הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתח/מקבילים כל יום?

• פותח/ת השרשור Cover
  • פורסם בתאריך

Cover

משתמש מתחיל
165
1
נק' מוניטין:
1
165
1
בגלל אילוצים אין את האפשרות להתאמן בחדר כושר (מקסימום פעם בשבוע שלא יודע כמה זה אפקטיבי בכלל).
יש לי את האפשרות לעשות כל יום מתח/מקבילים/שכיבות שמיכה.

כרגע עושה - ראשון שלישי חמישי, 4 סטים, מתח*8-10, מקבילים*10-12, שכיבות שמיכה בנפח גבוה יותר.

מספר אנשים אמרו לי שבגלל הנפח הנמוך בתרגילים אפשר ואולי עדיף להתאמן כל יום חוץ מבסופש.

בנוסף, יש טעם ללכת פעם בשבוע למכון (בסופש), או שזה לא ישפיע בכלל?
ושאלה אחרונה, כרגע כל סט אני עושה את התרגילים רצוף, הכוונה - מתח ישר מקבילים וישר שכיבות שמיכה, מנוחה וסט נוסף.

דעתכם??
תודה על העזרה (;

מה שנראה לי אפשר להציע לך במצב הזה שבהלך השבוע תעשה 2 אימונים במשקל גוף (אם תוכל להביא משקולות ולעשות גם סקוואט ולאנצ' נגיד זה יהיה תוספת טובה) ובסוף השבוע תעשה אימון כבד בעצימות יותר רצינית, ככה אני עשיתי בצבא הרבה זמן וזאת אחלה התפשרות אין מה לזלזל במתח ומקבילים

• פותח/ת השרשור
מה שנראה לי אפשר להציע לך במצב הזה שבהלך השבוע תעשה 2 אימונים במשקל גוף (אם תוכל להביא משקולות ולעשות גם סקוואט ולאנצ' נגיד זה יהיה תוספת טובה) ובסוף השבוע תעשה אימון כבד בעצימות יותר רצינית, ככה אני עשיתי בצבא הרבה זמן וזאת אחלה התפשרות אין מה לזלזל במתח ומקבילים
כן..., אם כך אם 2 אימונים זה מספיק, או שאולי בהתחשב בזה שזה רק 2 תרגילים עדיף לעשות 3 פעמים בשבוע + חדכ בסופש?
תודה על התגובה

תעשה 3 אימונים בשבוע. 2 של משקל גוף מה שאתה יכול (3-4 סטים של מתח 3-4 מקבילים ואמרתי לך תנסה להשיג דאמבלים או משהו ולעשות לאנצ' ולחיצות כתפיים וכו') ו1 כבד של סקוואט, דדליפט פרס ויהיה בסדר

בגלל אילוצים אין את האפשרות להתאמן בחדר כושר (מקסימום פעם בשבוע שלא יודע כמה זה אפקטיבי בכלל).
יש לי את האפשרות לעשות כל יום מתח/מקבילים/שכיבות שמיכה.

כרגע עושה - ראשון שלישי חמישי, 4 סטים, מתח*8-10, מקבילים*10-12, שכיבות שמיכה בנפח גבוה יותר.

מספר אנשים אמרו לי שבגלל הנפח הנמוך בתרגילים אפשר ואולי עדיף להתאמן כל יום חוץ מבסופש.

בנוסף, יש טעם ללכת פעם בשבוע למכון (בסופש), או שזה לא ישפיע בכלל?
ושאלה אחרונה, כרגע כל סט אני עושה את התרגילים רצוף, הכוונה - מתח ישר מקבילים וישר שכיבות שמיכה, מנוחה וסט נוסף.

דעתכם??
תודה על העזרה (;

סתם רעיון למה שלא תקנה גומיה תוכל לעשות עוד תרגילים ליד קדמית ואחורית וגם גב וקצת רגליים , יותר בקטע של להוסיף נפח ועיניין לאימון

• פותח/ת השרשור
סתם רעיון למה שלא תקנה גומיה תוכל לעשות עוד תרגילים ליד קדמית ואחורית וגם גב וקצת רגליים , יותר בקטע של להוסיף נפח ועיניין לאימון
לא רואה כלכך טעם בגומיה..., כל העניין זה שאין אפשרות להעלות התנגדות מה שתקף גם בגומיה.
מעבר לכך שאין לי אפשרות להשקיע מעבר ל20 דקות אימון באמצע השבוע...
תודה על התגובה

לא רואה כלכך טעם בגומיה..., כל העניין זה שאין אפשרות להעלות התנגדות מה שתקף גם בגומיה.
מעבר לכך שאין לי אפשרות להשקיע מעבר ל20 דקות אימון באמצע השבוע...
תודה על התגובה

עם גומיה מספיק חזקה אתה תאמין לי תתקשה ביד קדמית אחורית .
לשלב תמיד אפשר בשיטת סופרסטים וכאלה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית