשמעותי ביותר בשימוש בסטרואידים הוא זה הקשור במערכת הקרדיו-וסקולרית (לא... לא ציצי של נשים...). לכן רק אתה יכול להשיב על המידה בה האיוושה משמעותית (או לא) אך ראוי לנקוט במשנה זהירות במצב שכזה.

• פותח/ת השרשור
האם קראת את הקישור?
בכדי שתתקיים איוושה חייבת להיות הפרעה לזרימת הדם. עליית לחץ הדם בהחלט יכול להביא להתגברות האיוושה.
חח עכשיו אני קצת לחוץ, כדאי ללכת לרופא? לבצע א.ק.ג או לבדוק לחץ דם

חח עכשיו אני קצת לחוץ, כדאי ללכת לרופא? לבצע א.ק.ג או לבדוק לחץ דם
כן. באופן כללי זה מאוד מומלץ. לא מתוך לחץ.
מדובר בסייקל ראשון שלך, אתה סובל מאיוושה וספק חש ספק מדמיין הרגשה לא טובה. אין שום דבר פסול בביצוע בדיקת לחץ דם וא.ק.ג.

• פותח/ת השרשור
מדובר בסייקל ראשון שלך, אתה סובל מאיוושה וספק חש ספק מדמיין הרגשה לא טובה. אין שום דבר פסול בביצוע בדיקת לחץ דם וא.ק.ג.
תודה רבה, אני אבצע כמה שיותר מהר
דרך אגב עכשיו אני יושב ואוכל ופתאום מרגיש כאב חד באשכים, פלטתי צעקה קטנה ואמרתי לחברה שלי שקיבלתי התכווצות. יש קשר לחומרים? כאב כזה לא היה לי אף פעם באיזור הזה.
וגם אני חושש שמתחיל להתפתח לי ג'ינו, הפטמות רכות ומחודדות, אני לא מרגיש עיקצוצים שם או משהו, יש ממה לדאוג? לקחת נולבה?

וואלה אחי אני לא מבין הרבה בסטרואידים אבל נראה שהחומרים האלה עושים לך יותר רע מאשר טוב ...

וואלה אחי אני גם לא מבין כל כך הרבה בסטרואידים, אבל אני מבין שאין פה מקום לחוות דעת שהם לא בגדר עזרה.

תודה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית