הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ה הייתם רוצים לשאול את סקוט מנדלסון ? *דחוף*

55883גבר

משתמש משקיע
7,646
4,637
נק' מוניטין:
19,238
7,646
4,637
כבר הרבה זמן שאני רוצה שאייל יראיין איזה ליפטר, אז הורדתי את הכפפה והחלטתי למצוא לי איזה ליפטר שיסכים להתראיין וסקוט היה הראשון שהסכים.
מה הייתם רוצים לשאול אותו ?

• פותח/ת השרשור
@
אתה ציני?😣
  • Conversation started today

• Alik Koldobsky

Hello Scot I am the manger of the Powerlifting Motivation page https://www.facebook.com/PowerliftingMotivation and I am currently working on a little project, I want to interview some of the greatest lifters in the world, ask them some general questions about them, hear their oppinions about differnt things. I will post the interview in our facebook page so our (and your) fans will be able to read it and enjoy. We can make the interview on facebook chat. Hope you will agree to take part, if you are interesting please send an answer to the Powerlifting Motivation chat. Thank you and waiting to hear from you soon.

• Scot Mendelson
    I'm in.
תכין שאלון מה אתה מסמן לי לייק

😵
מה התזונה שלו?
מה המשקלי עבודה שלו בסקוואט ודדליפט אם הוא עושה?
מה לדעתו הטיפ הכי יעיל למתאמן מתחיל לבנץ'?
איך נראית תוכנית האימונים שלו?
האם לדעתו הבסיס לבנץ' גדול זה "בילדינג" (= אימונים בנפח גבוה לפלג גוף עליון)?
מה המטרות שלו לשנה הקרובה, אחרי שהוא חזר עם 903.8LBS מהפציעה?
שיספר קצת איך עברה עליו הפציעה (כמה קשה הייתה החזרה, כמה הוא נחלש, כמה זמן לקחה ההחלמה, איזה טיפולים ופרוטוקולים הוא ביצע)?
סימנתי לייק בזמן שחשבתי על השאלות 😛
אם יהיו עוד אני אערוך

• פותח/ת השרשור
@RussianHotGirl תכתוב פה מה ששלחת לי בבקשה שאני אוכל להשתמש בהכל בגלל שרוסיה לא עושה מה שביקשתי
האם לדעתו היה אפשר להשתקם ולחזור לפאוורליפטינג מפציעה כמו שלו גם ללא drugs

איך נראה הסדר יום שלו מבחינת הארוחות ?

האם בא כבר גמר או שהוא מכוון לשבור עוד איזה שיא?

מה דעתו על מה שקרה עם ראיין קנלי ?

באימונים מה יותר חשוב העצימות או הנפח ?

פרטים כל הסייקל שלו / איזה גיל התחיל וכו׳

למה הוא התחיל להתאמן מלכתחילה ?

מתוך סקרנות כמה הדדליפט והסקוואט שלו?

איזה הקרבות הוא עשה כדאי להגיע לרמה שלו?

האם הוא היה חזק מלכתחילה בבנץ ?
סתם לדוגמא כמה זמן לקח לו להגיע ל225 וכמה ל315 ובאיזה גילאים וכו׳

האם הוא יבוא אי פעם לתחרות בישראל?
ארץ הקודש (;

מה העצה שהוא היה נותן לאתלט צעיר שרוצה להגיע רחוק בפאוורליפטינג

האם לדעתו בשביל לשפר את הבנץ צריך לעבוד על התנועה עצמה הרבה או לעשות הרבה תרגילי עזר ליד אחורית ולכתפיים וכו׳

האם יש לו רוטינה כלשהי או עיקרון אימונים כלשהו שהוא השתמש בו לאורך השנים

הקרחת זה מהסייקל?, מהגנים? או מבחירה?

מה הלחץ דם שלו ביום יום? (תוודא אבל שלא יחשוב שזה עוין כלפיו) (לא מתכוון לשאול) מי השיג ראיון עם פאקינג ריי ויליאמס ? תכינו שאלות מהר

מה הלחץ? תבקש לערוך את הראיון עוד יומיים שיהיה יותר מסודר.
בנוגע לריי-
למה הוא חושב שהוא נפסל כל פעם על אותה שטות?
לאן הוא מצפה להגיע?
תזונה
למה היי באר ולא לואו באר? הוא הרי אמור להרים יותר
איך התוכנית נראית?
למה הוא עושה את זה? מה כל כך מושך אותו בלהיות חזק בטירוף? מה הסיבה שלו להרים משקלים חולניים כאלה?

תפנים 2 דברים, אף אחד מהם לא ידון איתך על חומרים, ולגבי סקוט, מאוד לא כדאי לפתוח את תיבת הפנדורה על נושא ראיין קנלי.

ריי וילאמס אין יותר מדי שאלות פשוט תבקש שיספר לך על מה קרה עם הבת שלו וכו׳ ועוד איזה סיפור מעניין ששמעתי שבמכון שלו נגמרו הפלטות אז הוא היה עובד עם 800 פאונד למלא חזרות וסטים ואז בתחרות נתן 900+ איך זה הגיוני ותוודא קודם את הסיפור במרשתת

ואל תפרסם פה
תפתח אשכול לכל ראיון

• פותח/ת השרשור
תפנים 2 דברים, אף אחד מהם לא ידון איתך על חומרים, ולגבי סקוט, מאוד לא כדאי לפתוח את תיבת הפנדורה על נושא ראיין קנלי.
מה זה אומר ?
ריי וילאמס אין יותר מדי שאלות פשוט תבקש שיספר לך על מה קרה עם הבת שלו וכו׳ ועוד איזה סיפור מעניין ששמעתי שבמכון שלו נגמרו הפלטות אז הוא היה עובד עם 800 פאונד למלא חזרות וסטים ואז בתחרות נתן 900+ איך זה הגיוני ותוודא קודם את הסיפור במרשתת

ואל תפרסם פה
תפתח אשכול לכל ראיון
איזה סיפור על הבת שלו ?

פיט רוביש וג׳ורג׳ ליימך דיברו .

ולא ידעתי על ״המתקפה״ 😃

הבת של ריי וילאמס מתה פגה והוא אומר שהיא הסיבה שהוא רוצה להסקביט מעל 900 אם תשאל אותו על זה טיפה טאקט אבל (בקירוב למותה הוא רצה להסקביט 1000 רואו אבל לא היה מספיק פלטות בטח היה מצליח אבל צועד קדימה 😃 )

תשאל אותו גם למה הוא תמיד צועד קדימה בטעות

צודקים, התבלבלתי עם טייני מייקר.

תשאל את סקוט מה דעתו על אימונים בסיגנון ווסטסייד, שימוש בגומיות ובעבודות דינמיקה.
כמה עבודה הוא מקדיש ליד אחורית ביחס לבנץ.
איך הוא בונה "פיק" לקראת תחרויות?
מה הוא צופה בעתיד, לאן הוא מכוון, מה המטרה בטווח הקרוב ומה המטרה בטווח הרחוק.
מה הוא רוצה לומר ל"אומה".

אגב, עוד אדם לראיון, תנסה לדבר עם בן אורז.

Ben rice
לא הייתי מראיין אותו בטח הוא היה מתפלסף שעתיים אם תשאל אותו באיזה שמפו הוא חופף

• פותח/ת השרשור
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית