הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מטבוליזם

PowerNoobie

משתמש מתחיל
21
2
נק' מוניטין:
2
21
2
אהלן,אני כבר מתאמן שנה וטיפה בתחום בהפאוורליפטינג ולאחרונה החלטתי שאני עובר לעניין הבודי אז ככה.
יש לי מטבוליזם נורא מהיר (גנטיקה ועוד).
לעלות במשקל אני עולה אבל באופן נורא איטי (אני מעוניין לעשות מסה ארוכה וטובה לא על מאזן ניטרלי,הגובה שלי הוא 180 אני שוקל 78 ונראה סבבה לגמרי תסמכו עלי)
אני עולה משהו כמו קילו בשבועיים וגם זה בקושי ותאמינו לי שאני דוחק אוכל לפה והבעיה היא שאני מוציא אותו אחרי חצי שעה.אז יש לי כמה שאלות.
1.האם יש מאכלים שמאיטים את המטבוליזם?
2.אני מרבה לשתות המון מים במהלך היום ולפי מה שהבנתי זה מזרז את העיכול ב24%,האם זה משהו שכדי לי להפסיק או למנן אותו?
3.כמו שיש מאכלים שמאיטים את המטבוליזם אני ישמח אם תביאו לי מאכלים שמזרזים כדי שאני ידע להפחית את האכילה שלהם
לילה טוב ותודה על הקריאה 🤯

אני עולה משהו כמו קילו בשבועיים וגם זה בקושי ותאמינו לי שאני דוחק אוכל לפה והבעיה היא שאני מוציא אותו אחרי חצי שעה.אז יש לי כמה שאלות.
זה קצב מעולה אין צורך במשהו מהיר יותר

2.אני מרבה לשתות המון מים במהלך היום ולפי מה שהבנתי זה מזרז את העיכול ב24%,האם זה משהו שכדי לי להפסיק או למנן אותו?
לא יודע על מספרים אבל מים אל תפסיק לשתות

3.כמו שיש מאכלים שמאיטים את המטבוליזם אני ישמח אם תביאו לי מאכלים שמזרזים כדי שאני ידע להפחית את האכילה שלהם
מאכלים שנחשבים למזרזרים הם קפה, חריף, אבל סיבים תזונתיים זה העיקר, זאת אומרת חיטה מלאה וכל אלה, שיבולת שועל..
אבל שוב אני לא חושב שיש צורך להוריד אותם אלא להמשיך כמו שאתה עושה, עלייה של חצי קילו בשבוע זה עליה מעולה.

• פותח/ת השרשור
זה קצב מעולה אין צורך במשהו מהיר יותר

לא יודע על מספרים אבל מים אל תפסיק לשתות

מאכלים שנחשבים למזרזרים הם קפה, חריף, אבל סיבים תזונתיים זה העיקר, זאת אומרת חיטה מלאה וכל אלה, שיבולת שועל..
אבל שוב אני לא חושב שיש צורך להוריד אותם אלא להמשיך כמו שאתה עושה, עלייה של חצי קילו בשבוע זה עליה מעולה.

אוקיי תודה רבה עזרת לי מאוד חשבתי כבר שאני עולה בקצב מאוד איטי ביחס לאחרים

Back
למעלה תחתית