עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה חייב לקחת טסט כבסיס לא להוריד אותו או במקום לקחת דיבולכן היום כשאני קורא יותר באינטרנט אני מבין את זה, מה שמדאגי אותי זה כשהייתי צעיר בגיל 19 הייתי עושה המון סייקלים עשיתי בדיקות דם ויצא בסדר
לפי דעתך אני צריך להוסיף טסט או במקום משהו?
אין קשר בין עצם העובדה שחומר ניתן בהזרקה או באופו אוראלי לטיב הסייקל. ההבדל נעוץ באופי החומרים הנגזר מהמבנה המולקולרי והמטבוליזם שלו ומהאסטר שקובע את קצב שחרורו של החומר לדם.כל הסייקל רק זריקות? זה לא יתן תוצאות פחות טובות מאשר שילוב עם כדורים?
אין קשר בין עצם העובדה שחומר ניתן בהזרקה או באופו אוראלי לטיב הסייקל. ההבדל נעוץ באופי החומרים הנגזר מהמבנה המולקולרי והמטבוליזם שלו ומהאסטר שקובע את קצב שחרורו של החומר לדם.
דקה הוא ממשפחת ה- nor-19, פרוגסטרינים המצטיינים בהיקשרות לרצפטור האנדרוגני ולכן גם בסייקל במינון ממוצע ולמשך ממוצע יביאו להשבתה של ה-hpta ולהפסקת ייצור הטסט הטבעי. בנוסף ההמרה לאסטרוגן נמוכה אך קיימת וכפרוגסטרין ההשפעה שלו היא דווקא העלאת רמות פרולקטין.
דיאנבול הוא נגזרת טסט 17as בכדי להיצרך אוראלית. הוא אינו מצטיין בהיקשרות לרצפטור אך נתון לארומטיזציה כלומר להמרה לאסטרוגן בקצב גבוה.
מכאן ששילוב שלהם ללא טסט עלול להביא לתופעות של טסט נמוך בנוסף לתופעות אסטרוגניות ואלה הקשורות בפרולקטין גבוה.
בקיצור, להוסיף טסט לסייקל. דווקא שילוב של טסט-דקה-דיאנבול הוא שילוב קלאסי אם נעשה במינונים מתאימים.
דקה הוא פרוגסטין שהשפעתו ברמת הרצפטור מביאה להעלאת רמות הפרולקטין. הפיתרון הטוב ביותר הוא להוסיף ארימידקס 0.25mg/eod ולהחזיק דוסטינקס בצד. הארימידקס ימנע תופעות אסטרוגניות כך שקל יהיה לזהות תופעות הקשורות בפרולקטין גבוה.תום, במידה וכן מבצעים סייקל דקה טסט ודיבול , מה המלצתך לגבי ההתמודדות עם רמות פרולקטין גבוהות? ואיזה מינונים הם בעייתיים?