עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כולם השתכרו, אני לא...😕 חוץ מזה היה נחמד לעשות את החג עם המשפחה המרוקאית של הבת זוג שלי, יותר שמח מאצלנו זה מה שבטוח.וואו, כמה שאכלתי בארוחת החג הזאת אין דברים כאלה.
התפרעתי כמו שלא התפרעתי הרבה זמן.
מישו רוצה לשתף חוויות מהסדר שלו ? קריאת ההגדה ? משו מצחיק שעשיתם עם המשפחה ?
כולם השתכרו, אני לא...😕 חוץ מזה היה נחמד לעשות את החג עם המשפחה המרוקאית של הבת זוג שלי, יותר שמח מאצלנו זה מה שבטוח.
אוכל טעים, ארוחה טובה מאוד לתקופת המסה, מה לא אכלתי, דגים, בשרים, חיסלתי לולים שלמים של עופות, ביצים, סלטים, בקבוקים על גבי בקבוקים של קוקה קולה.
קינוחים שלא היו מביישים את יונתן רושפלד, ארוחה כמו שצריך, רק מה שהיה חסר לי זה איזה כוסית וויסקי טובה, טוב לפחות אני נהגתי הביתה והייתי פיקח, מה שלא היה אפשר לומר על ענבל (בת זוג) שנרדמה בספסל האחורי של הרכב. חחח מותק עשיתי לה בוק להראות לה מחר.
חג שמח לכולם, מהרגעים האלה שאני גאה להיות יהודי.
חכה, מופלטות יגיעו עוד כמה ימים. היום היה בעיקר בשרים ודגים, מתוקים היו בסוף (פחזניות, עוגיות מרוקאיות, ועוד כל מיני עוגות, אפילו אני הבאתי עוגה מעשה ידי-עוגת חלבון וניל עוגיות עם בננות)אני חולה על המתוקים של המרוקאים - מופלטות, שבקייה וכו'.
מקווה שהמשפחה שלה לא הסתכלו עלייך במבט משונה חחחח
ציירת לה שפם וצילמת ?
כנ"ל!וואלה אכלתי כמו המלך ממשחקי הכס שהיו עושים סעודות בימי הביניים
אני מבין שלא ראית את הפרק האחרון 😈וואלה אכלתי כמו המלך ממשחקי הכס שהיו עושים סעודות בימי הביניים