הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון סייקל של נובה פראם

• פותח/ת השרשור miki55
  • פורסם בתאריך

miki55

משתמש מתחיל
270
4
נק' מוניטין:
10
270
4
שלום לכולם אני צריך את העזרה שלכם לפני שאני מתחיל את הסייקל. הדליר שאני קונה ממנו חומרים הציעה לי עכשיו ללכת על
nova pharm
זה הסייקל הרביעי שלי בחיים והאחרון שעשיתי היה לפני שנתיים בערך. מה דעתם על החברה הזאת , כדי , איכותית , סיכונים ??
אשמח לדעת מה שחשוב לגבי נובה פראם. אגב הסייקל הוא יותר לחיטוב.
תודה מראש על העזרה .

שלום לכולם אני צריך את העזרה שלכם לפני שאני מתחיל את הסייקל. הדליר שאני קונה ממנו חומרים הציעה לי עכשיו ללכת על
nova pharm
זה הסייקל הרביעי שלי בחיים והאחרון שעשיתי היה לפני שנתיים בערך. מה דעתם על החברה הזאת , כדי , איכותית , סיכונים ??
אשמח לדעת מה שחשוב לגבי נובה פראם. אגב הסייקל הוא יותר לחיטוב.
תודה מראש על העזרה .
שמעתי עליהם לא כאלה ביקורות חיוביות, לא חסר חברות טובות היום, תחפש עד שתמצא משהו טוב, אני עכשיו על וורמודג׳ ובינתיים מרוצה

• פותח/ת השרשור
הרצתי חיפוש בפורום וראיתי שהביקורות לא הכי טובות . אני אנסה לבדוק על חברות נוספות . הדליר הציעה לי עוד חברה Gen shi מה דעתכם עליה ?

יש בין מדיק שזה סבבה אחי, לא יודע אם קיים עדיין. אני השתמשתי ב mxp ועבד טוב. אני אישת בחיים לא אגע לא בנובה ולא באטלס. פעם דילר דחף לי חברה סייבר פארם משהו כזה, כל הסייקל הסתובבתי עם גושים מטורפים בתחת מאז למדתי טוב טוב לבדוק לפני שאני קונה.

הרצתי חיפוש בפורום וראיתי שהביקורות לא הכי טובות . אני אנסה לבדוק על חברות נוספות . הדליר הציעה לי עוד חברה Gen shi מה דעתכם עליה ?

זאת הבעיה, צריך להזהר מהדילרים כי הם יכולים לעשות קומבינות ולתת לך חומרים מעאפנים ולשמור את החומרים הטובים ל״לקוחות הקבועים״ או לחברים, תמיד צריך לחקור ולא להקשיב למה שהדילר אומר, בתחום הזה כל הזמן דברים משתנים, חברה שהייתה אתמול הכי טובה בעולם היום מוכרת שמן קנולה בבקבוקים, צריך לפתוח את האוזניים ולהקשיב למה שהולך היום, לא לפני שנה.
לפי מה שאני יודע יש הרבה חברות UG טובות היום כמו טייגר, באלקן, וורמודג׳, בריטיש דיספנסרי, ביומדיק ובטח יש עוד.
כמובן שיש גם חברות רפואיות שהן הכי אמינות והכי טובות, הבעיות העיקריות איתן הן שהן גם יותר יקרות, פחות זמינות, יש הרבה זיופים וגם לא כל החומרים קיימים ברפואי, חומרים כמו דיאנבול או טרן יש רק UG ככה שאם תרצה לשלב חומרים כאלה בסייקל שלך אתה תיאלץ לקנות אנדרגראונד.

אטלס חרא חברה וורמגה סבבה עובד 70% מתוך 100 נובה פארם זבל חברה עם ריח מסריח עושה חום וגושים. mxp גם לא משהו חבר על הטסט פורפ שלהם עכשיו והוא לא מרוצה ביכלל. אחי לך רק על רפואי.!!
או שתנסה להשיג מדיטק או בודי ריסרץ

יש מלא חברות שעדיין לא הגיעו לרמת פירסום מאוד גבוהה כמו נובה פארם , יש כאלו שממש רגישים לחומר , וזה תלוי . אני יסביר : בגלל שבעבר נובה פארם הייתה מאוד מוכרת פה בפורום שמעתי שרצים גם זיופים פה בארץ . mxp היא חברה די מוכרת פה בפורום ושמעתי שמשתמשים די מרוצים מהחומרים אני לא יודע אם יש נפילות , אבל תמיד יש כמה אנשים שלא מרוצים וישר רצים להכפיש חברה , יש גם את פארמה לאב שהם די רצים בכמה מקומות בארץ והחומרים ברמה של mxp

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית