הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל של דיאנבול+ דקה

• פותח/ת השרשור mma11
  • פורסם בתאריך

mma11

משתמש מתחיל
8
0
נק' מוניטין:
0
8
0
שלום , לא עשיתי סייקלים כבר שנה+ ,
קניתי סייקל ממישהו דיאנבול+דקה בלי PCT
הוא אומר לי שאני לא צריך בגלל שהגוף שלי נקי וזה בזבוז כסף צריך את דעתכם.. וגם לבי הסייקל מה אתם אומרים

נערך לאחרונה:
ביזבוז בריאות , החבר שלך למטה בכלל לא יעמוד עקב רמת אסטרוגן גבוהה , אם אנשים כאלה מסדרים לך סייקל אז זה אומר שהוא לא מבין כלום ורוצה לדחוף לך סתם חומרים

• פותח/ת השרשור
כן היום כשאני קורא יותר באינטרנט אני מבין את זה, מה שמדאגי אותי זה כשהייתי צעיר בגיל 19 הייתי עושה המון סייקלים עשיתי בדיקות דם ויצא בסדר
לפי דעתך אני צריך להוסיף טסט או במקום משהו?

כן היום כשאני קורא יותר באינטרנט אני מבין את זה, מה שמדאגי אותי זה כשהייתי צעיר בגיל 19 הייתי עושה המון סייקלים עשיתי בדיקות דם ויצא בסדר
לפי דעתך אני צריך להוסיף טסט או במקום משהו?
אתה חייב לקחת טסט כבסיס לא להוריד אותו או במקום לקחת דיבול

תאמין לי שזה ייתן לך תוצאות טובות מאוד וגם ישמור לך על התוצאות מאשר דיבול ועוד עם ננדרולון שזה בכלל מעלה את הפרולקטין אתה צריך להתמודד אחרי זה עם ג׳ינו ולקחת דוסטינקס וארימידקס בקיצור בלאגן שלם בחומרים כמו דקה שהוא משבית לך את החשק המיני , זה שהמליץ לך לקחת דיבול ודקה לא אמר לך שהמים שעולים איתך במהלך הסייקל גם יירדו מימך אחרי הסייקל משמע בזבוז כסף ובזבוז בריאות , אני סייקל ראשון שלי היה סוסטנון ותאמין לי עליתי 10 קילו . לא רק שהוא פתח לי תתאבון שזה הדבר הכי חשוב שעזר לי בהתחלה של הסייקל בניגוד לדיבול שמדכא לך את התאבון ועושה צרבות

מעציב אותי מאוד שבחור נבון כמוך שהתנסה הסייקל אחד או שניים בעברו, מגיע לסייקל הלא יודע כמה במספרו ואין לך טיפת בסיס וידע בנוגע למה שאתה עושה.

נכון לעכשיו זה הסייקל הכי גרוע שאתה יכול לתכנן.

ממליץ לך לקרוא מעט ולהשכיל.

כל הסייקל רק זריקות? זה לא יתן תוצאות פחות טובות מאשר שילוב עם כדורים?
אין קשר בין עצם העובדה שחומר ניתן בהזרקה או באופו אוראלי לטיב הסייקל. ההבדל נעוץ באופי החומרים הנגזר מהמבנה המולקולרי והמטבוליזם שלו ומהאסטר שקובע את קצב שחרורו של החומר לדם.
דקה הוא ממשפחת ה- nor-19, פרוגסטרינים המצטיינים בהיקשרות לרצפטור האנדרוגני ולכן גם בסייקל במינון ממוצע ולמשך ממוצע יביאו להשבתה של ה-hpta ולהפסקת ייצור הטסט הטבעי. בנוסף ההמרה לאסטרוגן נמוכה אך קיימת וכפרוגסטרין ההשפעה שלו היא דווקא העלאת רמות פרולקטין.
דיאנבול הוא נגזרת טסט 17aa בכדי להיצרך אוראלית. הוא אינו מצטיין בהיקשרות לרצפטור אך נתון לארומטיזציה כלומר להמרה לאסטרוגן בקצב גבוה.
מכאן ששילוב שלהם ללא טסט עלול להביא לתופעות של טסט נמוך בנוסף לתופעות אסטרוגניות ואלה הקשורות בפרולקטין גבוה.

בקיצור, להוסיף טסט לסייקל. דווקא שילוב של טסט-דקה-דיאנבול הוא שילוב קלאסי אם נעשה במינונים מתאימים.

נערך לאחרונה:
דיבול באמת גורם לחוסר תיאבון, ובסייקל מסה הדבר שהכי חשוב זה התיאבון, אולי תשקול לבקש מהדילר טסט במקום הדיבול, ככה גם תחסוך בעלויות, דבר שלפי מה שהבנתי משחק תפקיד מרכזי אצלך אם חשבת לוותר על PCT בגלל שזה ״בזבוז כסף״ למרות שדווקא זה החלק הזול בסייקל.

• פותח/ת השרשור
לא להפך אני מוכן להשקיע זה לא אני אמרתי שזה בזבוז כסף זה מי שאני קונה ממנו,
אני יודע שהידע לי לא גבוה בגלל זה אני מבקש ממכם עיצות אני לא רוצה להתחיל משהו סתם.. כשהייתי צעיר עשיתי טעויות עשיתי בדיקות דם ואין לי בעיות וטפו טפו עומד לי והכל בסדר תודה לכולכם על העזרה אני מעריך את זה.

אין לי מושג איזה דברים לקחת בשביל PCT :|

אין קשר בין עצם העובדה שחומר ניתן בהזרקה או באופו אוראלי לטיב הסייקל. ההבדל נעוץ באופי החומרים הנגזר מהמבנה המולקולרי והמטבוליזם שלו ומהאסטר שקובע את קצב שחרורו של החומר לדם.
דקה הוא ממשפחת ה- nor-19, פרוגסטרינים המצטיינים בהיקשרות לרצפטור האנדרוגני ולכן גם בסייקל במינון ממוצע ולמשך ממוצע יביאו להשבתה של ה-hpta ולהפסקת ייצור הטסט הטבעי. בנוסף ההמרה לאסטרוגן נמוכה אך קיימת וכפרוגסטרין ההשפעה שלו היא דווקא העלאת רמות פרולקטין.
דיאנבול הוא נגזרת טסט 17as בכדי להיצרך אוראלית. הוא אינו מצטיין בהיקשרות לרצפטור אך נתון לארומטיזציה כלומר להמרה לאסטרוגן בקצב גבוה.
מכאן ששילוב שלהם ללא טסט עלול להביא לתופעות של טסט נמוך בנוסף לתופעות אסטרוגניות ואלה הקשורות בפרולקטין גבוה.

בקיצור, להוסיף טסט לסייקל. דווקא שילוב של טסט-דקה-דיאנבול הוא שילוב קלאסי אם נעשה במינונים מתאימים.

תום, במידה וכן מבצעים סייקל דקה טסט ודיבול , מה המלצתך לגבי ההתמודדות עם רמות פרולקטין גבוהות? ואיזה מינונים הם בעייתיים?

תום, במידה וכן מבצעים סייקל דקה טסט ודיבול , מה המלצתך לגבי ההתמודדות עם רמות פרולקטין גבוהות? ואיזה מינונים הם בעייתיים?
דקה הוא פרוגסטין שהשפעתו ברמת הרצפטור מביאה להעלאת רמות הפרולקטין. הפיתרון הטוב ביותר הוא להוסיף ארימידקס 0.25mg/eod ולהחזיק דוסטינקס בצד. הארימידקס ימנע תופעות אסטרוגניות כך שקל יהיה לזהות תופעות הקשורות בפרולקטין גבוה.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית