עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אהלן חברים, אז ככה, אני אמור לעשות בדיקת דם שבודקת את ההורמונים, טסט חופשי וכל זה, יראו שאני משתמש בסטרואידים? בטח יראו רמות טסטוסטרון גבוהות, לא?
במידה והטסט הוא במינון הנקוב אז בהחלט.אהלן חברים, אז ככה, אני אמור לעשות בדיקת דם שבודקת את ההורמונים, טסט חופשי וכל זה, יראו שאני משתמש בסטרואידים? בטח יראו רמות טסטוסטרון גבוהות, לא?
מה הכוונה שלך במינון הנקוב? 500 מ״ג לשבוע?במידה והטסט הוא במינון הנקוב אז בהחלט.
אם הטסט אינו אנדרדוס הרמות יהיו גבוהות.מה הכוונה שלך במינון הנקוב? 500 מ״ג לשבוע?
אבל לאננטט לוקח זמן עד שהוא מגיע לריכוז שיא בדם, לא?אם הטסט אינו אנדרדוס הרמות יהיו גבוהות.
כן השיא שלו זה חודש , העלייה מתחילה משבועייםאבל לאננטט לוקח זמן עד שהוא מגיע לריכוז שיא בדם, לא?
מרגע הזריקה וכניסת החומר הוא יגיע למקסימום בדם כעבור כ-48 שעות. כמובן שאם האסטר ארוך מספיק רצף של זריקות בטווח זמן הקטן מזמן מחצית החיים יעלה את הריכוז בדם עד רמה מסויימת.אבל לאננטט לוקח זמן עד שהוא מגיע לריכוז שיא בדם, לא?
אוקיי הבנתי, ובקופת חולים לא יעשו לי משהו בגלל זה, מקסימום קצת נו נו נו, נכון?
ועוד שאלה, נגמר לי הדיבול ולקחתי אותו רק שבוע, לקנות חדש או שחבל על הכסף ולהשאר רק עם האננטט?
במקור היה לי 100 כדורים אבל חברה שלי בטעות זרקה את הקופסא לפח, הצלחתי להציל רק 25 כדורים שהיו אצלי במקרה ברכב, הספיק לי רק לשבוע. סתם רציתי לדעת אם לבזבז עוד כסף ולהמשיך בתוכנית המקורית של הדיבול והטסט או לוותר על הדיבול.לקחת דיבול רק למשך שבוע? בשביל מה לקחת מלכתחילה? הנקודה היא לקחת דיבול עד השפעת האננטט, כשבועיים עד 3.
אין סיבה לקנות ולהמשיך את האוראליים, תן לטסט לעבוד.
בנוגע לקופת חולים, כל מה שיגידו, תגיד אמן - ותמשיך עם זה הלאה.