הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קניית דאנבול

• פותח/ת השרשור Asi30
  • פורסם בתאריך
A

Asi30

אורח
0
0
נק' מוניטין:
0
0
0
אהלן חברים, התחלתי סייקל של אננטט ודיבול לפני שבוע וחצי, קניתי 2 ויאלים של טסט אננטט וקופסאת קרטון של דיבול, שניהם של וורמודג׳.
לפני כמה ימים שמתי לב שעומדת להיגמר לי הטבלה הזאת עם ה-25 כדורים ורציתי ללכת להוציא עוד טבלה ולשמור אותה ברכב, אני מחפש אותה שעות ולא מוצא, עד שחברה שלי חזרה מהעבודה ושאלתי אותה אם היא ראתה איזה קופסא מקרטון קטנה עם כדורים, היא אמרה שכן אבל שהיא זרקה אותה בטעות בגלל כל הניקיונות לפסח.
בקיצור עכשיו אני בדילמה אם ללכת לקנות עוד קופסא ולשלם עוד איזה בלה בלה או להשאר רק עם האננטט ולתת לו להשפיע, מה כדאי?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אהלן חברים, התחלתי סייקל של אננטט ודיבול לפני שבוע וחצי, קניתי 2 ויאלים של טסט אננטט וקופסאת קרטון של דיבול, שניהם של וורמודג׳.
לפני כמה ימים שמתי לב שעומדת להיגמר לי הטבלה הזאת עם ה-25 כדורים ורציתי ללכת להוציא עוד טבלה ולשמור אותה ברכב, אני מחפש אותה שעות ולא מוצא, עד שחברה שלי חזרה מהעבודה ושאלתי אותה אם היא ראתה איזה קופסא מקרטון קטנה עם כדורים, היא אמרה שכן אבל שהיא זרקה אותה בטעות בגלל כל הניקיונות לפסח.
בקיצור עכשיו אני בדילמה אם ללכת לקנות עוד קופסא ולשלם עוד איזה בלה בלה או להשאר רק עם האננטט ולתת לו להשפיע, מה כדאי?
תעשה מה שבא לך... דיבול לא קיים רק כדי שתהיה הרגשה של סייקל עד שהטסט מתחיל להיות מורגש. אם זאת המטרה שלך עדיף שתוותר עליו.

• פותח/ת השרשור
תעשה מה שבא לך... דיבול לא קיים רק כדי שתהיה הרגשה של סייקל עד שהטסט מתחיל להיות מורגש. אם זאת המטרה שלך עדיף שתוותר עליו.
למען האמת כן לקחתי אותו בשביל שייתן איזה קיק קטן עד שהטסט נכנס לפעולה, זה מה שבדרך כלל עושים לא?

• פותח/ת השרשור
מה הדילר שלך לא מוכר בכדורים בודדים ?
לא חושב, אבל בכל מקרה אין בעיה של להוסיף עוד כמה שקלים ולקנות חבילה אם אני באמת צריך, השאלה היא כמה באמת הדיבול עוזר בסייקל שכזה, ואם הכרחי לקנות עוד, אם אתה או טום או מישהו שאני סומך עליו ואני יודע שהוא מבין עניין יגיד לי ״תשמע גבר, דיבול יעזור לך מאוד, כדאי לך לשלב אותו, הוא יעזור לך להגיע למטרה״ אז אני עכשיו שולח לבחור הודעה שיביא לי למחר חבילה.

אם לקחת שבוע וחצי כבר אז אתה כבר בדיוק במעבר ואמור להרגיש את האנטט. כמו שכבר ענו לך - אם זו המטרה אז אל תמשיך. הדיבול הוא חזק מאוד ומעמיס על הכבד...
מצד שני - אם הייתי יכול להיות על דיבול כל הסייקל הייתי עושה זאת - פשוט אי אפשר יותר משלוש ארבע שבועות גם ככה.
בקיצור בלי לבלבל אותך יותר מדי - אם לא הפסקת את הרצף ואתה עדיין לוקח אני הייתי ממשיך. בשילוב עם טסט אתה תעלה יפה מאוד - אפילו אם זה מים אתה עדיין תתחזק ותעלה משקל עבודה. זה יעזור לך בהמשך הסייקל.

• פותח/ת השרשור
אם לקחת שבוע וחצי כבר אז אתה כבר בדיוק במעבר ואמור להרגיש את האנטט. כמו שכבר ענו לך - אם זו המטרה אז אל תמשיך. הדיבול הוא חזק מאוד ומעמיס על הכבד...
מצד שני - אם הייתי יכול להיות על דיבול כל הסייקל הייתי עושה זאת - פשוט אי אפשר יותר משלוש ארבע שבועות גם ככה.
בקיצור בלי לבלבל אותך יותר מדי - אם לא הפסקת את הרצף ואתה עדיין לוקח אני הייתי ממשיך. בשילוב עם טסט אתה תעלה יפה מאוד - אפילו אם זה מים אתה עדיין תתחזק ותעלה משקל עבודה. זה יעזור לך בהמשך הסייקל.
אני חושב אולי לקנות בהמשך הסייקל ולשלב משבוע רביעי עד שבוע שמיני, ראיתי שאביעד כתב שזה מאוד מומלץ

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית