הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה יד קדמית...

מיכל פבזנר

משתמש פעיל
369
63
נק' מוניטין:
107
369
63
מתאמנת מידי יום אירובי וכח בחד"כ
יד קדמית אפריל.jpg מה דעתכם? מתחילים לראות תוצאות,לא?

חחחחח מוניטין על ההשקעה אבל אל תשכח שמדובר בבחורה.

מיכל התקדמות יפה מאוד, אבל תעלי גם תמונה של לפני שנוכל להשוות גם לא רק מהזיכרון
גם בשביל בחורה.... זה נראה כמו חיטוב שיש לאנשים על במות בודיבילדינג...

גם בשביל בחורה.... זה נראה כמו חיטוב שיש לאנשים על במות בודיבילדינג...
כן היא מאוד מאוד מיובשת..עושה המון אירובי ואוכלת המון אז מתקדמת יפה. ללא ספק שעוד מסה והיא יכולה להתחרות בבודיבילדינג

• פותח/ת השרשור
יד קדמית 2.jpg זה מלפני חודש. אני לא יודעת כמה ניתן לראות דקויות, אבל הנפח של השריר גדל מאז די יפה וזה סהכ חודש אחד
כן היא מאוד מאוד מיובשת..עושה המון אירובי ואוכלת המון אז מתקדמת יפה. ללא ספק שעוד מסה והיא יכולה להתחרות בבודיבילדינג
אפשר לשאול מה המטרה שלך? מתכוונת להתחרות?
תודה על הפרגון. אני מיובשת טבעי. לא עושה בשביל זה שום שינוי בתזונה. פשוט מאוד מקפידה על משטר אימונים מפרך ומקפידה לאכול נכון ו...הרבה. המטרה שלי קודם כל לעלות במסת השריר ואז שוקלת להתחרות, אבל בפיטנס לא בודי בילדינג. הבנתי שבפיטנס יש לי ממש סיכוי טוב לזכות אפילו מקום ראשון , אבל שבבודי בילדינג אין שום מצב שאני מתקרבת לרמה משביעת רצון...

אפשר את הגנים האלה ? טיפים שלך לחיטוב? קחי קצת את האחוזי שומן שלי מה יש ? מה רע באוראו עם חלב ?

חטובה מאד כל הכבוד
יש עוד לאן לשאוף אבל גם מסה מכובדת לבחורה!
כל הכבוד תמשיכי לתת בראש.
אגב,על איזה פלוס את?
ובאיזה קצב עולה במ.ג?
שחררי קצת נתונים ...

• פותח/ת השרשור
חטובה מאד כל הכבוד
יש עוד לאן לשאוף אבל גם מסה מכובדת לבחורה!
כל הכבוד תמשיכי לתת בראש.
אגב,על איזה פלוס את?
ובאיזה קצב עולה במ.ג?
שחררי קצת נתונים ...
מ.ג = משקל גוף? הימרתי...
אני בפלוס 800. נשמע הזוי, אני יודעת אבל טוחנת... לא מתלוננת על הגנים שזכיתי בהם.
בקושי מצליחה לעלות במשקל.נשקלת פעם בשבוע. יש שבועות שבהם פתאום יש לי הפתעה ועולה איזה 800 גרם או אפילו קילו, אבל יש גם שבועות שבהם לא עולה בכלל או יורדת אפילו. נגיד למשל לפני שבועיים עליתי 800, שבוע אחכ עליתי עוד קילו והשבוע ירדתי 600. ותמיד על אותה תזונה, כך שהקצב קצת משתגע לי לפעמים...

פלוס 800 כולל האירובי???

עזוב אותך הפרטים השוליים האלה אתה לא יכול לנצח גנטיקה. הדבר הכי טוב שאתה יכול לעשות בשביל עצמך זה למצוא במה הגנטיקה שלך מתבטא, ולהוציא את הפאקינג הכי טוב שאתה יכול מעצמך.
תראה את אלון גבאי.. תראה את לאזאר.. כמה שהם התחילו מ"כלום" .. הגנטיקה שלהם חטובים עם מאסה פיגוז.. וניצלו את זה עד הסוף

עזוב אותך הפרטים השוליים האלה אתה לא יכול לנצח גנטיקה. הדבר הכי טוב שאתה יכול לעשות בשביל עצמך זה למצוא במה הגנטיקה שלך מתבטא, ולהוציא את הפאקינג הכי טוב שאתה יכול מעצמך.
תראה את אלון גבאי.. תראה את לאזאר.. כמה שהם התחילו מ"כלום" .. הגנטיקה שלהם חטובים עם מאסה פיגוז.. וניצלו את זה עד הסוף
vW4I5qx.png

• פותח/ת השרשור
כן פלוס 800 כולל האירובי.
אפשר את הגנים האלה ? טיפים שלך לחיטוב? קחי קצת את האחוזי שומן שלי מה יש ? מה רע באוראו עם חלב ?
אוראו עם חלב גורם הנאה לכמה דקות וסבל כמה שבועות. טעים כן, משתלם לא!

כן פלוס 800 כולל האירובי.
אוראו עם חלב גורם הנאה לכמה דקות וסבל כמה שבועות. טעים כן, משתלם לא!

בדיוק.
"גנטיקה גנטיקה"
לא הייתי נסחף לזה.
נכון יש אנשים שקשה להם לעלות ויש כאלה שקשה להם לרדת.
יש לזה כל מיני סיבות חוץ מגנטיקה כמו: תאבון, הרגלי אכילה וכו'.
כל מי שבאמת ניראה טוב (גם מסה וגם חיטוב), אוכל בריא ונכון!
לא יעזור לך. מי שיאכל אוראו עם חלב ייראה כמו אוראו עם חלב.

מומלץ לחטוא מדי פעם.
אנחנו בני אדם. יש עוד דברים חוץ מ"פיתוח גוף".
אבל לאכול בריא כדרך חיים זה תמיד טוב וכיף

• פותח/ת השרשור
אחלה תגובה ניצן. כולם אומרים לי גנטיקה כל הזמן. בטוח שחלק זה גנטיקה, אבל ת׳כלס כבר למעלה מ5 שנים לא עשיתי ארוחת צ׳יט אפילו אחת! פיצה, בורקס, פלאפל, שווארמה וכל הברנז׳ה הזו לא אכלתי אולי 10 שנים וזה לא בגלל שאני לא אוהבת.. שוקולד לא אכלתי קוביה לפחות שנה נראה לי... המקסימום בממתקים שמרשה לעצמי מידי פעם זה סוכריית טופי או משהו בסגנון הזה. שלא תבינו לא נכון, אני מתה על אוכל ובחרתי את התפריט דלי בקפידה. אוכלת רק מה שטעים לי ונהנית מהתפריט מאוד. זאת הסיבה שאני מחזיקה איתו מעמד. זה הסוד. אם יש תפריט שלא אוהבים אין סיכוי לעמוד בו ללא חריגות לאורך זמן!
התייחסתי לתגובתך בנוגע לגנטיקה כמובן

אחלה תגובה ניצן. כולם אומרים לי גנטיקה כל הזמן. בטוח שחלק זה גנטיקה, אבל ת׳כלס כבר למעלה מ5 שנים לא עשיתי ארוחת צ׳יט אפילו אחת! פיצה, בורקס, פלאפל, שווארמה וכל הברנז׳ה הזו לא אכלתי אולי 10 שנים וזה לא בגלל שאני לא אוהבת.. שוקולד לא אכלתי קוביה לפחות שנה נראה לי... המקסימום בממתקים שמרשה לעצמי מידי פעם זה סוכריית טופי או משהו בסגנון הזה. שלא תבינו לא נכון, אני מתה על אוכל ובחרתי את התפריט דלי בקפידה. אוכלת רק מה שטעים לי ונהנית מהתפריט מאוד. זאת הסיבה שאני מחזיקה איתו מעמד. זה הסוד. אם יש תפריט שלא אוהבים אין סיכוי לעמוד בו ללא חריגות לאורך זמן!
התייחסתי לתגובתך בנוגע לגנטיקה כמובן

כל הכבוד נשמע שאת יודעת מה שאת עושה ושהולך לך טוב.
איך את מסתדרת עם אירועים חברתיים? תמיד יש בהם מלא ג'אנק.
אני לא ממליץ להיות אובססיבי כמו שאת מתארת זה נשמע לי מוגזם ולא טוב לנפש,
אבל- אם זה טוב לך ואת לא מרגישה שזה מעיק- מעולה. אני מפרגן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית