הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פרגניל ומחטים

eladelad

משתמש מתחיל
65
1
נק' מוניטין:
19
65
1
חברה חג שמח לכם .אני ניהיתי מבולבל קצת אם הפרגניל מחר זה שבוע מתחילת הסייקל שלי ורציתי לדעת אם אני משתמש במחט ששאבתי את המים לחומר גם לשאוב את החומר אחרי שהוא מעורבב למזרק וכמובן שלא להזריק איתו רק לשאוב פעמיים את החומר או להחליף מחט אחרי ששאבתי את המים?

חברה חג שמח לכם .אני ניהיתי מבולבל קצת אם הפרגניל מחר זה שבוע מתחילת הסייקל שלי ורציתי לדעת אם אני משתמש במחט ששאבתי את המים לחומר גם לשאוב את החומר אחרי שהוא מעורבב למזרק וכמובן שלא להזריק איתו רק לשאוב פעמיים את החומר או להחליף מחט אחרי ששאבתי את המים?

מחטים זה עסק מאוד זול אין פה מקום לחסוך, רצוי מאוד מבחינה סטרילית להחליף מחט בכל פעם לאחר השימוש.

חג שמח גם לך, הפרגניל זה חמץ.

לא אמורה להיות בעיה לשאוב פעמיים בהנחה שאתה מחטא את גומי (החלק העליון) הויאל של המים הבקטריטסטטים (מקווה שאתה לא מערבב ומאחסן את המים שמביאים עם הפרגניל עצמו).

אוקיי תודה לכם...בתקווה שלא אאחר עם הזריקה מחר עובר שבוע ואני מבולבל מה לעשות....בכל מקרה חג שמח לכם

עבור על הקישור:

http://www.lbs.co.il/threads/49077/#post-618525

אני מאמין שהוא אמור לכסות את הקשור בשימוש בפרגניל.
בנוגע למחטים ההתנהלות אמורה להיות סטנדרטית. מחט שהוחדרה דרך גומי עלולה להיפגם ולכן עדיף שלא להזריק עמה. כמובן שיש לשמור על סטריליות מירבית.

ואז מה? ואז אני מזריק את ה-500 יחידות, זורק את המזרק ובעוד כיומיים שואב עוד 500 יחידות ומזריק שוב. וחוזר חלילה.
אמרת ״לכן עליך להצטייד במספר מזרקי אינסולין״
לתגובה שלי לטום על זה שטי אפשר להחליף מחטים במזרקי אינסולין בין שאיבה להזרקה, אז אני לא מבין איך זה קשור.

אמרת ״לכן עליך להצטייד במספר מזרקי אינסולין״
לתגובה שלי לטום על זה שטי אפשר להחליף מחטים במזרקי אינסולין בין שאיבה להזרקה, אז אני לא מבין איך זה קשור.

אז חלה פה אי הבנה, אני לא ראיתי שכתבת על המחטים במזרקי האינסולין ולכן כתבתי את מה שכתבתי.

פסח שמח 😋🍴

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית