הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתאמנים כל יום?

• פותח/ת השרשור
למה שתעשה את זה?

או את זה?

ל99.8% מהאוכלוסיה זה מיותר לגמרי וכנראה יפגע יותר מאשר יעזור.
תודה על התגובה... המאמנת במכון אמרה כל יום
יש לי ממש מוטיבציה אבל מצד שני השרירים ממש תפוסים
אז מה מומלץ לעשות למתחילים?

לכיוון 10-15 סטים בשבוע לשריר.
מעל זה כנראה יהיה מיותר.

אתה יכול ללכת למכון לאימוני גמישות / אירובי / בטן וכד׳.
מבחינת שריר אין טעם להתאמן בנפח כל כך גבוה, בטח לא בהתחלה.

היי, האם להתאמן כל יום?
או יום אירובי יום כוח
זה תלוי מטרה ותלוי תוכנית אימונים. האם זה אפשרי להתאמן כל יום? כן, זה אפשרי. אבל סביר להניח שלקהל הרחב אין מה לשאוף לאימון בכל יום וזה יהיה מיותר. אני מניח שאתה לא ספורטאי ולא מכוון לשפר יכולות גופניות מסוימות, אלא המטרה שלך היא לפתח מסת שריר (תקן אותי אם אני טועה), לכן אין צורך להתאמן בכל יום, אין משהו מיוחד ביום כוח ויום אירובי.

בתור נקודת התחלה אתה יכול להתחיל מ-10 סטים בשבוע לכל שריר ולחלק את הסטים האלה לשני אימונים בשבוע.
אבל תוכנית אימונים זה משהו שצריך להתאים לאינדיבידואל. זה תלוי בהעדפות שלך, בניסיון שלך באימונים, בכמה פעמים אתה יכול/רוצה לבקר בחדר הכושר וכמה זמן אתה יכול/רוצה להשקיע בכל אימון. אחרי שתהיה סגור על הדברים האלה אתה יכול לבנות (או לפנות למאמן כושר שיבנה לך - יותר מומלץ בשבילך).

לא יודע למה היא אמרה את זה. להתאמן כל יום זה ממש לא משהו שהייתי ממליץ בתור המלצה כללית , ובטח לא למתאמן מתחיל. יש מקרים שיכול להיות שאימון כל יום יתאים יותר, אבל זה לא רלוונטי לרוב האנשים שמגיעים לחדרי הכושר.

יותר אימונים לא בהכרח שווה לתוצאות טובות יותר, וזה אף יכול לפגוע.

לפני שנים..שעוד אמרו לאכול טונה במהירות אחרי האימון..

האסכולה היתה להתאמן יום כן יום לא,לא להעמיס,להתקדם לאט,3x12 וכו

היום פתאום אני רואה,שאפשרי להתאמן 3 פעמיים בשבוע בנץ,ואפילו יום אחרי יום!
לעשות רק 5 חזרות ואפילו רחמנא לצלן 3 חזרות..

הכל שאלה של התאמת התוכנית
אליך למטרות ולרצונות שלך

היי, האם להתאמן כל יום?
או יום אירובי יום כוח
היי, לא טוב להתאמן כל יום על כל הגוף כי בשביל לקבל תוצאות על השרירים שאתה עובד עליהם אתה חייב לתת להם מנוחה.
מה שאני מציע ודרך אגב עושה אישית זה להתאמן כל יום אבל כל יום על סדרת שרירים מסוימת. נגיד חזה ויד אחורית יום אחד, גב ויד קידמית יום שני, רגליים יום שלישי, אירובי יום רביעי, וחמישי שישי שבת מנוחה או לחזור על אותם תרגילים, אבל אתה חייב יום מנוחה אחד שלם בשבוע לפחות.

אני מתאמן כל יום , אבל זה בגלל שהתכנית שלי מחולקת ככה שאני נח מספיק בין כל אימון , אין פה שום בעיה .
אני נח 3 לילות בין אימונים על אותו השריר ובנוסף עובד עם נפח נמוך של 4 סטים לכשל לשריר באימון

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית