נק' מוניטין:
0
- 3
- 0
היי, האם להתאמן כל יום?
או יום אירובי יום כוח
או יום אירובי יום כוח
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
למה שתעשה את זה?היי, האם להתאמן כל יום?
או את זה?או יום אירובי יום כוח
תודה על התגובה... המאמנת במכון אמרה כל יוםלמה שתעשה את זה?
או את זה?
ל99.8% מהאוכלוסיה זה מיותר לגמרי וכנראה יפגע יותר מאשר יעזור.
לכיוון 10-15 סטים בשבוע לשריר.תודה על התגובה... המאמנת במכון אמרה כל יום
יש לי ממש מוטיבציה אבל מצד שני השרירים ממש תפוסים
אז מה מומלץ לעשות למתחילים?
זה תלוי מטרה ותלוי תוכנית אימונים. האם זה אפשרי להתאמן כל יום? כן, זה אפשרי. אבל סביר להניח שלקהל הרחב אין מה לשאוף לאימון בכל יום וזה יהיה מיותר. אני מניח שאתה לא ספורטאי ולא מכוון לשפר יכולות גופניות מסוימות, אלא המטרה שלך היא לפתח מסת שריר (תקן אותי אם אני טועה), לכן אין צורך להתאמן בכל יום, אין משהו מיוחד ביום כוח ויום אירובי.היי, האם להתאמן כל יום?
או יום אירובי יום כוח
בתור נקודת התחלה אתה יכול להתחיל מ-10 סטים בשבוע לכל שריר ולחלק את הסטים האלה לשני אימונים בשבוע.אז מה מומלץ לעשות למתחילים?
לא יודע למה היא אמרה את זה. להתאמן כל יום זה ממש לא משהו שהייתי ממליץ בתור המלצה כללית , ובטח לא למתאמן מתחיל. יש מקרים שיכול להיות שאימון כל יום יתאים יותר, אבל זה לא רלוונטי לרוב האנשים שמגיעים לחדרי הכושר.תודה על התגובה... המאמנת במכון אמרה כל יום
יותר אימונים לא בהכרח שווה לתוצאות טובות יותר, וזה אף יכול לפגוע.יש לי ממש מוטיבציה אבל מצד שני השרירים ממש תפוסים
היי, לא טוב להתאמן כל יום על כל הגוף כי בשביל לקבל תוצאות על השרירים שאתה עובד עליהם אתה חייב לתת להם מנוחה.היי, האם להתאמן כל יום?
או יום אירובי יום כוח
מי שמתאמן כל יום... רוב הסיכוי שעושה 'סקסי טיים' רק עם היד 🤣איך יהיה לך כח לסקסי טיים
🤣🤣מי שמתאמן כל יום... רוב הסיכוי שעושה 'סקסי טיים' רק עם היד 🤣