עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
עושה 2 חזרות בייספס , חצי טווח תנועה , ויש לו יד ענקית, אותי מעניין מה הוא לוקח בדיוק
תהיה בטוח שזה לא מה שמגדיל לו את היד.הוא לא באמת מתאמן ככה אתה יודע, זה היה לשם הסרטון.
מעבר לזה יש ספורטאים שעושים בכוונה חצאי תנועה לטווח חזרות נמוך, וכן, ב curls
תהיה בטוח שזה לא מה שמגדיל לו את היד.
אני באמת מנסה ולא מצליח להבין מה המטרה של הסרטון הזה. לראות כמה אנשים מהללים את אחד השרירים הכי קטנים ולא משמעותיים בגוף.
הם נראים בדיוק כמו הילדודס בני ה-12 במכון. קצת מבוגרים וגדולים יותר, אך לא בוגרים יותר.
נראה היה שניסית לרמוז לכך, בהתחשב בזה שהבחור שציטטת אמר כמעט בבירור שהוא עושה שטויות ועדיין יש לו יד גדולה, בגלל שימוש בחומרים.מתי אמרתי שזה מגדיל לו את היד?
דימטייז עלית וקריאטין.עושה 2 חזרות בייספס , חצי טווח תנועה , ויש לו יד ענקית, אותי מעניין מה הוא לוקח בדיוק
סתם לידע כללי שלך, שיכול להיות שקצת רעוע, סיטי פלצ'ר אחד הליפטרים הגדולים של העבר, מה לעשות שנדפק לו קצת המוח לעת זקנה?תהיה בטוח שזה לא מה שמגדיל לו את היד.
אני באמת מנסה ולא מצליח להבין מה המטרה של הסרטון הזה. לראות כמה אנשים מהללים את אחד השרירים הכי קטנים ולא משמעותיים בגוף.
הם נראים בדיוק כמו הילדודס בני ה-12 במכון. קצת מבוגרים וגדולים יותר, אך לא בוגרים יותר.
*שיכול להיות קצת רעוע. בלי "ש".סתם לידע כללי שלך, שיכול להיות שקצת רעוע, סיטי פלצ'ר אחד הליפטרים הגדולים של העבר, מה לעשות שנדפק לו קצת המוח לעת זקנה?