הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון דייסת שיבולת שועל, מה עושים בפסח?

• פותח/ת השרשור adam13
  • פורסם בתאריך

adam13

משתמש מתחיל
213
7
נק' מוניטין:
14
213
7
אין פתרון קסם לדייסת שיבולת שועל וחלבון כשרה לפסח נכון?
אם יש כאן גאון שיש לו תחליף לשיבולת שועל לתוך הדייסה שמהווה תחליף שאפו גדול.

אם קמח תירס זה כשר לפסח אז פולנטה כמו שרוני קולמן אוכל רק שזה יהיה צהוב כי יש בסופרים בארץ רק קמח תירס צהוב.

יותר אורז אין מה לעשות 🤦‍♂️

פשוט אל תאכל דייסה שבוע, אני בטוח שתחיה. תאכל מצות במקום, או אורז\קינואה\כוסמת\תירס\אפונה\שעועית\חומוס\פריכיות אורז\פריכיות כוסמת\פירות
להמשיך?

שיבולת שועל זה לא איזה מאכל קסמים

• פותח/ת השרשור
נכון ואין לי ספק שיש עוד פתרונות עם ערך תזונתי דומה, העניין הוא לעורר דיון מעניין שאולי ייתן לאנשים שאוכלים כמוני כשר פתרונות מעניינים למכורים לדייסה מבנינו

נכון ואין לי ספק שיש עוד פתרונות עם ערך תזונתי דומה, העניין הוא לעורר דיון מעניין שאולי ייתן לאנשים שאוכלים כמוני כשר פתרונות מעניינים למכורים לדייסה מבנינו
מצאתי מצות משיבולת שועל, תאמת דוחה את הנשמה, מרגיש כאילו לקחתי כף קוואקר ואכלתי..תחושה נוראית אבל לפורר ולהוסיף חלב + חימום יכול לתת תוצאה דומה

• פותח/ת השרשור
תודה רבה:) לזה פיללתי

הוא לא עושה בזה הרבה חחחח כל הקטע זה שמצות לא טוב

ממה שהבנתי מה שהוא מחפש זה תחליף לש"ש בדייסה שיהיה כשר לפסח..
אני לא יודע מה כשר ומה לא אז אמרתי מצה 😁

מצאתי מצות משיבולת שועל, תאמת דוחה את הנשמה, מרגיש כאילו לקחתי כף קוואקר ואכלתי..תחושה נוראית אבל לפורר ולהוסיף חלב + חימום יכול לתת תוצאה דומה
וזה כשר לפסחחח??? איך זה הגיוני?

• פותח/ת השרשור
לא מספיק מבין באיך בדיוק זה קורה אבל כן זה ספיישייאלי לפסח

וזה כשר לפסחחח??? איך זה הגיוני?
כשר כן, למה כשר? אין לי מושג אבל זה כמו שתשאל למה מצות זה כשר? הרי זה עשוי מקמח חיטה..אז על אותו משקל.

באותתו עינין למה אסור לאכול גרגירי חיטה? זה לא תפח...אין לי מושג זה כבר הלכות שאני לא נכנס אליהם, אין לי כוח לנסות להבין

פשוט תוריד את המזוזה מהמשקוף של הדלת וכך הוא לא ידע ולכן לא יבדוק את הבית שלך. כך תוכל לאכול דייסת שיבולת שועל, כמה שבא לך.

@Tom

פשוט תוריד את המזוזה מהמשקוף של הדלת וכך הוא לא ידע ולכן לא יבדוק את הבית שלך. כך תוכל לאכול דייסת שיבולת שועל, כמה שבא לך.
חחחחחחחחח זה הכי מקורי ששמעתי.

אבל...יש דברים שאין מה לעשות, זאת מסורת או אמונה ואני לא חושב שצריך לזלזל בזה. אפשר להסתדר בקלות בלי שיבולת או לחם ל8 ימים..

אני טוחן אורז ובטטה כל היום 😋🍴

Back
למעלה תחתית