הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה מאסה - עידכון

דינוזאור

משתמש פעיל
320
15
נק' מוניטין:
15
320
15
הגזמתי מודה הגזמתי עם הממתקים חח לא נורא מטעויות לומדים כי ככה איש חכם אמר..

הייתי במצב הרבה הרבה יותר גרוע כולל 0 מסת שריר וירדתי בזמן טוב ובקצב טוב ככה שאני לא דואג.
אני מאמין בעצמי ויודע שאני מסוגל לקחת אחריות גם אם זה אומר שיקח לי יותר זמן מאם הייתי יותר חכם
אבל אני לוקח את עצמי בידיים, חוזר עכשיו לקראטה שלי לקראת האליפויות הקרבות, הרבה דם וזיעה ישפכו פה..

רק קצת חבל שיכולתי לחסוך לעצמי, בכל אופן

איך ? אני לא יודע להטצלם ומי שצילם אותי לא יודע לצלם, ככה שלא רציתי לעשות פוזות או בייספס וכו וכו או פריסה.. גם אם יש גם אם אין זה לא העניין פשוט זה הסיבה שלא

znhyhwljkfnm.jpg

חסכתי את הרגליים כי זה לא צנוע ולא יפה ככה גם ככה הצטלמתי בוקסר וכפכים זה לא פלייבוי פה
כשאני אהיה יותר חטוב יש על מה לדבר 😃

ידיים ליגה, בטן טעון שיפור. חחחח דרך אגב אתה שמאלי? צד שמאל נראה יותר מפותח באופן די קיצוני...

• פותח/ת השרשור
חח אל תצחקו, אבל אני לא ממש עושה מורכבים.. הייתי בייעוץ אישי במקום די מוכר בארץ אולי הכי מוכר, לקחתי תוכניות חיטוב במשך 4-5 חודשים, 4 פגישות התחטבתי ל12 13 אחוז שומן מ18 וחצי 19.. ולא שם לי שום תרגילים בתוכניות..

בבנץ אני דוחק 100 גם זה תרגיל שלא עבדתי עליו עכשיו החלטתי לתת בו פוש. הייתי רוצה לעשות גם מורכבים אחרים אבל קשה שאין מדריך רציני שישמור עלי עם טכניקה, גם ככה דפקתי את הבירכיים בריצות וקפיצות שהייתי עושה[גם קצת המוח;)] לא חסר לי עכשיו לדפוק עוד דברים

וכן אני שמאלי, אבל זאת יד ימין שם שניראת מפותחת חחח והבטן אני אעבוד עליה.. טעון שיפור אין ספק
אני במאסה כמעט חודש רק.. יש לי תמונה של לפני חודש אני ממש ניראה אחרת מבחינת אחוזי השומן

לא זאת יד שמאל. נמצאת בצד ימין של התמונה ולכן זו יד שמאל

• פותח/ת השרשור
חחחחח לא לא הבנתי כלום מצטער
היד הגדולה אצלי היא יד ימין, שהיא בצד שמאל של התמונה היא היד הדומיננטית יש קצת דיספרופורציה כניראה

לי בתמונה היד שנמצאת בצד ימין ( כלומר יד שמאל שלך) נראית יותר גדולה מהשניה

לא הבנתי איזו תמונה עדכנית יותר? בתמונה שהעלת היום אתה יותר חטוב לדעתי?!?!

• פותח/ת השרשור
זו תמונה מהסוף חיטוב שלי..... התמונה ששמתי בתגובה לפני כן זה הסוף חיטוב.
התמונה הראשית באשכול בהודעה הראשונה זה העדכני מלפני יומיים שלוש. כן עליתי בשומן וכן אני הולך לטפל בזה. העיקר שעליתי קצת בשריר.

אהה סבבה בהצלחה. רואים עליה יפה במסת שריר, אבל עם יד על הלב באמת עלית הכבה בשומן. לא נורא, יש לך איזה חודש-חודשיים עד הקיץ לחטב.

• פותח/ת השרשור
אני מתלבט.. אם אני ממשיך כמו עכשיו אני אגדל יותר מהר אבל גם בשומן, אם עשיתי את זה עד עכשיו.
יש לי תפריט אבל עד שיגמר פסח כדי שאפשר יהיה למלאות את התפריט בשלמותו בלי להחסיר..
תפריט מצויין שלקחתי מפה מהאתר אגב של מאסה נקיה למשקל 80+.... אולי אמשיך עוד חודש ואז אתן.. ואגביר קצת אירובי או טיפה HIIT לשריפת שומן משהו

בכמה פלוס אתה נמצא כרגע? באיזה קצב עולה במשקל? אולי תפרסם את התפריט...

• פותח/ת השרשור
חיטוב חודשיים-שלוש חזק בשילוב שורף כלשהו אמור להגיע לתוצאות יפות.. יש לי תפריט בנזונה באמת משהו חזק
לא יותר 150 גרם פחמימה ביום ומצמצם כל תקופה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית