הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מנגנים על כלים כלשהם?

• פותח/ת השרשור bidanb
  • פורסם בתאריך
4 שנים גיטרה, וככה היא נראית
LPST5WHCH1-Finish-Shot-jpg.aspx
Gibson מקורית?

אני גם לא חסיד של סטראטים עם האמבקר, יש לי גם GODIN סשנ'ס עם 2 סינגלים והאמבקר אבל היא יותר ורסטילית בכל מקרה עכשיו אני רוצה להחליף את הגודין בלס פול סטנדרט (מחפש שנות ה90)
ולהפוך את הסטראט שלי ל"גילמורית" (פיקגארד שחור ולהחליף פיקאפים)

• פותח/ת השרשור
אני גם לא חסיד של סטראטים עם האמבקר, יש לי גם GODIN סשנ'ס עם 2 סינגלים והאמבקר אבל היא יותר ורסטילית בכל מקרה עכשיו אני רוצה להחליף את הגודין בלס פול סטנדרט (מחפש שנות ה90)

גילמור 🙌

זה מה שקראתי הרגע:
images%5Ccarticle1.jpg

בתור גיטריסט אני חושב שגיטריסטים מזיינים את השכל על גיטרות יותר ממה שצריך. בסופו של דבר מי שאוהב לנגן לא אמורה לשנות לו הגיטרה. וגם אפקטים ומגבר הרבה יותר משפיעים על הסאונד מהגיטרה.

בתור גיטריסט אני חושב שגיטריסטים מזיינים את השכל על גיטרות יותר ממה שצריך. בסופו של דבר מי שאוהב לנגן לא אמורה לשנות לו הגיטרה. וגם אפקטים ומגבר הרבה יותר משפיעים על הסאונד מהגיטרה.

ניגנת פעם לדזפלין עם סטראט?

אני בעיקרון יחסית מסכים איתך, אני חושב שאם יש לך סטראט ולספול - מגבר מנורות טוב ופדאלבורד לצרכים שלך אתה יכול לנגן ה-כ-ל

69415535.jpg

זה הציוד שלי, הסטראט חדשה - אמריקן סטנדרט עם פיקאפים של פנדר קאסטום שופ..
פרויקטים הבאים זה 7 מיתרים, לשדרג פיקאפים לאיבנז (ואולי גשר ומפתחות), סטונפיש קורוס, דיטו לופר ופאזז.. 😃
אבל זה רחוק כי החזה עוף גומר תכסףףףףףףףףףףףףףףףףף

הפלאש באק אחלה דיליי לי יש את הNOVA של TC...

מה זה הפדאל הירוק? אגב אתה מרוצה מהבלאקסטאר? אני התלבטתי ובסוף קניתי VOX מנורות...

הפלאש באק אחלה דיליי לי יש את הNOVA של TC...

מה זה הפדאל הירוק? אגב אתה מרוצה מהבלאקסטאר? אני התלבטתי ובסוף קניתי VOX מנורות...
הפדאל הירוק זה איבנז טיובסקרימר 808, כמו שסטיבי ריי ווהן, ג'ו בונומסה, אריק קלפטון ועוד כמה טובים השתמשו.. הוא במקור אוברדרייב אבל אני מנמיך את הגיין שלו כמעט עד הסוף, מרים ווליום ומשחק עם הכפתור טון, נותן לי חום וחיספוס עדין כזה לערוץ קלין.. ובלי קשר הוא פצצה לדחוף עוד דרייב לדיסט של המגבר/בתור אוברדרייב לבד.

הבלאקסטאר טוב אבל חושב להחליף אותו, חולה על הדיסט שלו אבל הקלין דיי משעמם.. בלי הטיוב סקרימר הוא נשמע מת

אני עושה אותו דבר עם ה ocd אוברדרייב שלי לפעמים.
בעקרון אני עכשיו בדרך לקנות ריוורב טוב ואני סוגר את הבורד לבנתיים...

• פותח/ת השרשור
אני רואה לאחרונה כמויות של אנשים שמאוכזבים ממגברי בלקסטאר.

אני עושה אותו דבר עם ה ocd אוברדרייב שלי לפעמים.
בעקרון אני עכשיו בדרך לקנות ריוורב טוב ואני סוגר את הבורד לבנתיים...
הocd אששש!!
מהאתה אומר - 7 מיתרים פאסיבית
או אקטיבית? אני ממש מתלבטטטט
אני רואה לאחרונה כמויות של אנשים שמאוכזבים ממגברי בלקסטאר.
הם טובים פשוט מבחינת דרייב אבל הקלין מאוד חלש ויש להם בעיות אמינות..

הocd אששש!!
מהאתה אומר - 7 מיתרים פאסיבית
או אקטיבית? אני ממש מתלבטטטט

הם טובים פשוט מבחינת דרייב אבל הקלין מאוד חלש ויש להם בעיות אמינות..

וואלה אחי, אין לי מושג איך אנשים מנגנים על 7 מייתרים. אני אולד סקול לגמריי בקטע הזה

אגב , אני מחפש טיוב סקרימר ויש איזה אחד מוכר יפני משנות ה90 ב450, מה אתה אומר?

• פותח/ת השרשור
וואלה אחי, אין לי מושג איך אנשים מנגנים על 7 מייתרים. אני אולד סקול לגמריי בקטע הזה

נשמע טוב, תבדוק אותו

לך תבדוק זה נשמע מציאה, בדר"כ היפנים הם הטופ.. של מאקסון?

מנגן לחבר'ה בקומה מתחת לחדר כושר באימוני דדליפט על העצבים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית