הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בדיקת דם

• פותח/ת השרשור Asi30
  • פורסם בתאריך
A

Asi30

אורח
0
0
נק' מוניטין:
0
0
0
אהלן חברים, אז ככה, אני אמור לעשות בדיקת דם שבודקת את ההורמונים, טסט חופשי וכל זה, יראו שאני משתמש בסטרואידים? בטח יראו רמות טסטוסטרון גבוהות, לא?

אהלן חברים, אז ככה, אני אמור לעשות בדיקת דם שבודקת את ההורמונים, טסט חופשי וכל זה, יראו שאני משתמש בסטרואידים? בטח יראו רמות טסטוסטרון גבוהות, לא?

אם אתה לוקח אוראלי, יראו ערכי כבד גבוהים מהנורמה.

לגבי הטסט ממקור חיצוני, בבדיקות יופיע רמת כולסטרול גבוהה.

במידה והטסט הוא במינון הנקוב אז בהחלט.

אבל לאננטט לוקח זמן עד שהוא מגיע לריכוז שיא בדם, לא?
מרגע הזריקה וכניסת החומר הוא יגיע למקסימום בדם כעבור כ-48 שעות. כמובן שאם האסטר ארוך מספיק רצף של זריקות בטווח זמן הקטן מזמן מחצית החיים יעלה את הריכוז בדם עד רמה מסויימת.

• פותח/ת השרשור
אוקיי הבנתי, ובקופת חולים לא יעשו לי משהו בגלל זה, מקסימום קצת נו נו נו, נכון?
ועוד שאלה, נגמר לי הדיבול ולקחתי אותו רק שבוע, לקנות חדש או שחבל על הכסף ולהשאר רק עם האננטט?

אוקיי הבנתי, ובקופת חולים לא יעשו לי משהו בגלל זה, מקסימום קצת נו נו נו, נכון?
ועוד שאלה, נגמר לי הדיבול ולקחתי אותו רק שבוע, לקנות חדש או שחבל על הכסף ולהשאר רק עם האננטט?

לקחת דיבול רק למשך שבוע? בשביל מה לקחת מלכתחילה? הנקודה היא לקחת דיבול עד השפעת האננטט, כשבועיים עד 3.

אין סיבה לקנות ולהמשיך את האוראליים, תן לטסט לעבוד.

בנוגע לקופת חולים, כל מה שיגידו, תגיד אמן - ותמשיך עם זה הלאה.

• פותח/ת השרשור
לקחת דיבול רק למשך שבוע? בשביל מה לקחת מלכתחילה? הנקודה היא לקחת דיבול עד השפעת האננטט, כשבועיים עד 3.

אין סיבה לקנות ולהמשיך את האוראליים, תן לטסט לעבוד.

בנוגע לקופת חולים, כל מה שיגידו, תגיד אמן - ותמשיך עם זה הלאה.
במקור היה לי 100 כדורים אבל חברה שלי בטעות זרקה את הקופסא לפח, הצלחתי להציל רק 25 כדורים שהיו אצלי במקרה ברכב, הספיק לי רק לשבוע. סתם רציתי לדעת אם לבזבז עוד כסף ולהמשיך בתוכנית המקורית של הדיבול והטסט או לוותר על הדיבול.

ובנוגע לקופת חולים חשבתי שזה מה שתגידו חח, תודה ולילה טוב ליב52 לקחת כל הסייקל? גם בלי השימוש באוראליים? ראיתי שטום כתב את זה באחד מהאשכולות היותר עתיקים בארכיון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית