ייעוץ כמה שאלות על יוהימבין

• פותח/ת השרשור manii
  • פורסם בתאריך

manii

משתמש פעיל
356
43
נק' מוניטין:
217
356
43
אני כרגע בסייקל קלן כבר שבוע וחצי, מתכנן לשלב עם קטוטיפן ולהגיע לחודש וחצי..
נתונים כרגע גובה 1.89 משקל 89 אחוז שומן מעריך סביבות ה14, מקווה שבסיום הסייקל(קצת יותר מחודש) אני כבר יהיה על 12 אחוז שומן בערך(גרעון גדול - 700-800) זה ריאלי ירידה כזאת?
בקיצור אני רוצה לשלב אחרי הקלן יוהימבין לעוד איזה כמה שבועות, להגיע ל10-11 אחוז ולסיים חיטוב.
קראתי בפרוטוקולים של היוהימבין שצריך לקום בבוקר לא לאכול, לקחת, לעשות אירובי ולאכול אחרי 4 שעות שאת זה אני לא יכול לעשות כי יש לי בסיס בבוקר.(בן 21, לא חייל חדש בן 18 שלא תסבירו לי שאני לא בגיל וכאלה חחח)
האופציה השניה היא לא לאכול כלום 8 שעות במשך היום שאני פשוט לא יעמוד בזה.
השאלה אם יש טעם לשימוש יום יומי בלי אירובי או אם אירובי בזמן אחר ביום? (ובשישי שבת לעשות לפי הפרוטוקולים)
תודה

אני כרגע בסייקל קלן כבר שבוע וחצי, מתכנן לשלב עם קטוטיפן ולהגיע לחודש וחצי..
נתונים כרגע גובה 1.89 משקל 89 אחוז שומן מעריך סביבות ה14, מקווה שבסיום הסייקל(קצת יותר מחודש) אני כבר יהיה על 12 אחוז שומן בערך(גרעון גדול - 700-800) זה ריאלי ירידה כזאת?
בקיצור אני רוצה לשלב אחרי הקלן יוהימבין לעוד איזה כמה שבועות, להגיע ל10-11 אחוז ולסיים חיטוב.
קראתי בפרוטוקולים של היוהימבין שצריך לקום בבוקר לא לאכול, לקחת, לעשות אירובי ולאכול אחרי 4 שעות שאת זה אני לא יכול לעשות כי יש לי בסיס בבוקר.(בן 21, לא חייל חדש בן 18 שלא תסבירו לי שאני לא בגיל וכאלה חחח)
האופציה השניה היא לא לאכול כלום 8 שעות במשך היום שאני פשוט לא יעמוד בזה.
השאלה אם יש טעם לשימוש יום יומי בלי אירובי או אם אירובי בזמן אחר ביום? (ובשישי שבת לעשות לפי הפרוטוקולים)
תודה
הירידה ריאלית אך קח בחשבון שאם הגירעון הקלורי ניכר, סביר שאתה מפשל קצת בצריכת החלבון המתאימה ובאופן כללי מחסיר אלמנטים חשובים לצורך מניעה של פירוק שריר אינטנסיבי. פירוק כזה יפגע בתוצר הסופי הן מבחינה ויזואלית והן מבחינת האפשרות להגיע לאחוז שומן שכזה (אובדן מסת שריר לכשעצמה תורמת לשלילה לירידת אחוז השומן).
בנוגע ליהומבין, ללא מעקב אחרי הפרוטוקול וללא אירובי ספק אם תראה ממנו תוצאות ייחודיות.

• פותח/ת השרשור
במידה ואמור להגיע אלי בקרוב היוהימבין, ואחרי שאסיים את הקלן, מה לדעתך האפשרות המועדפת מבין ההבאות:

1. להמשיך עוד חודש חיטוב בלי שום חומר ולמכור את היוהימבין
2. להמשיך חיטוב ולקחת יוהימבין לפי הפרוטוקולים בשישי שבת בלבד
3. לקחת יוהימבין כל יום לפי לפי ההוראות בבוקר (צום והכל) ולעשות אירובי בערב (וכמובן שבשישי שבת לפי הפרוטוקול המלא)

תודה:)

במידה ואמור להגיע אלי בקרוב היוהימבין, ואחרי שאסיים את הקלן, מה לדעתך האפשרות המועדפת מבין ההבאות:

1. להמשיך עוד חודש חיטוב בלי שום חומר ולמכור את היוהימבין
2. להמשיך חיטוב ולקחת יוהימבין לפי הפרוטוקולים בשישי שבת בלבד
3. לקחת יוהימבין כל יום לפי לפי ההוראות בבוקר (צום והכל) ולעשות אירובי בערב (וכמובן שבשישי שבת לפי הפרוטוקול המלא)

תודה:)
אני מעולם לא התחברתי ליוהימבין...

אני גם הזמנתי ובסוף מכרתי אותו. התזמון שלו מאוד בעייתי. אם לא תוכל לעמוד בו ולא לשלב אירובי לדעתי תוותר או שתלך על משהו אחר במקום (אפדרין\אנאערף).

בהצלחה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית